Szia!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 27. kedd 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 08:26

Törölt felhasználó (4052772)

Hat szerinted?

Hat szerinted?
(Ez egy válasz goboti üzenetére (2019. 08. 27. kedd 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Van itt valaki most?
En olyankor mostanaban ebren vagyok. Szoval null problemo. Az a ritka, ha atalszom az ejszakat.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 27. kedd 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 08:02

Legközelebb felkeltek mindenkit háromkor egy romantikus kávé szeánszra jó?
Holnap Györben építünk, szokás szerint 6-kor kezdünk. Szóval reggel számíts rám kelet felől!

Holnap Györben építünk, szokás szerint 6-kor kezdünk. Szóval reggel számíts rám kelet felől!

Legközelebb felkeltek mindenkit háromkor egy romantikus kávé szeánszra jó?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 27. kedd 06:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 06:04

Oszt jó reggelt,és egyebek
Főztél kávét Öcsy?Én tuti hogy elbírnék mégegyet,gondolom Katja is néhányat,többiek is talán..
Lassabban pörgős fejecske kellene most nekem,még

Főztél kávét Öcsy?Én tuti hogy elbírnék mégegyet,gondolom Katja is néhányat,többiek is talán..

Nem csodálom! Az nem való gondolkodni önállóan is képes embereknek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 27. kedd 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 07:51

Vidam reggelt!
Vagy vidam vasarnapot? Vagy megsem?
Egyszer elcipeltek engem egy Hit gyulekezete beszedre meg eneklesre stb. Valami sportcsarnokban volt es rengetegen voltak.
Sajnos nem sikerult kellokeppen atszellemulnom....
No mindegy. Kernek en is a kavedbol Katja.
Egyszer elcipeltek engem egy Hit gyulekezete beszedre meg eneklesre stb. Valami sportcsarnokban volt es rengetegen voltak.

Vidam reggelt!

Kicsit hulla vagyok,deee....

Köszi! Jól jött
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 27. kedd 06:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóhogy!
Akkora a bögrém, hogy már lavór
Ment a dupla
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 27. kedd 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkora a bögrém, hogy már lavór

Ment a dupla

Szia
Én duplát!
Kávégyár?
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 27. kedd 06:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Én duplát!
Kávégyár?

JóReggelt♡♡♡
Kávét valaki?
Itt a gyár
Kávét valaki?
Itt a gyár

Oszt jó reggelt,és egyebek

Nem minden ember az eszével boldogul, van akinek a próbálkozások száma hozza meg az eredményt. Logikus volt a lift
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 26. hétfő 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 26. hétfő 20:35

Törölt felhasználó (3901512)

Nem vagyok hiba nélküli,persze. De én vagyok a tróger( bútorszállító),nem Crazy! Itt egy példa: mérnök úr megvesz a bizományiban egy négyajtós szekrényt. Mondom neki,szét kell szerelnem,mert nem fér el a lépcsőházban. Erre ő: - liftbe nem fér be???
Néha el vannak szállva maguktól a "mérnökurak és az angoltanárnők"... S nagyon rátartiak, irigyek tudnak lenni, de mégis, életképtelen nem kevés, közülük.
Én már kaptam azt meg, hogy miért járok szakmunkás-szakemberként feltűnő"új" autóval dolgozni, miközben neki csak egy öreg akármi jut... Pedig csak egy pár éves kombi Mondeom volt akkor, nem valami húdehúde akármi...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 26. hétfő 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 26. hétfő 21:08
Én már kaptam azt meg, hogy miért járok szakmunkás-szakemberként feltűnő"új" autóval dolgozni, miközben neki csak egy öreg akármi jut... Pedig csak egy pár éves kombi Mondeom volt akkor, nem valami húdehúde akármi...

De befer. Szetszerelve, ahogy emlitettem. Szerintem ezzel le is zarulna a kerdes....
Ne bosszantsd magad feleslegesen. Eleg az igaz problemakon ragodni szerintem. A hulyeseget en mar jobban toleralom. Nem lehet mindenki okos es tapasztalt. Nem is lenne jo az. De a rosszindulat az bosszant.
Ne bosszantsd magad feleslegesen. Eleg az igaz problemakon ragodni szerintem. A hulyeseget en mar jobban toleralom. Nem lehet mindenki okos es tapasztalt. Nem is lenne jo az. De a rosszindulat az bosszant.

Amugy a diplomasok kozott is sok az eletkeptelen.

No,mára csá

Amugy a diplomasok kozott is sok az eletkeptelen.

De befer. Szetszerelve, ahogy emlitettem. Szerintem ezzel le is zarulna a kerdes....
Ne bosszantsd magad feleslegesen. Eleg az igaz problemakon ragodni szerintem. A hulyeseget en mar jobban toleralom. Nem lehet mindenki okos es tapasztalt. Nem is lenne jo az. De a rosszindulat az bosszant. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 26. hétfő 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 26. hétfő 20:35
Ne bosszantsd magad feleslegesen. Eleg az igaz problemakon ragodni szerintem. A hulyeseget en mar jobban toleralom. Nem lehet mindenki okos es tapasztalt. Nem is lenne jo az. De a rosszindulat az bosszant. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 26. hétfő 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3901512)

Nem vagyok hiba nélküli,persze. De én vagyok a tróger( bútorszállító),nem Crazy! Itt egy példa: mérnök úr megvesz a bizományiban egy négyajtós szekrényt. Mondom neki,szét kell szerelnem,mert nem fér el a lépcsőházban. Erre ő: - liftbe nem fér be???
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 26. hétfő 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 26. hétfő 20:27

Ezt nevezhetjük munkahelyi ártalomnak! Én is találkozom nehéz emberekkel, de igyekszem magamon kívül tartani őket. Hidd el másoknak meg te lehetsz a vérnyomás trénere!