Sajnalom, hogy Anitanak epp rossz a sora....
De visszavarjuk, ha ujra lesz kedve itt lenni.
A csoki meg kitart. Bar sok a sar mindenfele (atvitt ertelem), de lerazom magamrol es mar lepek is tovabb. A problemak pedig addig jonnek ujra szembe, mig meg nem tanuljuk jol kezelni/megoldani oket. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 16. csütörtök 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 16. csütörtök 11:37
De visszavarjuk, ha ujra lesz kedve itt lenni.
A csoki meg kitart. Bar sok a sar mindenfele (atvitt ertelem), de lerazom magamrol es mar lepek is tovabb. A problemak pedig addig jonnek ujra szembe, mig meg nem tanuljuk jol kezelni/megoldani oket. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 16. csütörtök 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Megint trió maradtunk...After..ezt a sors is így akarja,legyél a feleségünk...de csak alkalmanként persze,játszani.

Megint trió maradtunk...After..ezt a sors is így akarja,legyél a feleségünk...de csak alkalmanként persze,játszani.

Nagyon sajnáljuk,hiányozni fogsz,az biztos.Várunk vissza.Fel a fejjel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 16. csütörtök 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 16. csütörtök 11:27

Törölt felhasználó (3968662)

Szebb napot.Anita most nem lesz kicsit, vagy nem tudja meddig,kicsit seggre ültette az élet ,sokkoló híreket kapott.....Nincs faggatás,köszönöm a vidám napokat.Remelhetoleg vissza térek, és újra mosolyt csaltok az arcomra,addig is sok vidámságot incselkedést,és szerelmet élvezetekben töltött időt kívánok nektek.
Szebb napot.Anita most nem lesz kicsit, vagy nem tudja meddig,kicsit seggre ültette az élet ,sokkoló híreket kapott.....Nincs faggatás,köszönöm a vidám napokat.Remelhetoleg vissza térek, és újra mosolyt csaltok az arcomra,addig is sok vidámságot incselkedést,és szerelmet élvezetekben töltött időt kívánok nektek.
Hát veled ne is csodálkozz..még én fizetnék hogy maradhassak

Stockholm szindroma?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 16. csütörtök 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát nem is bújócskát meg tollast...
Esetleg összebújócskát

Esetleg összebújócskát

Maci a malnasban? Ilyet szeretnel jatszani?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 16. csütörtök 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 16. csütörtök 09:30

Az egész világon egyedi vagyok
De azért hancúr is lesz remélem,amíg várjuk a lóvét
Asszonyka is fizetne ám

Asszonyka is fizetne ám

Az egész világon egyedi vagyok
Asszonyka is fizetne ám

Asszonyka is fizetne ám

Nem az asszonytol kerem.
Az utolso magyarorszagi beszelo, gondolkodo medve szerintem sokat er.....
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 16. csütörtök 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 16. csütörtök 08:49
Az utolso magyarorszagi beszelo, gondolkodo medve szerintem sokat er.....

Váltságdíjat kérsz értem?
Akkor a nyakadon maradok szerencsére

Váltságdíjat kérsz értem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 16. csütörtök 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 16. csütörtök 08:46

Törölt felhasználó (4052772)

Elviszlek Macko. Elrejtelek, hogy csak az enyem legyel. Veszek egy Blikket. Keszitunk egy szep fotot rolad. A folytatast sejted mar?

Elviszlek Macko. Elrejtelek, hogy csak az enyem legyel. Veszek egy Blikket. Keszitunk egy szep fotot rolad. A folytatast sejted mar?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 16. csütörtök 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 16. csütörtök 08:30

Sajna én is beértem a melóba..
Egyszer elvihetnél kocsikázni,valami szép elhagyatott tájat megnézni...
Megállunk,aztán szedek neked virágot

Sajna én is beértem a melóba..

Csak vidaman. Ma zokkenomentesen haladva beertem. Elvezetes vezetes volt. Imadom, amikor csak ugy terel az ut....
Tényleg..merre járhat Anita,a formás lábain..fodrásznál?
Bocs..

Bocs..

Szia Édes Nő! Köszönöm!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 16. csütörtök 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 16. csütörtök 07:53

Sziasztok Fiuk!

Szia csajszi.
Kézcsók és stb...is
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 16. csütörtök 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 16. csütörtök 07:53

Kézcsók és stb...is

Sziasztok Fiuk!

Szeva kutyu.
Ma egy kicsit vidámabb vagyok még,talán mókázom is ma
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 16. csütörtök 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 16. csütörtök 07:02
Ma egy kicsit vidámabb vagyok még,talán mókázom is ma

Törölt felhasználó (3901512)

Szia Crazy,szép napot! Szedd össze magad! Nyomj valami Anitacsalogatót!!
Sziasztok Fiuk!

Szia Crazy,szép napot! Szedd össze magad! Nyomj valami Anitacsalogatót!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 16. csütörtök 06:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 16. csütörtök 06:11

Madárcsicsergős vidám reggelt,üdv mindenki.Legyetek mosolygósak.