Csá, csumi csalamádé! Szombat lévén agresszíven szűröm a sört. Kell a B vitamin. Amúgy itt tényleg csend vala. Bizonyára billentyűzet nyomkodás helyett a jó időre való tekintettel valami szabadtéri szúnyogos, zöldövezeti pajzánkodás zajlik a való életben.
Na mi ez a csend? Én szedek csak Béres cseppet?
Remélem hogy mindenkinek kellemes és tartalmas napja van.
Menjetek napozni,facca idő van

Remélem hogy mindenkinek kellemes és tartalmas napja van.

Menjetek napozni,facca idő van

Vidám reggelt

Adjon az ég mindenkinek kedve szerinti jó éjszakát! Ugyanitt akciós, szinte ingyen (én fizetek) repjegy hülyéknek világvégére "csak oda" jeligére.
Mára csá!
Jó éjt,meg ilyesmi.

Jó éjt,meg ilyesmi.

Igen,ki is nyalom,nem kell mosogatni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 31. péntek 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 31. péntek 20:08

Törölt felhasználó (3901512)

Micsoda fasza pizzástálad van,Crazy!
Micsoda fasza pizzástálad van,Crazy!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 31. péntek 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Kérjünk családi pizzát és én is megyek !!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 31. péntek 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Valami ilyesmit tolnék vacsira,

Lehet hogy napszúrást kaptak,azért állatodtak még péntekre
(Ez egy válasz kodji_reg üzenetére (2019. 05. 31. péntek 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 31. péntek 14:15

Akkor Nálad is felébredtek az emberek a napsütéssel... én már 3 szívburokrepedést kaptam .......
Akkor Nálad is felébredtek az emberek a napsütéssel... én már 3 szívburokrepedést kaptam .......
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 31. péntek 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 31. péntek 12:49
Törölt felhasználó (4125412)

Kézcsókom! Szevasztok! Péntek a fa..mat, hogy mindenki mára hagyta a világmegváltást. Kinyitották nekem rendesen az ötletesládát, meg ki is borították. Lótás, futás, tökelhagyás.
Üdv,akinek még nem.
Letettem a melót én is,ott rohadjon meg
Letettem a melót én is,ott rohadjon meg

Sziasztok én mára befejeztem . . . elég volt a munkából

Én eddíg elvoltam,kevés munka,sok borravaló! Most megyek wellneszezni- jakuzziszállítás! Tökelhagyás nekem is lesz!
Kézcsókom! Szevasztok! Péntek a fa..mat, hogy mindenki mára hagyta a világmegváltást. Kinyitották nekem rendesen az ötletesládát, meg ki is borították. Lótás, futás, tökelhagyás.
Szeva!
Nekem meg van.
Világít rendesen ,remek idő van végre. (Ez egy válasz kodji_reg üzenetére (2019. 05. 31. péntek 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem meg van.
Világít rendesen ,remek idő van végre. (Ez egy válasz kodji_reg üzenetére (2019. 05. 31. péntek 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Napsugarast mindenkinek!

Én is óvatos vagyok a melóval
Én benézegetek,de nem volt senki.
Kitartás mindenkinek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 31. péntek 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 31. péntek 11:18

Én benézegetek,de nem volt senki.
Kitartás mindenkinek.

Törölt felhasználó (3901512)

Szót fogadok,nem dolgozok sokat,erre nincs itt senki! Tifuszjárvány van?

Szia csajszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 31. péntek 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 31. péntek 11:22

Törölt felhasználó (4052772)

Sziasztok!
Munkahegyek nekem. Hiaba pentek....

Sziasztok!