Szóhoz sem jutnak
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 09. 06. péntek 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 06. péntek 20:55

Nem szeretném, ha Mackó egyedül érezné magát a feladatban, két kézzel hozzá tudok járulni a masszázshoz.
Nos egy négykezeshez mit szólnának a jelen lévő Hölgyek?

Valahogy csak összehozzuk, hogy térben és időben találkozzatok
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 06. péntek 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Itt nem tudok ilyenről.
Te teázol? Olyan is van reggelente!
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 09. 06. péntek 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 06. péntek 18:47
Te teázol? Olyan is van reggelente!

Engem az érdekelne hogy van-e még rajtam kívül valaki itt aki sosem iszik kávét?
Nem szeretném, ha Mackó egyedül érezné magát a feladatban, két kézzel hozzá tudok járulni a masszázshoz.
Nos egy négykezeshez mit szólnának a jelen lévő Hölgyek?

Ha alvás közben sosem iszom kávét, az számít?
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 09. 06. péntek 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 06. péntek 18:47

Engem az érdekelne hogy van-e még rajtam kívül valaki itt aki sosem iszik kávét?
Majd teszek akkor mindenhova...is!
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 06. péntek 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Mindig ott van a kóbor masszázs, ahol én nem vagyok...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 06. péntek 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 06. péntek 15:50

Hétvége,vörösbor,masszázs..stb..hmm..tudod mi a jó
Nálam van egy gazdátlan masszázs,de nem fér be a fényposta masinába sajna,csak személyesen tudnám kézbesíteni,fülig vigyor kíséretében..

Nálam van egy gazdátlan masszázs,de nem fér be a fényposta masinába sajna,csak személyesen tudnám kézbesíteni,fülig vigyor kíséretében..

Hétvége,vörösbor,masszázs..stb..hmm..tudod mi a jó
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 06. péntek 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 06. péntek 15:35

Nálam is hétvége van
Dobtam a kávé-projektet, vörösbor lett
Egészségetekre! ♡♡♡
Ja, és jöhet(ne) a masszázs is

Egészségetekre! ♡♡♡

Nálam is hétvége van
Egészségetekre! ♡♡♡

Egészségetekre! ♡♡♡

Neked is jo hetveget.
(Ez egy válasz becske üzenetére (2019. 09. 06. péntek 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 06. péntek 13:02

Mindenkinek bulis hétvégét..erotikával fűszerezve.. hétfőre kipihenve..kihasználva megint itt..

Hasonló jókat
(Ez egy válasz becske üzenetére (2019. 09. 06. péntek 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 06. péntek 13:02

Mindenkinek bulis hétvégét..erotikával fűszerezve.. hétfőre kipihenve..kihasználva megint itt..

Ebben biztos voltam
Az minnyá itt van
AfterCaffee lesz a védjegyed
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 06. péntek 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Az minnyá itt van

AfterCaffee lesz a védjegyed

Nekem még egy óràcska és.....
......AfterCaffee
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 06. péntek 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
......AfterCaffee

Hétvége :On
Kívánom hogy nektek is pikk-pakk itt legyen

Kívánom hogy nektek is pikk-pakk itt legyen

Szia
Ma kicsit többen vagyunk
meg péntek is
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 06. péntek 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 06. péntek 09:52

Ma kicsit többen vagyunk

Törölt felhasználó (4052772)

Sziasztok nappalisok!
Itt a csokicsaj kavera keszen jelentkezik....
De jo, hogy ilyen sokan vagyunk. Kutyu gyere te is vissza!

Sziasztok nappalisok!

Az is lehet..remélem hogy mosolygós
Mondjuk azt ígértem hogy én viszem,elképzelhető hogy addig nem kel fel
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 09. 06. péntek 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Mondjuk azt ígértem hogy én viszem,elképzelhető hogy addig nem kel fel

Lehet más vitte neki ágyba
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 06. péntek 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 06. péntek 08:41

Nem maradt...ágyba vittem neki...
Persze nem...én is hiányt érzek az erőben

Persze nem...én is hiányt érzek az erőben