Az igaz,de Te nyugodt lehetsz! Az a fajta Nő vagy,aki után mindíg megfordulnak a férfiak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 11. szombat 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 11. szombat 19:21
Törölt felhasználó (4052772)

A szepseg mulando.....

A szepseg mulando.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 11. szombat 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 11. szombat 19:17

Törölt felhasználó (3901512)

Nem kiéhezett pasiszemmel nézlek,csak...tényleg Szép Nő vagy! Hmm. Úgy látszik tényleg nem tudom visszafogni..
Nem kiéhezett pasiszemmel nézlek,csak...tényleg Szép Nő vagy! Hmm. Úgy látszik tényleg nem tudom visszafogni..
Remelem szeretsz ram nezni, mert en szeretem, ahogy ram nezel.

Szia! Azt mondod telt? Az mit is jelent?? Hogy jó ránézni is,ugye?

En is szeretnem, hogy valaki figyeljen ram, vegyen nekem ruhakat, amikben latszik, hogy telt vagyok....

Sziasztok!
Itt vagyok. En telt vagyok, de pont igy vagyok jo.
Itt vagyok. En telt vagyok, de pont igy vagyok jo.

Szasztok! Na Crazy,én túl vagyok rajta! Nem került veszettül sokba anyagilag,agyilag inkább!
Ismerős mondat?? - Ez nem jó,dagadtnak látszom benne!! ( 180cm magas,78 kg) Beleőszülök!!!!!

Értem. Köszönöm szépen a választ.

Ugyanígy vagyok én is.
Az én párom nem tudja hogy itt vagyok,nem örülne,valahol megértem hogy nem akar osztozkodni rajtam..
Telefonról,tabletről vagyok fent,nem látja mit csinálok,persze leginkább akkor mikor nem együtt vagyunk,olyankor természetesen a figyelmemet rá fordítom
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 11. szombat 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 11. szombat 09:10

Telefonról,tabletről vagyok fent,nem látja mit csinálok,persze leginkább akkor mikor nem együtt vagyunk,olyankor természetesen a figyelmemet rá fordítom

Törölt felhasználó (3968662)

Ha van párotok,hogy oldjátok meg, hogy ide írtok?Tudnak arról fent vagytok ezen oldalon?Ha esetleg túl indiszkrét akkor sorry,max nem kapok rá választ. Ha kapok akkor nem kérdezek tovább. Vagy lehet akar privátban is válaszolnotok, ha úgy jobb nektek.Semmi hátsó szándék.....csak szimplán érdekel.
Ha van párotok,hogy oldjátok meg, hogy ide írtok?Tudnak arról fent vagytok ezen oldalon?Ha esetleg túl indiszkrét akkor sorry,max nem kapok rá választ. Ha kapok akkor nem kérdezek tovább. Vagy lehet akar privátban is válaszolnotok, ha úgy jobb nektek.Semmi hátsó szándék.....csak szimplán érdekel.
Azt nem mondta hogy fel is teszi...
Amúgy kíváncsivá tett...
Most meg kuncog rajtunk,hogy jár az agyunk
Az is lehet hogy kérdőívet gépel...

Amúgy kíváncsivá tett...

Most meg kuncog rajtunk,hogy jár az agyunk

Az is lehet hogy kérdőívet gépel...

Meggondoltad magad,vagy több kérdés lesz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 11. szombat 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 11. szombat 08:54

Fiuk fel tehetek egy indiszkrét kérdést?
Én is ottvagyok sorstárs
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 11. szombat 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 11. szombat 08:55

Törölt felhasználó (3901512)

Szia Anita! Neked is napocskásat! Viselkedjetek,el kell vinnem az asszonyt pénzt költeni! Ej lányok,minek annyi ruha,úgyis anélkül vagytok a legszebbek!!!
Nyugodtan,legfeljebb nem válaszolunk..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 11. szombat 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Megvárom!

Szia Anita! Neked is napocskásat! Viselkedjetek,el kell vinnem az asszonyt pénzt költeni! Ej lányok,minek annyi ruha,úgyis anélkül vagytok a legszebbek!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 11. szombat 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 11. szombat 08:08

Szép eső mentes napot mindenkinek.
Sziasztok.
A dolgozó csajszinknak,kevés melót,gyorsan tellő munkaidőt,és egyéb dolgokat kívánok,amit most nem írnék ide..
A dolgozó csajszinknak,kevés melót,gyorsan tellő munkaidőt,és egyéb dolgokat kívánok,amit most nem írnék ide..