Nem mostani mozifilm de jó film.A hazafiak napja
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 11. csütörtök 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 11. csütörtök 13:55
Törölt felhasználó (4052772)

Barmi johet. Csak legyen benne nemi gondolatisag. Az olos-baszos, szuperhosos filmek untatnak.
Az eletrajzi filmeket, a jo krimiket, a sci-fi-t, az animacios filmeket es meg sok mindent szeretek. Vagy lehet vicces film is. Nem tudom. Barmi, amit megnezve ugy erzed nem elvesztegetett ido volt az a 1,5 ora.
Az eletrajzi filmeket, a jo krimiket, a sci-fi-t, az animacios filmeket es meg sok mindent szeretek. Vagy lehet vicces film is. Nem tudom. Barmi, amit megnezve ugy erzed nem elvesztegetett ido volt az a 1,5 ora.

Barmi johet. Csak legyen benne nemi gondolatisag. Az olos-baszos, szuperhosos filmek untatnak.

Szeva Dead.
Ahogy írta,olyanokat amiben nincs szopás
(Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2019. 07. 11. csütörtök 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Ahogy írta,olyanokat amiben nincs szopás

Jo reggel!
Latom Crazy ma hangulatban vagy mar koran reggel.
Kispentek van.
Van valami jo film a mozikban mostansag? Nem atterni a szopas temara....komolyan kerdeztem.

Kispentek van.
Van valami jo film a mozikban mostansag? Nem atterni a szopas temara....komolyan kerdeztem.

Szia!
Nekem nagy péntek
Hát nem tudnék most jó filmet mondani.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 11. csütörtök 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 11. csütörtök 08:31
Nekem nagy péntek

Hát nem tudnék most jó filmet mondani.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 11. csütörtök 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Jo reggel!
Kispentek van.

Kispentek van.

Jo reggel!
Kispentek van.

Kispentek van.

Most olvastam: a nőgyógyász és a pizzafutár,rokonszakma.Mindkettő érzi az illatát,de nem kóstolhat bele

Jó reggelt,üdv

Jó reggelt!
Ennek a félős szexnek megvannak a kockázatai. Ha nagyon megijed, oda a szex egy életre, mehet a hárembe legyezni!
Ennek a félős szexnek megvannak a kockázatai. Ha nagyon megijed, oda a szex egy életre, mehet a hárembe legyezni!

Mára:

Ilyen a felos szex? Ez valami uj mufaj lenne.....
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 07. 10. szerda 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 10. szerda 17:40

El tudod képzelni, hogy ilyen odaadóan áthajolsz.... Hát én baromira nem a filmet nézném
Lehet még a szemem is becsuknám!

Én már nem lepődöm meg semmin...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 10. szerda 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 10. szerda 17:23

Hat, akinek erre a babara felall, az is beteg.

El tudod képzelni, hogy ilyen odaadóan áthajolsz.... Hát én baromira nem a filmet nézném
Lehet még a szemem is becsuknám!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 10. szerda 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 10. szerda 17:23

Félős, de csak annyira, hogy még élvezhető legyen
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 07. 10. szerda 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Tegnap moziban voltunk ..hát félős film volt na....

Nem biztos az még ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 10. szerda 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 10. szerda 11:13

Ugy latom az elorejelzesekbol a hetvegen nem lesz napozas.....

Ugy latom az elorejelzesekbol a hetvegen nem lesz napozas.....

Azzal is,de beiktatnék egy mandulavizsgálatot is,hogy teljeskörű legyen.A hőmérőt meg nem a hónod alá...milyen hülyeség az..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 10. szerda 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 10. szerda 09:58

Persze. Utana meg kezratetellel gyogyitanal mi?

Persze. Utana meg kezratetellel gyogyitanal mi?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 07. 10. szerda 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)