Jo reggelit!

Szia Crazy,jó reggelt! Eseményteli napot! Legalábbis itt!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 23. csütörtök 06:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 23. csütörtök 06:07

Szia neked is,üdv köztünk.
Bocs hogy beleszólok,beszélni csak szóban szoktak,úgy tudom...

Szia neked is,üdv köztünk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 22. szerda 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 22. szerda 21:52

Törölt felhasználó (1182212)

Szia! Beszéljünk valamikor szóban.Persze csak ha van kedved.
Vidám reggelt!

Szia! Beszéljünk valamikor szóban.Persze csak ha van kedved.
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 22. szerda 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 22. szerda 20:22

Ha én lennék most a Júlia és a Rómeóra várakoznék lehet csalódnom kellene ahogyan Rómeó is csalódna én bennem.Minden ember csalódik aki nem csalódik az álomvilágban él. Az is lehet hogy jobb egy álomvilágban élni és akkor soha nem kell csalódni.Reggel írtam erről a csalódásomról neked Crazy Bear
Hát úgy nézem hogy egyedül maradtam,jó társaság vagyok,de magammal mégsem dumálok.
Clau,ha félsz a lidércektől,tegyél beszélő Mackót az ágyadba,az bizonyítottan hatásos!Tudok egyet...
Szerintem ne kockáztatass
Rengeteg egyéb pozitív hatása is van..
Jó éjt csá

Clau,ha félsz a lidércektől,tegyél beszélő Mackót az ágyadba,az bizonyítottan hatásos!Tudok egyet...

Jó éjt csá

Van fantáziád,beszélőkéd - írhatnál történeteket is akár.
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 22. szerda 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha én lennék most a Júlia és a Rómeóra várakoznék lehet csalódnom kellene ahogyan Rómeó is csalódna én bennem.Minden ember csalódik aki nem csalódik az álomvilágban él. Az is lehet hogy jobb egy álomvilágban élni és akkor soha nem kell csalódni.Reggel írtam erről a csalódásomról neked Crazy Bear
Jó éjt
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 22. szerda 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 22. szerda 20:33
Törölt felhasználó (3802852)

További szépet!
Igen,írtál,de egyáltalán nem a te hibád.
Csalódások jönnek-mennek
A Rómeó meg ha csalódik benned,az hülye Rómeó
Csalódások jönnek-mennek

A Rómeó meg ha csalódik benned,az hülye Rómeó

Egy biztos, szerenádot adnék az ablakod előtt!

További szépet!
Ugyehogy ugye?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 22. szerda 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 22. szerda 20:18

Komolyan mondom, itt a legjobb veletek!!!
Miért nem néztem be eddig!!!
Én is módosítom az adatlapot min Crazy!
Hát azért na...összegyúrni minket egybe...hát...jók vagyunk mi külön-külön egyéniségnek is

Komolyan mondom, itt a legjobb veletek!!!
Kismókusmackók többes számban. Minél több Mókusmackó létezik annál szebb lesz a világ. A MókusMackók így egybe írva egy személyes névmás lehet ??
Jahhh+ Lakatos Winettou is!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 22. szerda 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Végül is van lódarázs is,meg tigriscápa....
Lehet.... (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 22. szerda 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 22. szerda 20:11

Lehet.... (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 22. szerda 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Kismókusmackó nincsen???
Kismókusmackó nincsen???
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 22. szerda 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)