Hoztatok paleszt? Hat ez a nap jobb nem is lehetne.
A seggrepacsi nalam jatekter...szeressem adni es kapni is.
Sziasztok nappalisok.
A csokicsaj libidoja visszatert.....nincs veszve minden. Ma reggel olyan kivanos voltam, hogy csak na. Majdnem megettem magam. Ti mi rosszat terveztek mara?

A csokicsaj libidoja visszatert.....nincs veszve minden. Ma reggel olyan kivanos voltam, hogy csak na. Majdnem megettem magam. Ti mi rosszat terveztek mara?

Sejtettem hogy csapatósra mulatod magad
Zene nálam is alap,van egy társaságunk akikkel évente bulizunk egyet,én az asztaltetején,lányoknak mókából chippendale táncolósra szoktam inni magam
Leginkább mulatságosra sikerül,ez is a cél,de minden alkalommal kérik
Azért a ti táncotok izgalmasabb lehet...
Szeressem a rúdtáncot,persze nézni
Jó bulikat csinálhattok
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 10. 12. szombat 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 12. szombat 10:11

Zene nálam is alap,van egy társaságunk akikkel évente bulizunk egyet,én az asztaltetején,lányoknak mókából chippendale táncolósra szoktam inni magam

Leginkább mulatságosra sikerül,ez is a cél,de minden alkalommal kérik

Azért a ti táncotok izgalmasabb lehet...

Szeressem a rúdtáncot,persze nézni

Jó bulikat csinálhattok

Agresszív nem vagyok, az agressziótól bepánikolok. Még a seggrepacsitól is elfutok, sőt, hallani se szeretem, ha mások csapkodják egymást.
Ha iszogatós buli van, az csak zenével lehet, mert táncolósra alakulok. Ha van rúd, azt megtámadom.
Nem nagy attrakció, de engem szórakoztat. Van, hogy másokat is
Ahová nyaralni járunk, ott találtunk egy tökjó bárt, ahol a bárpultra van felszerelve a rúd. Ott rendszeresen fellépünk a barátnőimmel, óriási bulikat csapunk
Ha iszogatós buli van, az csak zenével lehet, mert táncolósra alakulok. Ha van rúd, azt megtámadom.

Ahová nyaralni járunk, ott találtunk egy tökjó bárt, ahol a bárpultra van felszerelve a rúd. Ott rendszeresen fellépünk a barátnőimmel, óriási bulikat csapunk

Agresszív nem vagyok, az agressziótól bepánikolok. Még a seggrepacsitól is elfutok, sőt, hallani se szeretem, ha mások csapkodják egymást.
Nem nagy attrakció, de engem szórakoztat. Van, hogy másokat is
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 12. szombat 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 12. szombat 09:12

Tényleg,milyen vagy ha pl buliban van egy kis italozás?
Mókamester vagy felszabadult,táncolós-csapatós stb?
Én az előbbi,jobb ha nem látnak táncolni ...

Tényleg,milyen vagy ha pl buliban van egy kis italozás?
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 10. 12. szombat 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 12. szombat 08:44

Mindenképp kóstóld a kávépáleszt!
És ha hozzájutsz, a forraltbor páleszt is! Nagy kedvencem az is

Nem hagyom ki,az tuti,majd beszerzek és akkor természetesen meghívlak pár pohárkára
Csak ha nem vagy agresszív ha iszol...
Borból páleszt vágom,de forraltborosról sem..
Nagy ínyenc lehetsz
Amúgy nagyon ritkán alkoholizálom.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 10. 12. szombat 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 12. szombat 08:44

Csak ha nem vagy agresszív ha iszol...

Borból páleszt vágom,de forraltborosról sem..
Nagy ínyenc lehetsz

Amúgy nagyon ritkán alkoholizálom.

(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 12. szombat 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 12. szombat 08:31

Szia csajszi
Hát..két keze van mindenkinek..meg nem sajnálom,ezen a hűvös reggelen jól esik mindenkinek
Most hogy mondod,egy kiropogtatás jól esne a dög testemnek,de lehet hogy szétesnék utána
Kávépálesz??
Nem is hallottam róla...de mindenképpen meg fogom kóstolni.

Hát..két keze van mindenkinek..meg nem sajnálom,ezen a hűvös reggelen jól esik mindenkinek

Most hogy mondod,egy kiropogtatás jól esne a dög testemnek,de lehet hogy szétesnék utána

Kávépálesz??

Szia csajszi
Kávépálesz??
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 10. 12. szombat 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 12. szombat 08:03

Kávépálesz??

Szia Mackó
Azta, Te aztán nem aprózod el!
Húdejólnéznek ki ♡♡♡
Tényleg, ittatok már kávépálinkát?
Krvafinom
Húdejólnéznek ki ♡♡♡
Krvafinom

Szia Mackó
Húdejólnéznek ki ♡♡♡
Krvafinom
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 12. szombat 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 12. szombat 07:55
Húdejólnéznek ki ♡♡♡
Krvafinom

Én hoztam,de csak keveset öntök,nehogy ne bírjatok magatokkal
Aztán persze repetázunk
Csajszik,ágyba vigyem?Szívesen...

Aztán persze repetázunk

JóReggelt, szépséges hétvégét!
Öcsyke, a csontkovácsos infód jobban felébresztett, mint a kávé
Nagyon bírnék egy kiropogtatást
Öcsyke, a csontkovácsos infód jobban felébresztett, mint a kávé

Nagyon bírnék egy kiropogtatást

Én hoztam,de csak keveset öntök,nehogy ne bírjatok magatokkal
Aztán persze repetázunk
Csajszik,ágyba vigyem?Szívesen...

Aztán persze repetázunk

Szeva Mókus!
Hoztál?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 12. szombat 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 12. szombat 07:47
Hoztál?

Törölt felhasználó (3802852)

Pálinkás jó reggelt!
Pálinkás jó reggelt!
Reggelt!
Vidám 7végét
Vidám 7végét

Perszehogy! Nagyon jó az anatómia tancsinéni. Na nem úgy, de mégis. Látszik, hogy él, szereti a munkáját, nem tabu semmi... Na jó, azon kicsit meglepődött, hogy a 36 tanulóból én egyedül jeleztem neki, hogy mint tanárt nem szetetném rögtön letegezni
Majd a vizsgák után
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 11. péntek 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Bekukucs. Jól van, mindenki alszik
Ügyesek vagytok
Szombat reggel, ma kávé csak azért, mert szeretem.
A masszőr suli nekem hátteret ad a csontkovácsoláshoz. Van némi tapasztalat, de az anatómiai ismereteimet szeretném bővíteni. Most még van elég agysejtem. Na például ezt is tanultuk, az idegsejt az egyetlen, ami nem lesz több, mindíg csak fogy...

A masszőr suli nekem hátteret ad a csontkovácsoláshoz. Van némi tapasztalat, de az anatómiai ismereteimet szeretném bővíteni. Most még van elég agysejtem. Na például ezt is tanultuk, az idegsejt az egyetlen, ami nem lesz több, mindíg csak fogy...

No,nekem mára csá
Csajsziknak pussz és #seggrepacsi
Huncut éjt

Csajsziknak pussz és #seggrepacsi

Huncut éjt

Szintén szeressem művelni,eddig senki nem akart megszökni a kezem alól,de egy képzett biztosan nagyobb élményt nyújt.
Vagy mégis????
Nem emlékszem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 11. péntek 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 11. péntek 20:58
Nem emlékszem!

Törölt felhasználó (3802852)

Huhhúúú, masszőr az jóóóóó!!!
Anyát én is szoktam, máson még nem próbáltam, de imádja a kezemet, ujjamat!
Anyát én is szoktam, máson még nem próbáltam, de imádja a kezemet, ujjamat!