Eh...elmentünk vásárolgatni,karira is,hogy ne a marha tömegben kelljen tolongani...még 50 millióan is így gondolták,
Utálom a tömegnyomort..
Utálom a tömegnyomort..
Szia
Hmm...cicire pezsgő....
Hogy ez nekem nem jutott eszembe..majd jövőre...
Neked mikor lesz?
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 12. 08. vasárnap 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 08. vasárnap 12:27
Hmm...cicire pezsgő....
Hogy ez nekem nem jutott eszembe..majd jövőre...
Neked mikor lesz?
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 12. 08. vasárnap 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
BOLDOG SZÜLIT NOCKI! ♡♡♡♡ meg puszi is, virág is, cicire pezsgőlocsolás is, minden földi és pokoli jó is
BOLDOG SZÜLIT NOCKI! ♡♡♡♡ meg puszi is, virág is, cicire pezsgőlocsolás is, minden földi és pokoli jó is
Oszt honnan tudod hogy jobb mint a tejszínhabos?
Amúgy nem kell megenni mindent amit a tortához kaptál..a Medvét sem....gyertyát ugye nem te kajáltad le róla?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 08. vasárnap 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 08. vasárnap 10:54
Amúgy nem kell megenni mindent amit a tortához kaptál..a Medvét sem....gyertyát ugye nem te kajáltad le róla?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 08. vasárnap 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4236812)
VIP
Köszönöm, a medvepaprikás jobb mint a tejszínesmedve
köszi öcsyke
köszi öcsyke
Sziasztok!
Köszönöm, a medvepaprikás jobb mint a tejszínesmedve
köszi öcsyke
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 12. 08. vasárnap 05:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 08. vasárnap 05:46
köszi öcsyke
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 12. 08. vasárnap 05:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt!
Az ünnepeltnek külön is! Egy kávé a tejszínhabos mackó mellé?
Hehe....
Köszi kutyu
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 12. 08. vasárnap 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 08. vasárnap 07:33
Köszi kutyu
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 12. 08. vasárnap 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Boldog Szülinapot Noki! Nem is látszik,hogy már harminc vagy!
Köszönöm medve
:*
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 12. 07. szombat 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 07. szombat 21:05
:*
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 12. 07. szombat 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnapra:
Boldog hepibörzdéjt Noki

A tortából ugye megkínálsz minket is?
Óvatosan vágd fel,elbújtam a közepében,az a terv hogy kipattanok belőle oszt tangában nyomok egy chippendale show-t,de lehet hogy bealszom mire jössz....
Boldog hepibörzdéjt Noki

Óvatosan vágd fel,elbújtam a közepében,az a terv hogy kipattanok belőle oszt tangában nyomok egy chippendale show-t,de lehet hogy bealszom mire jössz....
Sziasztok srácok!
Boldog Szülinapot Noki! Nem is látszik,hogy már harminc vagy!
Vidám reggelt és napot,az ünnepeltnek puszpusz
Jó reggelt!
Holnapra:
Boldog hepibörzdéjt Noki

Boldog hepibörzdéjt Noki

Nah..mára csá
Jó éjt!
Jó éjt!
Akkor kanbuli lesz!
Lehet hogy betoltak Katja ágyaspáleszából egy csizmányit,aztán bealudtak,vagy randalíroznak az utcán
Többiek-lazulnak?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 12. 07. szombat 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 07. szombat 19:51
Járgánycsere? Milyen van tervben?
Én amit kinéztem,ahhoz még dobálni kell a malacperselybe..
Egy Mazda Suv
Egy Mazda Suv
Megvettem, egy Trafic.
Nem csak akciós volt..
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 12. 07. szombat 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 07. szombat 19:51
Nem csak akciós volt..
Egy Mazda Suv
Egy Mazda Suv
Egy Mazda Suv (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 07. szombat 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 07. szombat 19:18
Egy Mazda Suv (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 07. szombat 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3802852)
Elugrottam megnézni egy autót...
Elugrottam megnézni egy autót...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 12. 07. szombat 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Merre jártál Mókus?
Mostmár végre én is lazul
Mostmár végre én is lazul

GG-ufsz

Lindsay