Roló félig le,használjátok.
Jó éjt

Jó éjt

Szia Crazy! A bundáskenyeret már beigérte a csajszink,de hogy utána....
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 06. 18. kedd 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Így van kutyu!Egyetértek!
Én például bundáskenyeret is,utána.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 18. kedd 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 18. kedd 20:52

Én például bundáskenyeret is,utána.

Törölt felhasználó (3901512)

Édes Nő,figyelemreméltó jelenség vagy,értelmes pasiállat testi élménynél többet akar Tőled!
Édes Nő,figyelemreméltó jelenség vagy,értelmes pasiállat testi élménynél többet akar Tőled!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 18. kedd 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 18. kedd 18:36
Törölt felhasználó (4052772)
VIP

Koszonom. Akkor megnyugodtam, hogy meg nem vesztettem el a kitunteto figyelmed.

Most nem pörgetek,stoppolok
...

...

Koszonom. Akkor megnyugodtam, hogy meg nem vesztettem el a kitunteto figyelmed.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 18. kedd 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 18. kedd 17:16

Neked is tenném a szépet,csak mostanában ritkán futunk össze! De elárulom szeretlek,mert Kivételes Csajszi vagy!
Szio!
Csak jossz es mar mesz is. Mint a szello....
(Ez egy válasz Rixy üzenetére (2019. 06. 18. kedd 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 18. kedd 18:11
Csak jossz es mar mesz is. Mint a szello....

jó estét szép napot, gondoltam beköszönök és leköszönök, legyen jó éjszakátok

jó estét szép napot, gondoltam beköszönök és leköszönök, legyen jó éjszakátok

Neked is tenném a szépet,csak mostanában ritkán futunk össze! De elárulom szeretlek,mert Kivételes Csajszi vagy!
Ja. Eddíg is az volt a véleményem róla,hogy jófej ,ezt csak időről időre megerősíti!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 18. kedd 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 18. kedd 17:11
VIP

Mar a Crazynek udvarolsz?

Mar a Crazynek udvarolsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 18. kedd 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 18. kedd 14:53

Már dicsértelek eleget!
Már dicsértelek eleget!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 06. 18. kedd 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 18. kedd 14:24

Hát mivel nem volt benne részem így...
Szerintem sem való mindenkinek,ahol gond van amúgy is,ott rosszul is elsülhet.
Nekem kell hozzá némi érzelem,de nem szeretném el senki mátkáját,az a hely nálam foglalt marad.Mondjuk engem látva nem is kellene félnie ettől senkinek
Ha nálunk lenne 3.,nem tudom hogy reagálnám...nyitott vagyok arra ami boldoggá teszi asszonykat, szerintem nem lenne gond,ő sem kattanna másra komolyan,mégegyszer ilyen hülyét nem találna
Nekem kell hozzá némi érzelem,de nem szeretném el senki mátkáját,az a hely nálam foglalt marad.Mondjuk engem látva nem is kellene félnie ettől senkinek

Ha nálunk lenne 3.,nem tudom hogy reagálnám...nyitott vagyok arra ami boldoggá teszi asszonykat, szerintem nem lenne gond,ő sem kattanna másra komolyan,mégegyszer ilyen hülyét nem találna

Hát mivel nem volt benne részem így...

Nem való mindenkinek,ezzel megmondtad a frankót! A többi része bonyolult. Legyen szimpátia,de érzelem ne,ismerőssel,ismeretlennel...stb. Nem tűnik egyszerűnek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 18. kedd 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 18. kedd 12:11
VIP

Olvasgatom a feleseg dugato forumot. Olyanok kezdenek ebbe a vallalkozasba, akiknek kapcsolata nem eleg eros hozza, mert eleve gondjaik vannak. Meg olyanok, akik nem tudnak erzelmek nelkul pusztan a testi elmenyekert beszallni a jatekba. Nem valo ez mindenkinek. Illetve helyesbitek. 3 egymassal erzelmi kapcsolatban nem allo ember eseteben a legkonnyebb kezelni a helyzetet szerintem. Ti hogy velekedtek errol?
Olvasgatom a feleseg dugato forumot. Olyanok kezdenek ebbe a vallalkozasba, akiknek kapcsolata nem eleg eros hozza, mert eleve gondjaik vannak. Meg olyanok, akik nem tudnak erzelmek nelkul pusztan a testi elmenyekert beszallni a jatekba. Nem valo ez mindenkinek. Illetve helyesbitek. 3 egymassal erzelmi kapcsolatban nem allo ember eseteben a legkonnyebb kezelni a helyzetet szerintem. Ti hogy velekedtek errol?
Annak is nevezhetjük.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 18. kedd 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 18. kedd 10:19

VIP

Ahh. Az valami jelzes?

Ahh. Az valami jelzes?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 06. 18. kedd 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 18. kedd 09:34

Persze hogy nem,neked nincs szőrös macisegged,hanem formás kis popsid.....
Ma is félig húzom a rolót estére.....

Persze hogy nem,neked nincs szőrös macisegged,hanem formás kis popsid.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 18. kedd 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 18. kedd 08:04

VIP

Nem en voltam.

Sziasztok
Szia! Kevés munkát,sok pénzt!( mindenkinek)
(Ez egy válasz tibor-1987 üzenetére (2019. 06. 18. kedd 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)