Munkasan. Reggel csak kovalyogtam.
Neked? Kutyu? Reg lattam.... (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 25. hétfő 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 25. hétfő 12:47
Neked? Kutyu? Reg lattam.... (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 25. hétfő 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia
Nekem kicsit sántítós a sztory...
Hogy tellik a seggfej hétfőd?

Hogy tellik a seggfej hétfőd?
Szia
Hogy tellik a seggfej hétfőd? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 25. hétfő 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 25. hétfő 11:17

Hogy tellik a seggfej hétfőd? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 25. hétfő 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4052772)

Sziasztok nappalisok!
Micsoda izgalmak voltak a hetvegen az egyik mar befagyasztott forum topicban.
Egy bosszuallo Tell Vilhelmina nem fuggetlen ferfiakra vadaszik, elejti oket, hazaviszi, "megeroszakolja", levideozza, majd kompromittalja a nemes egyedeket. Bucsuzoul kis bakterium ajandekcsomaggal is ellatja oket.
Hat uraim. Kinek nem ismert a kondom, tegye fel a kis praclijat! Tovabb is van mondjam meg?
Egy bosszuallo Tell Vilhelmina nem fuggetlen ferfiakra vadaszik, elejti oket, hazaviszi, "megeroszakolja", levideozza, majd kompromittalja a nemes egyedeket. Bucsuzoul kis bakterium ajandekcsomaggal is ellatja oket.
Hat uraim. Kinek nem ismert a kondom, tegye fel a kis praclijat! Tovabb is van mondjam meg?
Sziasztok nappalisok!
Áhh..én kérek elnézést..telón nem mutatja csak egy részét sajnos...minden bizonnyal te lehetsz a képen
Nálam csak a szőnyeg látszik... és egy láb részlet..

Nálam csak a szőnyeg látszik... és egy láb részlet..
Lábujjhegyen integetős szia
Bocs,telón nem tudom kivenni hogy mi van a képen...mákostészta zoomolva éjjel?
(Ez egy válasz Katicika üzenetére (2019. 11. 25. hétfő 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Bocs,telón nem tudom kivenni hogy mi van a képen...mákostészta zoomolva éjjel?

Még ámos vagyok, lábujjhegyen járni kéretik!

Én olyan medve vagyok,aki nem cirkuszol..
Szerintem is megtalálnàm hamar azt a közönséget aki fizetne érte....hogy hagyjam már abba..
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 11. 25. hétfő 05:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 25. hétfő 05:47

Szerintem is megtalálnàm hamar azt a közönséget aki fizetne érte....hogy hagyjam már abba..

Nem betiltották a cirkuszi medvéket? Ez amolyan átképzés? Mondjuk ha megtalálod rá a keresletet akár egy kacsalábon forgó barlangot is összetáncolhatsz rövid idő alatt

Vidám reggelt és hetet

Köszönjük! A hétvégén a barátok és a pálinka voltak a főszereplők
Ez a sörpárlat új nekem.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 11. 24. vasárnap 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 24. vasárnap 10:28

Ez a sörpárlat új nekem.

Szép vasárnapot Kedvesek! ♡♡♡
After, köszi az AfterCaffee-t, áttoltam mára.
Meg picit alakítottam rajta, most átlátszó és sörpálinkának hívják
Egészségetekre!
After, köszi az AfterCaffee-t, áttoltam mára.

Meg picit alakítottam rajta, most átlátszó és sörpálinkának hívják

Egészségetekre!

Nem betiltották a cirkuszi medvéket? Ez amolyan átképzés? Mondjuk ha megtalálod rá a keresletet akár egy kacsalábon forgó barlangot is összetáncolhatsz rövid idő alatt
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 24. vasárnap 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 24. vasárnap 16:07

Még arra gondoltam hogy pörgethetném a kalapot a répán,az "Ein,zwei,polizei..." című slágerre...
ancvájpolicáj

ancvájpolicáj
Jó reggelt! Jó hétvége után, kellemesen feltöltődve élményekkel milyen kávé jöhetne, mint ÉnVagyokaFőnök-AzÉnKávém! Fogyasszátok felelőséggel!
#jó éjt csá

Ezt csak nyilvános helyen
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 24. vasárnap 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 24. vasárnap 16:07

Még arra gondoltam hogy pörgethetném a kalapot a répán,az "Ein,zwei,polizei..." című slágerre...
ancvájpolicáj

ancvájpolicáj
ancvájpolicáj

ancvájpolicáj
Felvettem a játszós ruhám,jó leszek így?
Vezérhang oké,alkalomhoz illő,a kalap úgy is rászorult a fejemre....
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 11. 24. vasárnap 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Vezérhang oké,alkalomhoz illő,a kalap úgy is rászorult a fejemre....

You Can Leave Your Hat On
Megvan a vezérhang!
♡♡♡

Megvan a vezérhang!
♡♡♡
Oké
Farbavágós lazacbőr tangában és Krokodil Dundee kalapban ropom majd az asztalon vezeklés képpen
Zenét rád bízom.
Zsepkendőd legyen bőven,sírva nevetős prudukció lesz,légy erős
Viszek bundáskenyeret is
(Ágyas ágyast aptyukra értettem múltkor
)
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 11. 24. vasárnap 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 24. vasárnap 14:36

Farbavágós lazacbőr tangában és Krokodil Dundee kalapban ropom majd az asztalon vezeklés képpen

Zenét rád bízom.

Zsepkendőd legyen bőven,sírva nevetős prudukció lesz,légy erős

Viszek bundáskenyeret is

(Ágyas ágyast aptyukra értettem múltkor

Lazacbőr tangát mindenképp hozz!
Abban kell az asztalon táncolnod
Az ágyasok után ez a minimum

Lazacbőr tangát mindenképp hozz!

Máris indulok,nyugodtan bezárhatsz a pincébe,ne legyen "lelkifurid" miatta..
Mit vigyek ?
Éthordó+üres denyó már bekészítve
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 11. 24. vasárnap 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Mit vigyek ?
Éthordó+üres denyó már bekészítve

Hogyne lenne pince....
Ott bújkálnak az ágyasok
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 24. vasárnap 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 24. vasárnap 12:22
Ott bújkálnak az ágyasok

Hmm..hát..nahát.
Szem-szájnak ingere
Már indulok is...ugye van pincéd is?

Már indulok is...ugye van pincéd is?