akkor megvan miért is vagy ennyire szédült!
pedig én azt hittem a születési éved tartalmazza a nicked!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 13:05

pedig én azt hittem a születési éved tartalmazza a nicked!

A Terézvárosi búcsúban (közvetlenül onnan vitték el anyámat a kórházba szűlni) születtem okt. 19.-én...
Biztosan gyors volt a körhinta...

Biztosan gyors volt a körhinta...

oh Frédi nem vagy fáradt?
lökhetnénk egy párat!
jól van Wilma nem bánom!
akkor told le a nadrágom!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 11:56
lökhetnénk egy párat!
jól van Wilma nem bánom!
akkor told le a nadrágom!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

Az csak azért van doki, mert szégyenlős is a lelkem, ha sor kerül rá irul-pirul.
Na itt meg az egész nappali ez a kép nagyon jellemző:
én meg eldugulok, mert mára sok volt.
Na itt meg az egész nappali ez a kép nagyon jellemző:
én meg eldugulok, mert mára sok volt.

szerinted ezek a szép kérdések?
szerintem igenis arra a kérdésre haraptunk ami érdekes téma!
bár számomra nem az apás szülés, hanem a gyerek-mobil volt az igazán érdekes téma! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 13:01
bár számomra nem az apás szülés, hanem a gyerek-mobil volt az igazán érdekes téma! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Én tegnap is tettem fel szép kérdést (mi a legszexibb ruhadarab), de arra nem haraptatok annyira.
No, akkor nosztalgiázzunk. Gyerekkoromban imádtam a búcsúkat, a bazárt, a körhintázást. Annyira szeretnék igazi similabdát venni a gyerekemnek, de a mai búcsúkban már nem árulnak ilyet.
Most vasárnap búcsú lesz nálunk. Azért várom, mert ha elég bátor lesz a kölyök, felülünk valamilyen körhintára, hullámvasútra.
Nektek milyen események maradtak meg kedves emléknek gyerekkorotokból?
No, akkor nosztalgiázzunk. Gyerekkoromban imádtam a búcsúkat, a bazárt, a körhintázást. Annyira szeretnék igazi similabdát venni a gyerekemnek, de a mai búcsúkban már nem árulnak ilyet.
Most vasárnap búcsú lesz nálunk. Azért várom, mert ha elég bátor lesz a kölyök, felülünk valamilyen körhintára, hullámvasútra.
Nektek milyen események maradtak meg kedves emléknek gyerekkorotokból?

Beszarok...Surdi lapozz mán lécci...túltrágyálwa...írd le szépen kedwenc gyermekkori emléked...mikó fakanállal szaladgáltál a búcsúbaaa...tudod...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 14:26

szerinted ezek a szép kérdések?
bár számomra nem az apás szülés, hanem a gyerek-mobil volt az igazán érdekes téma!
bár számomra nem az apás szülés, hanem a gyerek-mobil volt az igazán érdekes téma!
deeeee én ezeket a kérdéseket úúúúútttttáááááálllooommmm!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 14:38

Beszarok...Surdi lapozz mán lécci...túltrágyálwa...írd le szépen kedwenc gyermekkori emléked...mikó fakanállal szaladgáltál a búcsúbaaa...tudod...

szerinted surdi egy ilyenből kimarad?
emlékeim szerint imádtam ezt csinálni!
most is ceretem ha vágytok a farkam látványára!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 14:11
emlékeim szerint imádtam ezt csinálni!
most is ceretem ha vágytok a farkam látványára!

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Na gyerekek, egy téma:
Ki mutatta meg a punciját/kukiját óvodában egy izgatottan figyelő másik ovisnak?
Ki mutatta meg a punciját/kukiját óvodában egy izgatottan figyelő másik ovisnak?

Surdi, te minden kérdést utálsz, amiben nem lehet f@szozni vagy puncizni.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)

nekem is ez a film ugrott be egyből, csak a címe nincs meg!
lotyókám!
na told a szám elé azt a husos kis puncid hagy kényeztessem!
ui: ja és Charl! tudod amit nem szeretek nem válaszolok, de nem is írok negatív dolgot sem, mert akkor esetleg mást is elrettentek! de most gyurka megszólított és Neki válaszoltam!
neked meg ennyit: a puncidra és a farkamra lehessen a kérdésedből.. és akkor minden OK! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 14:18
lotyókám!
ui: ja és Charl! tudod amit nem szeretek nem válaszolok, de nem is írok negatív dolgot sem, mert akkor esetleg mást is elrettentek! de most gyurka megszólított és Neki válaszoltam!
neked meg ennyit: a puncidra és a farkamra lehessen a kérdésedből.. és akkor minden OK! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Az esküvőkre szoktak inkább pénzt adni, meg sütit!
Szép idők voltak azok! Nagyon jó volt a közösségi élet. Az örssel sokat kirándultunk a Vértesben!
Szerettünk a színpadon is játszani, főként vígjátékokat. Nem betanult szöveget adtunk elő, csak úgy improvizáltunk! Helység kalapácsa, Ludas Matyi,stb. Jómagam játszottam "szemérmetes Erzsókot". Ez is jó emlék! A faluban meccs volt aznap délután. Nagyon rossz lehetett, mert egyre többen jöttek az előadásra.
Melyik is az a Cserhalmis film ami a kupi-témáról szól?
Szép idők voltak azok! Nagyon jó volt a közösségi élet. Az örssel sokat kirándultunk a Vértesben!
Szerettünk a színpadon is játszani, főként vígjátékokat. Nem betanult szöveget adtunk elő, csak úgy improvizáltunk! Helység kalapácsa, Ludas Matyi,stb. Jómagam játszottam "szemérmetes Erzsókot". Ez is jó emlék! A faluban meccs volt aznap délután. Nagyon rossz lehetett, mert egyre többen jöttek az előadásra.

Melyik is az a Cserhalmis film ami a kupi-témáról szól?
Meg még a Diadalív árnyékában jut eszembe!
De az más hely, más idő!
Charlotte kérdésére válaszolva, az óvódában még nem mutogattam! Később meg plátói szerelmeim voltak inkább: Benyovszky Móric, Trenk báró, Hét tenger ördöge!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 14:45
De az más hely, más idő!
Charlotte kérdésére válaszolva, az óvódában még nem mutogattam! Később meg plátói szerelmeim voltak inkább: Benyovszky Móric, Trenk báró, Hét tenger ördöge!

nekem is ez a film ugrott be egyből, csak a címe nincs meg!
lotyókám!
neked meg ennyit: a puncidra és a farkamra lehessen a kérdésedből.. és akkor minden OK!
lotyókám!
neked meg ennyit: a puncidra és a farkamra lehessen a kérdésedből.. és akkor minden OK!
Most akkor mutogasd...had lássuk mennyire szőrös máá...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 14:48

Meg még a Diadalív árnyékában jut eszembe!
De az más hely, más idő!
De az más hely, más idő!

Jó majd ráülök a fénymásolóra!
Vagy a szkennerre! Csak össze ne törjön szegény pára!
Hol a colstokom?
Gyorsan megkerestem a filmcímet: Egy erkölcsös éjszaka. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Gyorsan megkerestem a filmcímet: Egy erkölcsös éjszaka. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
azaz erkölcsös íccaka!
na egy iljet el bírnék képzelni, h a nappalink a kupleráj és valamallikünkhöz megérkezik a legkonzervatívabb felmenője!
a fénymásoló helyett ajánlom a szám! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 14:56
na egy iljet el bírnék képzelni, h a nappalink a kupleráj és valamallikünkhöz megérkezik a legkonzervatívabb felmenője!
a fénymásoló helyett ajánlom a szám! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Hol a colstokom?
Gyorsan megkerestem a filmcímet: Egy erkölcsös éjszaka.

ööö...szerintem szólj Hipp-nek...csinál 1 csomó fotót róla...már nm laktok olyan messze egymástól...Hipp amúgy is szeret wezetni...
Ui.:-minek a colstok?Bízd Hippire.... (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 14:56

Ui.:-minek a colstok?Bízd Hippire.... (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Hol a colstokom?

hippnek már nem jelent semmi élvezetet a vezetés!
addig jelentett Neki valamit, míg jogosítvány nélkül tehette!!!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 15:04
addig jelentett Neki valamit, míg jogosítvány nélkül tehette!!!

ööö...szerintem szólj Hipp-nek...csinál 1 csomó fotót róla...már nm laktok olyan messze egymástól...Hipp amúgy is szeret wezetni...
Ui.:-minek a colstok?Bízd Hippire....

Hány centi a tűréshatár?
A Dögkeselyű sem kutya!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
A Dögkeselyű sem kutya!

bízza hippre?
minek?
mert bíz a hippnek már a rózsajány köll!
minek?

kell ám a lökhárító!
egy egészséges hátulról jövő mozdulat esetén!
az aztán biztos!
egyszóval útálom a gebe libákat! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
az aztán biztos!
egyszóval útálom a gebe libákat! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát mondjuk én nm szeretem a dzsungelt de a simára borotwált sem jön be...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem mindkettőre wágyik...de azon sem lepödnék meg ha Char...Prune...Pille is kőne néki...nagy kujon az öreg...
ha nm figyelsz sorba elhappol előled mindenkit...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 15:14

bízza hippre?
minek?
minek?

A lökhárítóval nincs is gond!
Eléggé biztonságot nyújt!
Most kezdtem fogyózni, de még így se leszek gebe liba szerencsére!
Hippem ténykedését meg láttam! Tudok a kilengéséről! Mert a "Nagy Testvér" mindent lát!
Ez a kérdés csak manapság van, hogy szőrös vagy nem! 15 éve örültek volna bármilyennek, meg még sokan ma is! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 15:16
Eléggé biztonságot nyújt!
Most kezdtem fogyózni, de még így se leszek gebe liba szerencsére!
Hippem ténykedését meg láttam! Tudok a kilengéséről! Mert a "Nagy Testvér" mindent lát!

Ez a kérdés csak manapság van, hogy szőrös vagy nem! 15 éve örültek volna bármilyennek, meg még sokan ma is! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)

kell ám a lökhárító!
az aztán biztos!
egyszóval útálom a gebe libákat!
az aztán biztos!
egyszóval útálom a gebe libákat!