Pár plusz kiló az kifejezetten jól is állhat
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2024. 06. 23. vasárnap 05:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 23. vasárnap 05:09

Jó reggelt! Na ilyen hírekre érdemes ébredezni! Szia Noki! Idén többször is jártam feléd-vidékeken, integetett is a szívem bizony! Erre éli a mindennapjait a dögös Nokicsajszi
Sütök bundáskenyeret, nemrég csináltunk málnalekvárt is, de azt dugdosni kell a medvék elől
de a tiszteletedre kiteszek egy üveget, hátha előcsalja Őt is! Van egy TittokCsajszink is, remek nyalnivalót/fagyit intéz a kávénkba.
Jujj de örülök
Szóljak, ha megyek feléd legközelebb?

Sütök bundáskenyeret, nemrég csináltunk málnalekvárt is, de azt dugdosni kell a medvék elől

Jujj de örülök

Több hozzád hasonló korú nőtől hallottam már ilyet
(Ez egy válasz Nokedlee üzenetére (2024. 06. 23. vasárnap 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 23. vasárnap 12:12

Kutyi, pedig olyan kapuzárási pánikkal küzdök, hogy néha a bugyimba kell nyúlnom, hogy biztos nem vagyok e pasi
Apropó, mit gondoltok a kapuzárási pánikról?
Ez olyan pasis, "nős"? Ti tapasztaljátok, vagy ez csak később jön?
ha vonzanak a fiatal pasik és nők akkor ez már az??

Noki,én azt mondanám,hogy nem kapuzárási pánik,inkább egy olyan érzés,hogy ha jön egy Tökéletes Lehetőség,azt nem biztos,hogy ki kell hagyni! De csak a Tökéletest nem!!!
(Ez egy válasz Nokedlee üzenetére (2024. 06. 23. vasárnap 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 23. vasárnap 12:12

Kutyi, pedig olyan kapuzárási pánikkal küzdök, hogy néha a bugyimba kell nyúlnom, hogy biztos nem vagyok e pasi

Mondom én,hogy ez a Csajszi nagyon hiányzott innen!!
Noki,a hangulatodnál vagy,ez jót jelent!! Egyből beindítod aférfifantáziát!
Noki,a hangulatodnál vagy,ez jót jelent!! Egyből beindítod aférfifantáziát!
Gézaaaaa
Képzeld van akit az sem zavar, becsempészi ügyesen mellé a sajátját
Az az igazi

Képzeld van akit az sem zavar, becsempészi ügyesen mellé a sajátját

Kutyi, köszönöm
Igaza volt a nőismerősödnek, és hát ha neked így jó, hát füstölögj
Nekem sajnos nem volt az

Nekem sajnos nem volt az

Szervusz medve
Köszönöm

Köszönöm

Jó reggelt!! Üdvözlet a csajoknak!! kv bekészítve...Noekdlee ne aggodj a kilókon.... hölgyeken ami zavaró plusz kiló az maximum a ' férje"

Szép napot mindenkinek! Noki,csak mondanám,hogy vagyunk itt péran,akik tudnánk vigyázni a "vonalaidra"!! Medve se a lekvárért jött! A no cigihez gratulálok. Én füstölök rendületlenül,de hát egy Nőismerősőm megmondta a frankót-Nincs tökéletes pasi!

Kellemes jó napot!
Bekukucska jelenlétit aláfirkantani.
Kellemes meglepi,üdv itthon Noki,örülök hogy látlak,puszpusz

Bekukucska jelenlétit aláfirkantani.
Kellemes meglepi,üdv itthon Noki,örülök hogy látlak,puszpusz

Jó reggelt
Örülök, hogy örülsz öcsyke. Sziám
Erre? Felém? Itt még a madár sem jár
A bundáskenyérből loptam, a lekvárt ott hagyom a medvéknek, vigyáznom kell a vonalaimra mostanság. Sajnos a no cigi, go kilók rám is igaz volt
TitokCsajszitok aki itt hagyja a nyalnivalóját? Hmmmmm...ez igazán jól hangzik.

Örülök, hogy örülsz öcsyke. Sziám

Erre? Felém? Itt még a madár sem jár

A bundáskenyérből loptam, a lekvárt ott hagyom a medvéknek, vigyáznom kell a vonalaimra mostanság. Sajnos a no cigi, go kilók rám is igaz volt

TitokCsajszitok aki itt hagyja a nyalnivalóját? Hmmmmm...ez igazán jól hangzik.

Jó reggelt! Na ilyen hírekre érdemes ébredezni! Szia Noki! Idén többször is jártam feléd-vidékeken, integetett is a szívem bizony! Erre éli a mindennapjait a dögös Nokicsajszi
de a tiszteletedre kiteszek egy üveget, hátha előcsalja Őt is! Van egy TittokCsajszink is, remek nyalnivalót/fagyit intéz a kávénkba.
Jujj de örülök

Jujj de örülök

Szió Kutyi
Azért néha olvastalak ám benneteket
Puszika

Azért néha olvastalak ám benneteket

Puszika

Igen,igen,yes,yes!!! Szia Noki! Nagyon örülök Neked,minden szinten!
Megvagyunk,de nagyon hiányoztál. Mint Nő és mint jóhumorú emver. Ha lehet,ne tünj el! Pusszantás! (Ez egy válasz Nokedlee üzenetére (2024. 06. 22. szombat 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 22. szombat 20:13
Megvagyunk,de nagyon hiányoztál. Mint Nő és mint jóhumorú emver. Ha lehet,ne tünj el! Pusszantás! (Ez egy válasz Nokedlee üzenetére (2024. 06. 22. szombat 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Legalább háromezeréve nem jártam itt...
Mindenki nagyszerűen van? Boldogan, kellőképpen kielégülten?

Legalább háromezeréve nem jártam itt...

Jó reggelt, jó kávét és ... szóval legyen jó mindenkinek

Ajjaj... a hétvége sem rossz... , de inkább a női lábak legyenek a nyakunkon
Az van, hogy eddig nem estem. Ez tud adni egy isteni felmentést, hogy sérthetetlen vagyok. Így most éreztem mennyire könnyen változik a dolog
Ki merre nézegeti a hőmérőt? Lányoknak felajánlom a sajátomat is, persze csak a hitelesség kedvéért
Szép napot

Az van, hogy eddig nem estem. Ez tud adni egy isteni felmentést, hogy sérthetetlen vagyok. Így most éreztem mennyire könnyen változik a dolog

Ki merre nézegeti a hőmérőt? Lányoknak felajánlom a sajátomat is, persze csak a hitelesség kedvéért

Szép napot