Engem a bundámért biztos hogy nem lőnének le..
Szerintem nincs olyan finomság ami felérne veled,maradj After
Nemet semmiképp ne változtass
Én is nézem az újakat,de nincs múzsajelölt egy ideje ...:(
Szerintem nincs olyan finomság ami felérne veled,maradj After
Nemet semmiképp ne változtass
Én is nézem az újakat,de nincs múzsajelölt egy ideje ...:(
Az csunya halal a csokimikulasnak.
Engem meg kettetornek a hozzaertok....az sem szep dolog epp. A Mackokat meg levadasszak a bundajukert.
Nezegettem az adatlapokat ma is. Sok az ujraregelo.
Legyek mas finomsag? Valtsak nemet?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 16. csütörtök 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 16. csütörtök 13:40
Engem meg kettetornek a hozzaertok....az sem szep dolog epp. A Mackokat meg levadasszak a bundajukert.
Nezegettem az adatlapokat ma is. Sok az ujraregelo.
Legyek mas finomsag? Valtsak nemet?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 16. csütörtök 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem baj,az ínyencségeket lassan kell kiélvezni...
A csoki mikulásnak pl leharapják a fejét..na hát azt meg mégsem..
Nem baj,az ínyencségeket lassan kell kiélvezni...
Nem fagyi te butus. Csoki.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 16. csütörtök 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 16. csütörtök 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Én nyalogatnék egy kis csokit,a melóval lassan végzek mára
Nagyon dolgoztok fiuk....en meg modt raerek kicsit....de nincs senki, aki a csokival foglalkozna
Sajnalom, hogy Anitanak epp rossz a sora....
De visszavarjuk, ha ujra lesz kedve itt lenni.
A csoki meg kitart. Bar sok a sar mindenfele (atvitt ertelem), de lerazom magamrol es mar lepek is tovabb. A problemak pedig addig jonnek ujra szembe, mig meg nem tanuljuk jol kezelni/megoldani oket. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 16. csütörtök 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 16. csütörtök 11:37
De visszavarjuk, ha ujra lesz kedve itt lenni.
A csoki meg kitart. Bar sok a sar mindenfele (atvitt ertelem), de lerazom magamrol es mar lepek is tovabb. A problemak pedig addig jonnek ujra szembe, mig meg nem tanuljuk jol kezelni/megoldani oket. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 16. csütörtök 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Megint trió maradtunk...After..ezt a sors is így akarja,legyél a feleségünk...de csak alkalmanként persze,játszani.
Megint trió maradtunk...After..ezt a sors is így akarja,legyél a feleségünk...de csak alkalmanként persze,játszani.
Nagyon sajnáljuk,hiányozni fogsz,az biztos.Várunk vissza.Fel a fejjel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 16. csütörtök 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 16. csütörtök 11:27
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 16. csütörtök 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3968662)
Szebb napot.Anita most nem lesz kicsit, vagy nem tudja meddig,kicsit seggre ültette az élet ,sokkoló híreket kapott.....Nincs faggatás,köszönöm a vidám napokat.Remelhetoleg vissza térek, és újra mosolyt csaltok az arcomra,addig is sok vidámságot incselkedést,és szerelmet élvezetekben töltött időt kívánok nektek.
Szebb napot.Anita most nem lesz kicsit, vagy nem tudja meddig,kicsit seggre ültette az élet ,sokkoló híreket kapott.....Nincs faggatás,köszönöm a vidám napokat.Remelhetoleg vissza térek, és újra mosolyt csaltok az arcomra,addig is sok vidámságot incselkedést,és szerelmet élvezetekben töltött időt kívánok nektek.
Hát veled ne is csodálkozz..még én fizetnék hogy maradhassak
Stockholm szindroma?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 16. csütörtök 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 16. csütörtök 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát nem is bújócskát meg tollast...
Esetleg összebújócskát
Esetleg összebújócskát
Maci a malnasban? Ilyet szeretnel jatszani?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 16. csütörtök 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 16. csütörtök 09:30
Az egész világon egyedi vagyok
De azért hancúr is lesz remélem,amíg várjuk a lóvét
Asszonyka is fizetne ám
Asszonyka is fizetne ám
Az egész világon egyedi vagyok
Asszonyka is fizetne ám
Asszonyka is fizetne ám
Nem az asszonytol kerem.
Az utolso magyarorszagi beszelo, gondolkodo medve szerintem sokat er.....
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 16. csütörtök 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 16. csütörtök 08:49
Az utolso magyarorszagi beszelo, gondolkodo medve szerintem sokat er.....
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 16. csütörtök 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Váltságdíjat kérsz értem?
Akkor a nyakadon maradok szerencsére
Váltságdíjat kérsz értem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 16. csütörtök 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 16. csütörtök 08:46
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 16. csütörtök 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4052772)
Elviszlek Macko. Elrejtelek, hogy csak az enyem legyel. Veszek egy Blikket. Keszitunk egy szep fotot rolad. A folytatast sejted mar?
Elviszlek Macko. Elrejtelek, hogy csak az enyem legyel. Veszek egy Blikket. Keszitunk egy szep fotot rolad. A folytatast sejted mar?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 16. csütörtök 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 16. csütörtök 08:30
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 16. csütörtök 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajna én is beértem a melóba..
Egyszer elvihetnél kocsikázni,valami szép elhagyatott tájat megnézni...
Megállunk,aztán szedek neked virágot
Sajna én is beértem a melóba..
Csak vidaman. Ma zokkenomentesen haladva beertem. Elvezetes vezetes volt. Imadom, amikor csak ugy terel az ut....

GG-ufsz

AttilaPecs33
Lolly Blond