Bukik a szep mellkasodra...
(Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2019. 05. 24. péntek 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez most kinek szolt?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 24. péntek 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem üzenetben is csesztet...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 24. péntek 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Linkelj máshol,köszi.

Szeva Dead.Nem tud magyarul ...
Szia!
senkit nem érdekel

Sorry!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 24. péntek 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 24. péntek 12:08
Törölt felhasználó (4052772)

Naaa. A legjobb baratnom eredeti szoke. Csepoet sem butus. A tarsalgas halala a viccmeseles. Tudtatok?

Én bánkódok is egész nap....

Valóban az ötödik nap, állítólag a görög penta szóból ered, de lehet hogy szláv. Mindenesetre péntek a böjt és a bűnbánat napja.
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 24. péntek 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 24. péntek 06:56

Ma péntek van. Szokásos felosztás szerinti ez a hét ötödik napja. Egy bizonyos pénteki napon történ a messzi múltban hogy egy regényben a címszereplő Robinson a szigete partjaira vetődött emberevők karmaiból szabadított meg egy halálra rémült és megkötözött szigetlakót akit a kannibálok kifogyhatatlan étvágyuk kielégítésére cipeltek magukkal. A címszereplő megmentette az örökké éhes kannibáloktól a fiatal embert akit megakartak enni és mivel ez is pénteken történt elnevezte a fiút Pénteknek... Ma Péntek van. Én és mások is munkába megyünk. Ma nem akarok még embert enni ( lenne rá okom ) de mert reggel soha nincs étvágyam ezért majd még meggondolom magam... Szép napot kívánok mindenkinek !
Naaa. A legjobb baratnom eredeti szoke. Csepoet sem butus. A tarsalgas halala a viccmeseles. Tudtatok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 24. péntek 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 24. péntek 12:04

Törölt felhasználó (3901512)

Szőke ül a tükör előtt,gondolkodva. Anyja kiabál- Mónika,kész az ebéd! A szöszi megkönnyebbül. - Mónika! Pedig tudtam!!!!
Szőke ül a tükör előtt,gondolkodva. Anyja kiabál- Mónika,kész az ebéd! A szöszi megkönnyebbül. - Mónika! Pedig tudtam!!!!
Szerintem a szoke no okosan valaszolt. Mert a valasznak gyosan kell erkeznie.

Szőke nő az állás interjún:
-Hölgyem,felteszük pár kérdést,de a válasznak gyorsnak kell lennie.Hány éves ön?
-GYORS!
Bocs szöszik...
-Hölgyem,felteszük pár kérdést,de a válasznak gyorsnak kell lennie.Hány éves ön?
-GYORS!

Bocs szöszik...

Ehh..ma nem tudom előbb abbahagyni a melót,pedig azt ihlet megvan hozzá
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 24. péntek 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 24. péntek 11:20

Törölt felhasználó (4052772)

Te ugyis korabban vegzel ma nem?
Te ugyis korabban vegzel ma nem?
Hát ha rajtam múlna,kezdődhetne is a hétvége akár...

Kézcsókom a hölgyeknek! A fiúknak pacsi!
Jó reggelt, jó munkát (habár azt nem találták ki), kitartást mindenkinek!
Szia,viszont
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 24. péntek 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 24. péntek 08:16
Törölt felhasználó (3846252)

Szép pénteki napot mindenkinek.
Szép pénteki napot mindenkinek.