Grafomán lesz az. Persze, beszélgethetünk. De most tényleg megyek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 30. kedd 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 30. kedd 20:59
Törölt felhasználó (3901512)

Figyu,én emberbarát vagyok. Szerintem te pedig grafikán. Segítsek? Válaszolgassak neked,istenítselek,veszekedjünk? A kedvéért bármit!
Mert azt nem tudtam, hogy régi barátok hülyülnek egymással. Ezen info nélkül meg szimpla nyalásnak tűnik, ha valaki egy szexpartnerkereső oldalon nagyon adja egy nő alá a lovat.
De így már érthető. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 04. 30. kedd 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 30. kedd 20:57
De így már érthető. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 04. 30. kedd 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem hinném hogy magyarázkodnom kéne,elég régi barátok vagyunk mi már Vele.Amiket itt olvasni,az játszadozás,hülyülés egymással.
Amúgy miért is vonod kétségbe az igazmondásunkat?
Amúgy miért is vonod kétségbe az igazmondásunkat?
Figyu,én emberbarát vagyok. Szerintem te pedig grafikán. Segítsek? Válaszolgassak neked,istenítselek,veszekedjünk? A kedvéért bármit!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 30. kedd 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 30. kedd 20:53
Törölt felhasználó (3989732)

Ennek fuss neki még egyszer.

...ööö, nem vágom. De rákeresek, ki az, hátha hasonló jellem és akár még barátok is lehetünk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 30. kedd 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 30. kedd 20:57

Törölt felhasználó (4052772)

Szerintem te vagy Figura is. Nagyon úgy tűnik a stílusból....
Nem hinném hogy magyarázkodnom kéne,elég régi barátok vagyunk mi már Vele.Amiket itt olvasni,az játszadozás,hülyülés egymással.
Amúgy miért is vonod kétségbe az igazmondásunkat? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 30. kedd 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 30. kedd 20:53
Amúgy miért is vonod kétségbe az igazmondásunkat? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 30. kedd 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem akarjátok megdugni Aftert? :O Hogyhogy?

Erre tippeltem, csak rákérdeztem, hátha tévedek. Ezek szerint csak lusta vagy (nem bajlódsz a telefonos ékezetes karakterekkel).
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 30. kedd 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 30. kedd 20:55

Elárulom. Bár azt hittem egy ilyen okos pasi magától is rájön. Lemerült a telóm így beléptem a laptopról.Ez annyira fontos kérdés volt? Tényleg?
Szerintem te vagy Figura is. Nagyon úgy tűnik a stílusból....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 30. kedd 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 30. kedd 20:45

Bámulatos dolog, szinte mindenben tévedni, amit leírsz egy huzatra.
Ott rontod el, hogy fórumos beírások alapján simán és gyorsan skatulyázol, és utána ehhez a skatulyához igazítasz minden ezután bejövő infót.
Egy dologban nem tévedtél: valóban öntelt vagyok. Nem kissé, hanem nagyon, bár igyekszem visszafogni magam. Ez van.
Így viszont kevesebb problémám van az életben, mert ismerem magam, jobban, mint mások. Kurva kemény dolog a totális őszinteség mind kifelé, mind befelé, de nyugodtabban lehet élni, ha már megszoktad.

Egy dologban nem tévedtél: valóban öntelt vagyok. Nem kissé, hanem nagyon, bár igyekszem visszafogni magam. Ez van.

Dehogy fáj. Érdekelnek az emberek, jellemek, motivációk.
Viszont most elmegyek olvasni, mára elég volt a netből.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 30. kedd 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 30. kedd 20:54

Ohh. Hát itt is látni? Tényleg? Milyen új dolgokat tudsz közölni velem, hogy van, akinek tetszem és el tudna képzelni az ágyában röpdoga nélkül is. Ez tényleg szégyen a nevezett urakra nézve szerinted. Engem nem bánt, hogy kedvesek velem, bármilyen indok is áll a háttérben. De látom neked fáj, ha téged más a szájára vesz ( és az nem az asszony ).

Elárulom. Bár azt hittem egy ilyen okos pasi magától is rájön. Lemerült a telóm így beléptem a laptopról.Ez annyira fontos kérdés volt? Tényleg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 30. kedd 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 30. kedd 20:47

...inkább azt áruld el, hogy itt miért van ékezet, ha ott nincs? Külön cuccokról írsz a külön topikokba?
A neked agresszívan bólogató és mindenek felett való támogatást megadó uraknak meg ne hidd el minden szavát, csak meg akarnak dugni.
A neked agresszívan bólogató és mindenek felett való támogatást megadó uraknak meg ne hidd el minden szavát, csak meg akarnak dugni.

Ohh. Hát itt is látni? Tényleg? Milyen új dolgokat tudsz közölni velem, hogy van, akinek tetszem és el tudna képzelni az ágyában röpdoga nélkül is. Ez tényleg szégyen a nevezett urakra nézve szerinted. Engem nem bánt, hogy kedvesek velem, bármilyen indok is áll a háttérben. De látom neked fáj, ha téged más a szájára vesz ( és az nem az asszony ).
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 30. kedd 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)

...inkább azt áruld el, hogy itt miért van ékezet, ha ott nincs? Külön cuccokról írsz a külön topikokba?

Akkor mentsd el haver,aztán vedd elő,ha nem találsz elég baromságot a fórumon
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 30. kedd 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 30. kedd 20:48

"Igen,láttam valamit félszemmel..ez akkor szokott előjönni,ha elfogynak az ellenérvek" ...köszi, ekkora baromságot is ritkán olvasni.

Ennek fuss neki még egyszer.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 30. kedd 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 30. kedd 20:51

Törölt felhasználó (3901512)

Ha ekkora király vagy,miért nem engeded el a dolgot okos enged alapon? Mert te a szamár vagy?
Nem akarjátok megdugni Aftert? :O Hogyhogy?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 04. 30. kedd 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 30. kedd 20:52

Valószínűleg az "agresszíven bólogató...stb urak" mi lennénk..
Amennyiben igen,akkor nagyon rosszul látod a dolgokat

Valószínűleg az "agresszíven bólogató...stb urak" mi lennénk..

Ha ekkora király vagy,miért nem engeded el a dolgot okos enged alapon? Mert te a szamár vagy?

"Igen,láttam valamit félszemmel..ez akkor szokott előjönni,ha elfogynak az ellenérvek" ...köszi, ekkora baromságot is ritkán olvasni.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 04. 30. kedd 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 30. kedd 20:30

Igen,láttam valamit félszemmel..ez akkor szokott előjönni,ha elfogynak az ellenérvek..bár most nem követtem..
Más nem jutott eszükbe veled kapcsolatban? Ejj...

(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 30. kedd 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 30. kedd 20:33

Nem hinnem, hogy érdeklődnének irántam. Nem ütöm meg a szintet és farkam sincs.

Bámulatos dolog, szinte mindenben tévedni, amit leírsz egy huzatra.
Ott rontod el, hogy fórumos beírások alapján simán és gyorsan skatulyázol, és utána ehhez a skatulyához igazítasz minden ezután bejövő infót.
Így viszont kevesebb problémám van az életben, mert ismerem magam, jobban, mint mások. Kurva kemény dolog a totális őszinteség mind kifelé, mind befelé, de nyugodtabban lehet élni, ha már megszoktad.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 29. hétfő 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 29. hétfő 16:47

Pedig már rég kisült, vagy 45 éve. Úgy olvastam. Az a baja, hogy sokat kapott a sorstól. A fejében sincs kevés és ez kissé önteltté tette. Az élet meg még nem rakta helyre, hogy tudja egy pillanat alatt szokott fordulni a kocka. Velem pár éve megtanították ezt a leckét.
Még ékezeted sem..ott..bocs
Jóindulatú ! volt..
Mondjuk mi nem bánjuk hogy nincs farkad..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 30. kedd 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 30. kedd 20:33

Jóindulatú ! volt..

Mondjuk mi nem bánjuk hogy nincs farkad..

(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 04. 30. kedd 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 30. kedd 20:30

Igen,láttam valamit félszemmel..ez akkor szokott előjönni,ha elfogynak az ellenérvek..bár most nem követtem..