Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 625 626 627 628 629 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#12521   2007. 09. 19. szerda 16:07
yanek77 yanek77
KEDVENC
- virág - almavirág
- gyümölcs - jonathanalma
- háziállat - farkaskutya
- vadállat - róka
- jármű - BMV
- csillagkép - fiastyúk
- évszak - tavasz
- társasjáték - amerikaihetes smile
- fűszer - bors
- hangszer - orgona
- társasági összejövetel - spontán kocsmai smile
- sport - cross
- napszak - nappal
*

*

#12522   2007. 09. 19. szerda 16:11
surdapapa surdapapa
a farkast nelőttem ne is említsd! eplus2

no gózok! wave
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 09. 19. szerda 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 19. szerda 16:07
KEDVENC
- virág - almavirág
- vadállat - róka
- jármű - BMV
- csillagkép - fiastyúk
- évszak - tavasz
- fűszer - bors
- hangszer - orgona
- sport - cross
- napszak - nappal
*

*

#12523   2007. 09. 19. szerda 16:13
X Törölt felhasználó (21812) Admin
Yanek, te nő vagy! Pasik nem tudnak telefonálni és firkálni egyszerre...
hehe

Mi az az amerikaihetes?
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 09. 19. szerda 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 19. szerda 16:07
KEDVENC
- virág - almavirág
- vadállat - róka
- jármű - BMV
- csillagkép - fiastyúk
- évszak - tavasz
- fűszer - bors
- hangszer - orgona
- sport - cross
- napszak - nappal
*

*

#12524   2007. 09. 19. szerda 16:13
yanek77 yanek77
ha igy nem szeressed, akkor németjuhász smile
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 19. szerda 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 19. szerda 16:11
a farkast nelőttem ne is említsd! eplus2

no gózok! wave
#12525   2007. 09. 19. szerda 16:15
Belebotlottam egy blogba, amit egy nő ír, aki egyedül neveli három gyerekét. Haláli a szövege, pl.:

„Anyám hív, hogy megnézte az iskola pszichológusa a gyereket és semmi baj vele, csak épp nem tudom pótolni életében az apát, szedjem össze magam. Mondom neki, hogy a picsába, anyukám? Még a reggeli tökvakarást tudom imitálni, meg böffentek nagyokat, de az állva pisiléssel legutóbb középsuliban próbálkoztam egy üveg vodka után sikertelenül, és bajuszom is előreláthatólag csak ötven évesen fog nőni, mint nagyanyámnak. Anyám erre azt mondja, hülye vagyok és hogy ő arra gondolt, szerezzek apát a házhoz. Azóta inkább szorgalmasan próbálom eleinte csak elméletben elsajátítani az állva pisilés lélektanát, technikáját."

Amúgy minden tiszteletem a gyereküket egyedül nevelő anyáké. Én nem bírnám. Még egyet sem. Nemhogy hármat...
#12526   2007. 09. 19. szerda 16:15
yanek77 yanek77
valamelyik életembe lehettem smile a telefonálást nem is gondoltam egy unalmas iskolai előadásra viszon igen smile
*színre színt számra számot teszel, alsóra kettőt föl ászra kimaradsz,a hetesek dzsókerek, az nyer akinek nem marad lap a kezébe smile nekem a hatvanhat is már magas mint a nyuszinak a szaxofon smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 19. szerda 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 09. 19. szerda 16:13
Yanek, te nő vagy! Pasik nem tudnak telefonálni és firkálni egyszerre...
hehe

Mi az az amerikaihetes?
#12527   2007. 09. 19. szerda 16:24
Na még egy idézet ettől a nőtől (N):

D: Te komolyan színlelted az orgazmust egész kapcsolatunk alatt?
N: Igen, sajnálom.
D: Sajnálod??? Elintézed egy sajnálommal???
N: Most mit vagy úgy oda? Ez csak egy orgazmus. Ti, pasik az egész kapcsolatot tudjátok színlelni. Az orgazmus miatt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 19. szerda 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 19. szerda 16:15
Belebotlottam egy blogba, amit egy nő ír, aki egyedül neveli három gyerekét. Haláli a szövege, pl.:

„Anyám hív, hogy megnézte az iskola pszichológusa a gyereket és semmi baj vele, csak épp nem tudom pótolni életében az apát, szedjem össze magam. Mondom neki, hogy a picsába, anyukám? Még a reggeli tökvakarást tudom imitálni, meg böffentek nagyokat, de az állva pisiléssel legutóbb középsuliban próbálkoztam egy üveg vodka után sikertelenül, és bajuszom is előreláthatólag csak ötven évesen fog nőni, mint nagyanyámnak. Anyám erre azt mondja, hülye vagyok és hogy ő arra gondolt, szerezzek apát a házhoz. Azóta inkább szorgalmasan próbálom eleinte csak elméletben elsajátítani az állva pisilés lélektanát, technikáját."

Amúgy minden tiszteletem a gyereküket egyedül nevelő anyáké. Én nem bírnám. Még egyet sem. Nemhogy hármat...
#12528   2007. 09. 19. szerda 16:44
X Törölt felhasználó (94621)
KEDVENC
- virág: rózsa
- gyümölcs őszibarack
- háziállat németjuhász
- vadállat farkas
- jármű ford
- csillagkép orion
- évszak tavasz
- társasjáték ulti
- fűszer paprika
- hangszer zongora
- társasági összejövetel spontán
- sport autóverseny
- napszak este

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 19. szerda 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 19. szerda 13:45
No, akkor egy hosszabb kérdéssor a kedvenceitekről.

Csak EGY DOLGOT írhattok minden kategóriába!

KEDVENC
- virág
- gyümölcs
- háziállat
- vadállat
- jármű
- csillagkép
- évszak
- társasjáték
- fűszer
- hangszer
- társasági összejövetel
- sport
- napszak

Még pár kérdés:

Telefonálás, iskolai előadás közben szoktatok firkálgatni? Milyen ábrákat?

A kockásfüzet egy kockáját mivé egészítenétek ki? (az ábra kinyúlhat a kockából)

kerdes
#12529   2007. 09. 19. szerda 17:04
Na ha már előkerült a fingás, jöjjön egy kérdés:

Tartós kapcsolatban fingani a másik előtt:
- gusztustalan
- igénytelenség
- a bizalom jele
- a megszokás jele
- normális
- vicces
- ciki
- egyéb...

kerdes
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 19. szerda 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 19. szerda 15:35
- virág -rózsa
- gyümölcs -a szilvalé és a törköly pálesz
- háziállat -kutya
- vadállat -őz
- jármű -a cégünk buszjárata, ami hazafelé visz!!!
- csillagkép -nincs
- évszak -mindegyiknek van szépsége a legszebb a tél, az ősznek varázsa van, a nyarat imádom, a tavasz meg gyönyörű!
- társasjáték -csoprtszex. ha kártya mehet: ulti!
- fűszer -só
- hangszer -ha oboázol rajtam, de a zongora se rossz, azon szívesen magamévá tennélek utánna + meghallgatnám rajta Szentpéteri Csillát! -izstállom a 100 tagú cigánzenekar ... tehát talán mégis a hegedű
- társasági összejövetel -charlotte-szilva-surdi 3as -a kerty partyi nekem is jöhet!
- sport -foci, de legszívesebben ezt válaszolnám: nézni sport ... csinálni is sok minden, de sokat ki se próbálnék!
- napszak -este/éjszaka

no de ilyet kérdezni, h szoktunk-e fingani eplus2 ritkán, mert szar rajzoló wok!
#12530   2007. 09. 19. szerda 17:20
yanek77 yanek77
fuj gusztustalan, igénytelenség és valami egyéb is gunyos1
amelyik csajszi megpróbálná elengedni nálam nem lenne mit hogy keressen és ez fordittva is így van hogy megtisztelem azzal a társamat, hogy a rothadásom hangját szagát elhordom oda ahova való ejnye1
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 19. szerda 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 19. szerda 17:04
Na ha már előkerült a fingás, jöjjön egy kérdés:

Tartós kapcsolatban fingani a másik előtt:
- gusztustalan
- igénytelenség
- a bizalom jele
- a megszokás jele
- normális
- vicces
- ciki
- egyéb...

kerdes
#12531   2007. 09. 19. szerda 20:21
MmePrune MmePrune VIP Admin
KEDVENC
- gyümölcs: eper
- háziállat: kutya
- vadállat: tigris
- jármű: autó
- csillagkép: -
- évszak: tavasz
- társasjáték: activity
- fűszer: szegfűszeg
- hangszer: hegedű
- társasági összejövetel: házibuli
- sport: kung fu
- napszak : reggel

firkálás: igen...virágokat vagy satírozok, csíkozok...egy kockásfüzetnek csak négyzetei vannak hehe ...azokból kockát készítenék
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 19. szerda 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 19. szerda 13:45
No, akkor egy hosszabb kérdéssor a kedvenceitekről.

Csak EGY DOLGOT írhattok minden kategóriába!

KEDVENC
- virág
- gyümölcs
- háziállat
- vadállat
- jármű
- csillagkép
- évszak
- társasjáték
- fűszer
- hangszer
- társasági összejövetel
- sport
- napszak

Még pár kérdés:

Telefonálás, iskolai előadás közben szoktatok firkálgatni? Milyen ábrákat?

A kockásfüzet egy kockáját mivé egészítenétek ki? (az ábra kinyúlhat a kockából)

kerdes
#12532   2007. 09. 19. szerda 20:24
Ha abból indulok ki, amit írtál, akkor egy bableveses ebéd után a vécén töltöd az estédet.

Mennyi ideig tartott a leghosszabb kapcsolatod (vagy esetleg most épp abban vagy benne...)?
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 09. 19. szerda 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 19. szerda 17:20
fuj gusztustalan, igénytelenség és valami egyéb is gunyos1
amelyik csajszi megpróbálná elengedni nálam nem lenne mit hogy keressen és ez fordittva is így van hogy megtisztelem azzal a társamat, hogy a rothadásom hangját szagát elhordom oda ahova való ejnye1
#12533   2007. 09. 19. szerda 20:25
Jóvanna, igazad van, rosszul rögzült, de ha így nézzük, akkor az a füzet tulajdonképpen négyzetrácsos.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 19. szerda 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 09. 19. szerda 20:21
KEDVENC
- gyümölcs: eper
- háziállat: kutya
- vadállat: tigris
- jármű: autó
- csillagkép: -
- évszak: tavasz
- társasjáték: activity
- fűszer: szegfűszeg
- hangszer: hegedű
- társasági összejövetel: házibuli
- sport: kung fu
- napszak : reggel

firkálás: igen...virágokat vagy satírozok, csíkozok...egy kockásfüzetnek csak négyzetei vannak hehe ...azokból kockát készítenék
#12534   2007. 09. 19. szerda 20:41
yanek77 yanek77
lehet hogy ott töltöm de legalább nem rombolok le egy iluziót ui nem mindig javalott a realitásokat bevinni tabus területekre smile a reklámok szárnyas meg mifranc betétekkel meg a rossz szagok emlegetése ezekben a reklámokban fizikai undort kelt bennem ezért kitiltottam a reklámokat otthonról mert könyörtelenül kikapcsolom a tvt is ha ezek jönnek smile le van szarva nálunk az ők üzleti érdekük menjenek a fenébe smile nekem nem rontják el a felépittett imidzset smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 19. szerda 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 19. szerda 20:24
Ha abból indulok ki, amit írtál, akkor egy bableveses ebéd után a vécén töltöd az estédet.

Mennyi ideig tartott a leghosszabb kapcsolatod (vagy esetleg most épp abban vagy benne...)?
#12535   2007. 09. 19. szerda 23:28
Te is csak arra válaszolsz, amire épp kedved tartja...
Még mindig nem tudom, hogy 30 éves vagy-e és hogy volt-e igazán hosszú kapcsolatod.

De látom, az imidzs neked is fontos.

Azért a sok 'is', mert egyre inkább emlékeztetsz valakire, és kicsit túl sok a hasonlóság...

Ja igen, és mivel egyszer megkaptam priviben, hogy utálatos tulajdonságom a sejtetés, ezért leírom konkrétan, hogy Katicikára emlékeztetsz, sőt...
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 09. 19. szerda 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 19. szerda 20:41
lehet hogy ott töltöm de legalább nem rombolok le egy iluziót ui nem mindig javalott a realitásokat bevinni tabus területekre smile a reklámok szárnyas meg mifranc betétekkel meg a rossz szagok emlegetése ezekben a reklámokban fizikai undort kelt bennem ezért kitiltottam a reklámokat otthonról mert könyörtelenül kikapcsolom a tvt is ha ezek jönnek smile le van szarva nálunk az ők üzleti érdekük menjenek a fenébe smile nekem nem rontják el a felépittett imidzset smile
#12536   2007. 09. 20. csütörtök 04:18
tom1019 tom1019 VIP Admin
nem tudom miért van veled mindig "dezsavú" érzésem? nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 19. szerda 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 19. szerda 23:28
Még mindig nem tudom, hogy 30 éves vagy-e és hogy volt-e igazán hosszú kapcsolatod.

Azért a sok 'is', mert egyre inkább emlékeztetsz valakire, és kicsit túl sok a hasonlóság...

Ja igen, és mivel egyszer megkaptam priviben, hogy utálatos tulajdonságom a sejtetés, ezért leírom konkrétan, hogy Katicikára emlékeztetsz, sőt...
#12537   2007. 09. 20. csütörtök 06:35
yanek77 yanek77
nem vagy ezzel egyedül smile te engem a fizika tanárnőmre emlékeztetsz aki mindig elméletből nyaggatott és csak ugy tudtam leszerelni ha minden gyakorlati eszközt megcsináltam neki kalorimétert elektrolizálót lámpáscsőből smile a kérdéseid itt a nappaliba jók de hová vezetnek? smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 19. szerda 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 19. szerda 23:28

#12538   2007. 09. 20. csütörtök 07:15
gazosgyuri gazosgyuri
Jó reggelt... wave

Kb. erre futja ma is...sok a dolgom...túl fáradt... shakehead

Tartós kapcsolatban fingani a másik elött?
-elöfordulhat,csak ne csináljunk belöle sportot...néha...nm mindig..."wéletlenül" mehet az a pussíntás... hehe
#12539   2007. 09. 20. csütörtök 08:12
Jó reggelt!

Miért kéne bárhová is vezetniük a kérdéseknek?

Amúgy szerintem két dologra jók:
- megismerni egymást, egymás véleményét, világnézetét, személyiségét,
- szórakozni, viccelődni, egyéb témákat előkeríteni és így kellemes társalgást kialakítani.

Ha folytatom a gondolatmenetedet a fizikatanárnőddel, akkor engem is valami gyakorlati dologgal kell leszerelned...
wink

Szép napot mindenkinek!
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 09. 20. csütörtök 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 20. csütörtök 06:35
nem vagy ezzel egyedül smile te engem a fizika tanárnőmre emlékeztetsz aki mindig elméletből nyaggatott és csak ugy tudtam leszerelni ha minden gyakorlati eszközt megcsináltam neki kalorimétert elektrolizálót lámpáscsőből smile a kérdéseid itt a nappaliba jók de hová vezetnek? smile
#12540   2007. 09. 20. csütörtök 08:22
Mai témák:

1) Orgazmus érintés nélkül

Volt már olyan veletek, hogy kizárólag a beszélget közben elhangzott dolgoktól és/vagy látványtól elélveztetek?

2) Egy ruhadarab, amihez a párotok ragaszkodik

Van egy ruhadarab, amit a párotok szeret, de nektek nem tetszik. Őszintén megmondjátok és ezzel vállaljátok a kockázatot, hogy megsértődik, vagy nem szóltok egy szót sem, vagy valamilyen megoldás a két véglet között?

3) Cirkusz (nem veszekedés...)

Szeretitek a cirkuszt? Mi a kedvenc attrakciótok? Volt nagyon emlékezetes előadás, amit láttatok?

4) Egyszerű de nagyszerű játékok

Épp buborékot fújok a gyereknek. Ennél jobb szórakozás nincs a világon. Emlékeztek gyerekkorotokból ilyen játékra?
Pl. gombpörgetés (zúgó hangot ad), gumizás (amikor 3 lány ugrál egy hosszú gumin), madzagátadás egymásnak különböző formációkkal...

kerdes

... 625 626 627 628 629 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48749db
Utolsó üzenet: tegnap 23:12

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!