Látod mennyivel könnyebb nekem?
Nálam mindig tudni
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 16. hétfő 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 16. hétfő 19:06
Nálam mindig tudni

Törölt felhasználó (4236812)
VIP

Nem tudni, néha magam sem tudom mire gondolok

Köszi Noki a megelőlegezett bizalmadat! Én nem vagyok ciciszakértő,csak a Tiéd Szép!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 16. hétfő 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 16. hétfő 18:34

VIP

Mióta vagy mellesleg ilyen szakértő te medve?
Engedd csak előre kutyut. Mindig másodszorra vagyok agresszív

Nem tudni, néha magam sem tudom mire gondolok

Mindig is minden szakértő voltam! Meg tűzoltó és katona is...tényleg..
Mire gondolsz?
Azért bízok a haverban,meglágyítja szíved,oszt nem nyírsz ki,vagy keresek még valakit,és harmadik leszek
Amúgy nekem megérné,ha utána pics@zol el.
Mire gondolsz?
Azért bízok a haverban,meglágyítja szíved,oszt nem nyírsz ki,vagy keresek még valakit,és harmadik leszek

Amúgy nekem megérné,ha utána pics@zol el.

Mióta vagy mellesleg ilyen szakértő te medve?

Hát...éhes makkal disznóságokról álmodik az embermedve
Dögös,aranyos csajszi társaságban megesik hogy Arra gondolok elég sűrűn....de hát mire gondoljak? Buszmenetrendre?
Azért nem mindig
Az én kezemlábamderekamnyakam se töröd el ha lekezelek a kecsesen ringatózó keblecskéiddel?
Azért udvariasságból előre engedem Kutyut....

Dögös,aranyos csajszi társaságban megesik hogy Arra gondolok elég sűrűn....de hát mire gondoljak? Buszmenetrendre?

Azért nem mindig

Az én kezemlábamderekamnyakam se töröd el ha lekezelek a kecsesen ringatózó keblecskéiddel?

Azért udvariasságból előre engedem Kutyut....

Keress meg nyugodtan kutyu, nem töröm el a kezedlábad. Legalábbis nem valószínű

Medve nálad nem tudni mikor nem ARRA gondolsz. Szerintem mindig is

2.-án már kezdek én is...
Csoda cickói (is) vannak,többször gondoltam rá,de ilyen szempontból még nem,hogy törjön el a kezem...
Csoda cickói (is) vannak,többször gondoltam rá,de ilyen szempontból még nem,hogy törjön el a kezem...

Már van jelentkező 27- re! Meg majd 2.-ára,agyrém! Asszem megkeresem Nokit,megfogom a cicijét,hátha eltöri a kezem!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 12. 16. hétfő 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 16. hétfő 16:55

Kutyu csak egy van
Én is hasonlóan,szombatra is esélyes egy fél műszak...amiből tuti egész lesz..
Seráfütty,jön a pihi,addig még féllábon is.
Ünnepek közt te is pihi?

Ünnepek közt te is pihi?
Kutyu csak egy van
Ünnepek közt te is pihi? (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 12. 16. hétfő 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 16. hétfő 16:50

Ünnepek közt te is pihi? (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 12. 16. hétfő 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem érem utol magam! Már osztogatom a munkákat kollégáknak,mert nem tudom klónozni magam!
Nem érem utol magam! Már osztogatom a munkákat kollégáknak,mert nem tudom klónozni magam!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 12. 16. hétfő 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 16. hétfő 16:28

Üdv Kutyu!
"Mágnes Mackó"
Végül vonzó vagyok ha úgy nézzük...vonzom a hülyéket és a hülye helyzeteket általában..
Végig nyomod a melót a héten?
"Mágnes Mackó"

Végül vonzó vagyok ha úgy nézzük...vonzom a hülyéket és a hülye helyzeteket általában..

Végig nyomod a melót a héten?
Üdv Kutyu!
"Mágnes Mackó"
Végig nyomod a melót a héten? (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 12. 16. hétfő 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
"Mágnes Mackó"

Végig nyomod a melót a héten? (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 12. 16. hétfő 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeva Crazy! Hát legyél vonzó!! Mágnes Mackó!
Szia Noki! Én benne vagyok,de csak ha adfíg csinálhatlak,míg teljesen"kész" nem leszel!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 16. hétfő 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 16. hétfő 12:45

VIP

Szia kutyum
Jóóóvan, csinálj meg

Jóóóvan, csinálj meg

Eddig engem sem vonzott....úgy látszik öregszem....
Nekem jó....mást is csinálhatunk együtt....
Most pl színház,vagy koncert,étterem ilyesmire gondoltam kivételesen
(Másodszor)
Egy kis infó arról hogy mi vonz?
Állatkert kilőve,hátha ott fognak engem.... (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 16. hétfő 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 16. hétfő 13:07

Nekem jó....mást is csinálhatunk együtt....

Most pl színház,vagy koncert,étterem ilyesmire gondoltam kivételesen

(Másodszor)

Egy kis infó arról hogy mi vonz?

Állatkert kilőve,hátha ott fognak engem.... (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 16. hétfő 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Az ilyesmi nem vonz, de akkor majd nem wellnesselünk max együtt

Az ilyesmi nem vonz, de akkor majd nem wellnesselünk max együtt

Én sem tudom még hogy mit....amit szeretne az ember,úgyis megveszi évközben.
Apróságnak is tudok örülni,de mondjuk egy wellness hétvége az fel tudna dobni biztosan
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 16. hétfő 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 16. hétfő 12:45
Apróságnak is tudok örülni,de mondjuk egy wellness hétvége az fel tudna dobni biztosan

VIP

Na, az tök jó ajándék
Én is azt szeretnék, csak nem a szemöldökömre
Nem tudom....most szülinapomra kaptam pár szexi rucit, így azt most nem kérek. Előbb felavatjuk ezeket
Majd meglátjuk mit szeretnék

Nem tudom....most szülinapomra kaptam pár szexi rucit, így azt most nem kérek. Előbb felavatjuk ezeket

Szeva Kutyu!
Ezt-azt tudok...közös főzőcske van a mamával,így ragadt rám valami.
Nokedlit pl én is szívesen....
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 12. 16. hétfő 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 16. hétfő 12:44
Ezt-azt tudok...közös főzőcske van a mamával,így ragadt rám valami.
Nokedlit pl én is szívesen....

Sziasztok! Főzés. Fiúk,ki tud főzni? Én sokmindent. Ha kell a nokedlit is megcsinálom. Ööö,a nokedlit. Kikeverem,kiszaggatom.

Szia kutyum
Jóóóvan, csinálj meg
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 12. 16. hétfő 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 16. hétfő 12:44

Jóóóvan, csinálj meg

Sziasztok! Főzés. Fiúk,ki tud főzni? Én sokmindent. Ha kell a nokedlit is megcsinálom. Ööö,a nokedlit. Kikeverem,kiszaggatom.

Na, az tök jó ajándék
Én is azt szeretnék, csak nem a szemöldökömre