Én mindig azt mondom, mint kis hülye, hogy aa vírus, a stressz, a fiúhiány is bajt okoz!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 31. kedd 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 20:57

Valamit Én is el v. bekaptam...
Vagy csak szimplán testi tüneteim vannak az elmúlt 7-től
Vagy csak szimplán testi tüneteim vannak az elmúlt 7-től

Zelli lányom, most meg mit kell látnom?
hát wazze, ezt hívják kínosnak, nem baj, csak tudod a nagy duma után ezt már nehéz lesz megmagyarázni.
Na nyugodalmas jóéjszakát!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 31. kedd 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
hát wazze, ezt hívják kínosnak, nem baj, csak tudod a nagy duma után ezt már nehéz lesz megmagyarázni.
Na nyugodalmas jóéjszakát!

Miért az apa szerepét már nem vállalod, Pedig lányt akarsz!?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 31. kedd 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 21:01

Ha bekaptad a "legyet", akkor lehetek keresztapuka (de nem MB-san!)???

Puszi Mindenkinek, tényleg nem vagyok jól!
Ha felébredek, néhány óra múlva, írok verset, dalszöveget!
Ha felébredek, néhány óra múlva, írok verset, dalszöveget!

Sztem Zelli a telefonsex közben kapott el valami csúúúnya-csúúnya vírust kandúrmarcitól!
(Nem besértődni!)

Hm...én wálaszoltam...
Figyelmetlen wagy Hipp bátyó...méé fekszel ily korán???...w mást csinász???
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 31. kedd 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 19:16

Figyelmetlen wagy Hipp bátyó...méé fekszel ily korán???...w mást csinász???

Törölt felhasználó (94621)

Hűha, Carlotte kérdésére tényleg nem válaszoltunk:
Superman:

Batman:

Spiderman:

Szerintem mind a háromnak jó a technikája, nálam a superman a nyerő, ha eros nem avatkozik közbe....
Superman:

Batman:

Spiderman:

Szerintem mind a háromnak jó a technikája, nálam a superman a nyerő, ha eros nem avatkozik közbe....
Kijaza kandúrmarci?
Zellinek zsebláza wan...cétkefélték...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 07. 31. kedd 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 21:31
Zellinek zsebláza wan...cétkefélték...

Sztem Zelli a telefonsex közben kapott el valami csúúúnya-csúúnya vírust kandúrmarcitól!
(Nem besértődni!)

asztakurv@élet...ez iiiiigen
hogy mik derülnek ki
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 31. kedd 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
hogy mik derülnek ki

Jó estét!
Az első hsz-ek megoldása:
1) Katicika
2) Zelli
3) Prune
4) Pille
5) Hipp
6) Gyurka
7) Surdi
8) Moncy
9) Anthony
10) Willy
11) én
Na megyek visszaolvasni...
1) Katicika
2) Zelli
3) Prune
4) Pille
5) Hipp
6) Gyurka
7) Surdi
8) Moncy
9) Anthony
10) Willy
11) én
Az elébb bebicikliztem abba topic...elnézést kérek de becsokiztam a röhögéstől...
...bocs Zelli...de nm gondoltam wolna,hogy ily perwerz wagy....
...bocs...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 31. kedd 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Azt írtad, hogy van mondanivalód. Kíváncsivá tettél. Írjad le gyorsan HE!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 30. hétfő 14:19

basszátok meg! végigolvastam a nappalit
hazahoztuk a rossz időt
ez azt jelenti, hogy már nem nyaralok
körbenézek a fórumon...aztán majd írok...van mondanivalóm

hazahoztuk a rossz időt

körbenézek a fórumon...aztán majd írok...van mondanivalóm

Szia!
10-ből 6-ot találtam el...
...hát ez ultra gaz...gáz...höhö...ewwan...
...majd legközelebb...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 31. kedd 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 22:24

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jó estét!
1) Katicika
2) Zelli
3) Prune
4) Pille
5) Hipp
6) Gyurka
7) Surdi
8) Moncy
9) Anthony
10) Willy
11) én
1) Katicika
2) Zelli
3) Prune
4) Pille
5) Hipp
6) Gyurka
7) Surdi
8) Moncy
9) Anthony
10) Willy
11) én
most méééér mondasz ilyet, te galád
telefonszexeltél te már egyáltalán?
képzeld el zellit, ahogy ül a kanapén, reszeli a körmét, vállával tartja a telefont és azt mondja marcinak: ahhh...lecsorgott egy vízcsepp a mellemen...a bimbómon lendületet vett és megállt a vénusz dombomon...érzed a lüktetést édes marcim?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 31. kedd 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 22:30

képzeld el zellit, ahogy ül a kanapén, reszeli a körmét, vállával tartja a telefont és azt mondja marcinak: ahhh...lecsorgott egy vízcsepp a mellemen...a bimbómon lendületet vett és megállt a vénusz dombomon...érzed a lüktetést édes marcim?

Az elébb bebicikliztem abba topic...elnézést kérek de becsokiztam a röhögéstől...
...bocs Zelli...de nm gondoltam wolna,hogy ily perwerz wagy....
...bocs...

Nem olyan rossz arány ez, hiszen voltak olyan hsz-ek, melyek egyáltalán nem voltak jellemzőek. Bárki írhatta volna őket...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 31. kedd 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 22:35

Szia!
...hát ez ultra gaz...gáz...höhö...ewwan...
...majd legközelebb...

Legjobb zene!

Egy nagyon-nagyon nagy pirospontot kapsz tőlem és örülök, hogy egyezik a zenei ízlésünk (ebben az egyben biztosan)

Egyszer telaszexeltem a párommal...még nm wotunk együtt...
Nm-nm....nm mesélem el...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 31. kedd 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 22:36

Nm-nm....nm mesélem el...

most méééér mondasz ilyet, te galád
telefonszexeltél te már egyáltalán?

jah...arra gondoltam, amit leírtam a #9631ben
gazosgyuri: tudod mit kockáztatsz, ugye? van nekem olyan kis piros négyszögem, afféle tiltógombocska-izéééé a neved előtt
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 31. kedd 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 22:34

gazosgyuri: tudod mit kockáztatsz, ugye? van nekem olyan kis piros négyszögem, afféle tiltógombocska-izéééé a neved előtt

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 31. kedd 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Azt írtad, hogy van mondanivalód. Kíváncsivá tettél. Írjad le gyorsan HE!
Még nem volt kérdés a nappaliban az anális szex. De valszeg azért, mert akinek véleménye van a témáról, az elmondja a topicjában, aki meg nem akar nyilatkozni, azt nem kényszerítjük.
Csak kicsit
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 31. kedd 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 10:54
Csak kicsit

naná, h a puncid szorítására, vagy a szád érintésére vágyok!
a lényeg, h Te élvezd, és az, h a testeden belülre kerüljön a teljes mennyiségem /és lehetőleg a lövésemtől élvezz el/!
aztán erdésznek is marad még úgyis a testréseidből!
télleg volt ilyen kérdés a nappaliban /Charl?/: ki szereti az anális szexet?
én nem vagyok nagy kedvelője és művelője!
a lényeg, h Te élvezd, és az, h a testeden belülre kerüljön a teljes mennyiségem /és lehetőleg a lövésemtől élvezz el/!
aztán erdésznek is marad még úgyis a testréseidből!
télleg volt ilyen kérdés a nappaliban /Charl?/: ki szereti az anális szexet?
én nem vagyok nagy kedvelője és művelője!
Hmmm...csak maximalista waok...
...meg galád...
...mott mit csináljak...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 31. kedd 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 22:36

Admin

Nem olyan rossz arány ez, hiszen voltak olyan hsz-ek, melyek egyáltalán nem voltak jellemzőek. Bárki írhatta volna őket...
Jaértemmár. Azt hittem, hogy nyaralás közben rájöttél valamilyen egyetemes igazságra, és megosztod velünk.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 31. kedd 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 22:40

jah...arra gondoltam, amit leírtam a #9631ben