Neeem, az nem én voltam
Cocákat vágtunk, nem voltam olyan éhes, hogy gyertyát egyek
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 12. 08. vasárnap 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 08. vasárnap 16:11

Cocákat vágtunk, nem voltam olyan éhes, hogy gyertyát egyek

Oszt honnan tudod hogy jobb mint a tejszínhabos?
Amúgy nem kell megenni mindent amit a tortához kaptál..a Medvét sem....gyertyát ugye nem te kajáltad le róla?

Amúgy nem kell megenni mindent amit a tortához kaptál..a Medvét sem....gyertyát ugye nem te kajáltad le róla?

Szia
Köszönöm szépen
Csak egyszer 18 az ember ugyebár
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 12. 08. vasárnap 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 08. vasárnap 12:27

Köszönöm szépen

Sziasztok!
BOLDOG SZÜLIT NOCKI! ♡♡♡♡ meg puszi is, virág is, cicire pezsgőlocsolás is, minden földi és pokoli jó is
BOLDOG SZÜLIT NOCKI! ♡♡♡♡ meg puszi is, virág is, cicire pezsgőlocsolás is, minden földi és pokoli jó is

Mi azért lerendeztük a vásárlás nagyját szerencsére.
Hát igen,a leghülyébb karácsonyi zenék szólnak mindenhol,mintha válogatták volna,csak fokozza az idegállapotot
Nagyon remélem hogy nem követik a csajszik azt a divatot,nagy része akkor is förtelmes volt..trapéznaci+cápagallér...brrr
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 12. 08. vasárnap 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 08. vasárnap 16:29
Hát igen,a leghülyébb karácsonyi zenék szólnak mindenhol,mintha válogatták volna,csak fokozza az idegállapotot

Nagyon remélem hogy nem követik a csajszik azt a divatot,nagy része akkor is förtelmes volt..trapéznaci+cápagallér...brrr

Szeva Crazy! Társad voltam a bajban,ráadásul nem is vettünk semmit,csak megkajáltattam Anyát,meg a lányom! Buzeráns boltokban annyira tombol a Retró,hogy csupa olyan holmit láttam,amit még gyerekkoromban se vettek fel a nők. De a legnagyobb kínzás,mindenhol az idióta zenét hallgatni!
Szeva Crazy! Társad voltam a bajban,ráadásul nem is vettünk semmit,csak megkajáltattam Anyát,meg a lányom! Buzeráns boltokban annyira tombol a Retró,hogy csupa olyan holmit láttam,amit még gyerekkoromban se vettek fel a nők. De a legnagyobb kínzás,mindenhol az idióta zenét hallgatni!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 12. 08. vasárnap 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 08. vasárnap 16:18

Eh...elmentünk vásárolgatni,karira is,hogy ne a marha tömegben kelljen tolongani...még 50 millióan is így gondolták,
Utálom a tömegnyomort..

Utálom a tömegnyomort..

Eh...elmentünk vásárolgatni,karira is,hogy ne a marha tömegben kelljen tolongani...még 50 millióan is így gondolták,
Utálom a tömegnyomort..

Utálom a tömegnyomort..

Szia
Hmm...cicire pezsgő....
Hogy ez nekem nem jutott eszembe..majd jövőre...
Neked mikor lesz?
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 12. 08. vasárnap 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 08. vasárnap 12:27

Hmm...cicire pezsgő....

Hogy ez nekem nem jutott eszembe..majd jövőre...

Sziasztok!

Oszt honnan tudod hogy jobb mint a tejszínhabos?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 08. vasárnap 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 08. vasárnap 10:54

Törölt felhasználó (4236812)
VIP

Köszönöm, a medvepaprikás jobb mint a tejszínesmedve
köszi öcsyke

Sziasztok!

Köszönöm, a medvepaprikás jobb mint a tejszínesmedve
köszi öcsyke
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 12. 08. vasárnap 05:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 08. vasárnap 05:46

Jó reggelt!
Az ünnepeltnek külön is! Egy kávé a tejszínhabos mackó mellé?
Hehe....
Köszi kutyu
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 12. 08. vasárnap 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 08. vasárnap 07:33

Boldog Szülinapot Noki! Nem is látszik,hogy már harminc vagy!

Köszönöm medve
:*
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 12. 07. szombat 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 07. szombat 21:05

Holnapra:
Boldog hepibörzdéjt Noki

A tortából ugye megkínálsz minket is?
Óvatosan vágd fel,elbújtam a közepében,az a terv hogy kipattanok belőle oszt tangában nyomok egy chippendale show-t,de lehet hogy bealszom mire jössz....
Boldog hepibörzdéjt Noki

Óvatosan vágd fel,elbújtam a közepében,az a terv hogy kipattanok belőle oszt tangában nyomok egy chippendale show-t,de lehet hogy bealszom mire jössz....

Sziasztok srácok!
Boldog Szülinapot Noki! Nem is látszik,hogy már harminc vagy!

Vidám reggelt és napot,az ünnepeltnek puszpusz

Jó reggelt!
Holnapra:
Boldog hepibörzdéjt Noki

Boldog hepibörzdéjt Noki

Nah..mára csá
Jó éjt!

Jó éjt!
Akkor kanbuli lesz!
Lehet hogy betoltak Katja ágyaspáleszából egy csizmányit,aztán bealudtak,vagy randalíroznak az utcán

Többiek-lazulnak?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 12. 07. szombat 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 07. szombat 19:51

Járgánycsere? Milyen van tervben?
Én amit kinéztem,ahhoz még dobálni kell a malacperselybe..
Egy Mazda Suv
Én amit kinéztem,ahhoz még dobálni kell a malacperselybe..

Egy Mazda Suv