Szép napot elvtársak és nyelvtársnők! Egyeztesük óráinkat nehogy lemaradjunk, nyakunkon a hétvége!!
Kávé bekészítve, Wilsont most a szigeten hagytam, számítok rátok
Kávé bekészítve, Wilsont most a szigeten hagytam, számítok rátok

Jó reggelt !!Tegnap végre eljutottam a forróságba... este nem volt erőm benézni se ide
Secret Milf igen sajnos mindenki sokat dolgozik....
kv bekészítve Mától sajnos este veszem ki
a részem a kvból majd.....

Kávé bekészítve, lassan a hétvége felé terel. De ne féljetek jó lesz az
Persze ha nem jösztök megint Wilsonnal egyeztetem a jövőmegváltó gondolataimat

Persze ha nem jösztök megint Wilsonnal egyeztetem a jövőmegváltó gondolataimat

Jó reggelt! Nem vagyunk elvesződősek, bújkálni is leginkább a szoknyák alatt
Én önkorlátoztam magam, nem szeretném kisajátítani a nappalit. Akkor már napöcsyt lennne
Tudod kedves Titokzatoscsajszi, bevallom: Csak miattatok szép érett és inteligens, szex szeretetet felvállaló csajszik miatt vagyok itt
Valahogy ez az a közeg, ahol jó lenni. Imádom Katját, és Bo-t, imádtuk Aftert és Nockedlit is, remélem jól vannak és a vágyaikat valóraváltó férfi oldalán vannak.
Annyit sosem tudnék dolgozni, hogy rátok gyönyörű nőkre ne gondoljak
(Ez egy válasz SecretMilf üzenetére (2024. 02. 21. szerda 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 21. szerda 17:24

Tudod kedves Titokzatoscsajszi, bevallom: Csak miattatok szép érett és inteligens, szex szeretetet felvállaló csajszik miatt vagyok itt

Annyit sosem tudnék dolgozni, hogy rátok gyönyörű nőkre ne gondoljak

Sziasztok! Szép hetet Mindenkinek! Picit eltünt mindenki,vagy vannak ilyen holtidők? Mindenki sokat dolgozik?
Sziasztok! Szép hetet Mindenkinek! Picit eltünt mindenki,vagy vannak ilyen holtidők? Mindenki sokat dolgozik?
Bekukk csak sajnos kv bekészítve.... :(
Vidámat!

Jó reggelt!!Qva hétfő ismét elmarad.... Jó pihenést mindenkinek
friss kv bekészítve....

Jó reggelt! El se merem mondani milyen szép napra ébredtünk Wilson! Kérsz kávét?

Jó reggelt! Csak hogy beletegyek valamit a hétvégétekbe, friss napsütéses kávé, nesztek

Jó reggelt! Puszi Katja♡♡ After űrt hagyott maga mögött, na meg finom kávét
Farsangi buli volt már? (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2024. 02. 16. péntek 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 16. péntek 13:46

Farsangi buli volt már? (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2024. 02. 16. péntek 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Haliho ♥︎♥︎
A hétvégét megnyitom, drága AfterEight hiányát pótolva hagytam itt Baileys-es kávét
Puszik ♡♡
A hétvégét megnyitom, drága AfterEight hiányát pótolva hagytam itt Baileys-es kávét

Puszik ♡♡
Haliho ♥︎♥︎
Puszik ♡♡

Puszik ♡♡
Öcsyke akkor jó pihenést Nektek is !!!Kv-t azért igy közel délhez én is iszom
a friss bekészítve.... Sajnos csak holnap megyek a forró kövek közelébe.... Kellemes hétvégét mindenkinek....

Jó reggelt! Friss kávé a szabadnaposok jókedvével! Mára mi is inkább kirándulást intéztünk magunknak, de gondolunk a dolgozó nőkre és honfitársakra is. Ezért osztottam meg, hogy ti is gondoljatok ránk, de csak szépen-finoman
Kitartás, mindjárt itt a hétvége és nem kell még havat sem lapátolni, úgyhogy hajrázzátok meg a végét!

Kitartás, mindjárt itt a hétvége és nem kell még havat sem lapátolni, úgyhogy hajrázzátok meg a végét!

halihó bekukk ismét... Sütiket nem szabad... cukorra figyelni kell... kellemes hétvégét mindenkinek!!
ma 18.00 tól hétvége.....
kv bekészítve...

Jó reggelt! Kispénteki üdvözlet a kávén túlról
Oké Bo, a maradék süti elkelt... Esetleg a minden másból nem maradt?
Katja én sokkal többet nemtartom mint tartom, így is jár a szex?
Géza éhes makkal disznókat álmodsz tartja a mondás
Puszi a lányoknak legyetek csábítóak! Pacsi a srácoknak, ti meg kitartóak!
Szép napot
Hétvégén beöltözős farsang? Ki játszik?

Oké Bo, a maradék süti elkelt... Esetleg a minden másból nem maradt?

Katja én sokkal többet nemtartom mint tartom, így is jár a szex?

Géza éhes makkal disznókat álmodsz tartja a mondás

Puszi a lányoknak legyetek csábítóak! Pacsi a srácoknak, ti meg kitartóak!
Szép napot

Hétvégén beöltözős farsang? Ki játszik?
Üdv csajszik és srácok
Milyen kellemes így bejönni,ha a csinos csajszik is itt vannak
Valentin nap ide vagy oda...jó hancúrt mindenkinek
Khmm..Bo...nem maradt abból a sütiből?

Milyen kellemes így bejönni,ha a csinos csajszik is itt vannak

Valentin nap ide vagy oda...jó hancúrt mindenkinek

Khmm..Bo...nem maradt abból a sütiből?
bekukk csak :( melo 1000 -el..... csajok ne is huzzatok bugyit!!!!!szabadságot a csiklóknak !!!!
kv bekészítve.... leht sok teát ittam ma ??

Haliho Kedvesek ♥︎♥︎
Boldog Valentin napot mindenkinek, aki tartja
Aki meg nem, nekik csudajó szexet is
Puszik ♡♡♡
Boldog Valentin napot mindenkinek, aki tartja

Aki meg nem, nekik csudajó szexet is

Puszik ♡♡♡
Helló Bo,sziasztok srácok! Személy szerint örülök,hogy eszedbe jutottunk Bo!! Minden más közben!!! Mire gondoltál? Hogy a kiesett szemeinket keressük a földön?