Igen
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 15. csütörtök 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Mindenki ♡
Akármit is csináltok, remélem élvezitek
Akármit is csináltok, remélem élvezitek

Szia csajszi
Ez a beszéd
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 15. csütörtök 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 15. csütörtök 08:55

Ez a beszéd

Törölt felhasználó (4052772)

Sziasztok!
Csokicsaj lehiggadva ujra talpon.

Igen. A hosszu hetvegen 1 nap nudi nalam is bejatszik majd.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 15. csütörtök 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez egy jó nap lesz! Még a napot is többet látjuk

Sziasztok!

Hát munkakedvem sosem volt...jókedvet azt küldök
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 15. csütörtök 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 15. csütörtök 07:09
A Jókedvet én is várom a Munkakedvvel együtt, de szerintem ma is nélkülük megyek dolgozni

A Jókedvet én is várom a Munkakedvvel együtt, de szerintem ma is nélkülük megyek dolgozni

A Jókedvet én is várom a Munkakedvvel együtt, de szerintem ma is nélkülük megyek dolgozni (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 15. csütörtök 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia,viszont!
Jó a beköszönésed
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 15. csütörtök 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó a beköszönésed

JóReggelt, JóKávét, JóKedvet!

Finom kávés reggelt kívánok..

Fasza reggelt!

Jó reggelt!
Jó sztorik vannak... Többről nehéz elhinni, hogy komoly
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 14. szerda 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 14. szerda 19:22

Bekukucska.
A társkeresőn elég sok mulatattó bejegyzés van naponta,néha olvasgatom és jókat röhögök
Én sem keresgélek,de semmi jónak nem vagyok az elrontója..
Női fronton sem jobb a helyzet....
Haverkodni..a nappalin kívül olyan emberekkel akadok össze itt hogy "hú b+"....
Legtöbbje válogatott!Vonzom őket...
Tisztelet a kevés kivételnek
A társkeresőn elég sok mulatattó bejegyzés van naponta,néha olvasgatom és jókat röhögök

Van néhány jó sztori, de komolyan venni nem lehet. Akiről azt gondolod jó csaj, az is pasi. A jó csajoknak nincs szüksége rá, hogy itt keressenek, illetve hamar megcsömörlenek az az itteni csődöröktől.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 14. szerda 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 14. szerda 17:11
Törölt felhasználó (3901512)

Kávét köszi,társkeresés nem kell,csak csodálkozom,hogy meglehetősen jó csajok nem találnak értelmes pasit maguknak. De ha nem itt,majd az életben!
Bekukucska.
Legtöbbje válogatott!Vonzom őket...

Csak random olvasgass a társkeresőben. A zöme keres mostazonnaltegnapra bárkit, kor, alkat mindegy....
Hát ezért

Hát ezért
Kávét köszi,társkeresés nem kell,csak csodálkozom,hogy meglehetősen jó csajok nem találnak értelmes pasit maguknak. De ha nem itt,majd az életben!
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 14. szerda 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 14. szerda 16:14

A szar időt nem én küldtem, eskü
A kávé megy
A társkeresést itt felejtsd el, jó arcokat, jó haverokat találhatsz. Nekünk is van innen egy csapatunk, időnként összejárunk, jókat röhögünk, ez minden. Mindenkinél idősebbek vagyunk, és az átfedések miatt a szex egyik részről sem opció.

A kávé megy

A társkeresést itt felejtsd el, jó arcokat, jó haverokat találhatsz. Nekünk is van innen egy csapatunk, időnként összejárunk, jókat röhögünk, ez minden. Mindenkinél idősebbek vagyunk, és az átfedések miatt a szex egyik részről sem opció.
A szar időt nem én küldtem, eskü
A kávé megy
A társkeresést itt felejtsd el, jó arcokat, jó haverokat találhatsz. Nekünk is van innen egy csapatunk, időnként összejárunk, jókat röhögünk, ez minden. Mindenkinél idősebbek vagyunk, és az átfedések miatt a szex egyik részről sem opció. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 14. szerda 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 14. szerda 15:57

A kávé megy

A társkeresést itt felejtsd el, jó arcokat, jó haverokat találhatsz. Nekünk is van innen egy csapatunk, időnként összejárunk, jókat röhögünk, ez minden. Mindenkinél idősebbek vagyunk, és az átfedések miatt a szex egyik részről sem opció. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 14. szerda 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3901512)

Szia Katja! Nekem cssk az időjárással volt bajom,a mai emberek haláljófejek voltak! Kávét küldhetnél,azt ma nem adott senki!!

Szia Katja! Nekem cssk az időjárással volt bajom,a mai emberek haláljófejek voltak! Kávét küldhetnél,azt ma nem adott senki!!
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 14. szerda 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 14. szerda 15:52

Hello Mindenki ♡
Ezt a szar napot...
Devégreitthon, faszakávéval
Ezt a szar napot...

Devégreitthon, faszakávéval