Én azt szoktam élvezni amikor abbahagyom/befejezem

Hát,azt nehéz élvezni,legfeljebb az eredményt! Ü!gyeskedj
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 04. 19. péntek 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 19. péntek 08:40

Szeva kutyu.
Jó kirándulást neked is
Én is kirándulok a kertemben,egy kis dzsungelharc stb
Jó kirándulást neked is

Szeva kutyu.
Jó kirándulást neked is
Jó kirándulást neked is

Sziasztok! Tudjátok mit,akkor én is kirándulok egyet ! Mindenkinek szép napot!

Szia
Jó kirándulást,kellemes napot,érezd jól magad
Én is csak benézegetek, inkább este lődörgök itt
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 19. péntek 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 19. péntek 08:08

Jó kirándulást,kellemes napot,érezd jól magad

Én is csak benézegetek, inkább este lődörgök itt

Törölt felhasználó (4052772)

Jo reggelt!
Ma nem nagyon leszek, mert kirandulok. De azert neha benezek hozzad Macko.
Jo reggelt!
Vidám reggel,szép napot

Oszt mára csé

Akkor megpörgetem...

Szerintem úgy gondolják nincs benne kockázat. Érzelmek nem alakulhatnak ki, mert ugye foglalt a nő szíve. Lehet vele natúrban szexelni viszonylag kockázat mentesen, aztán ott van még valszeg a többes szex érzésének izgalma is.
Én ezekre gondolok így első blikkre. Persze nem vagyok férfi, így ezek csak tippek részemről. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 18. csütörtök 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 18. csütörtök 17:52
Én ezekre gondolok így első blikkre. Persze nem vagyok férfi, így ezek csak tippek részemről. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 18. csütörtök 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3269452)

Erre a témára amúgy én is kíváncsi lennék, hogy miért lett ekkora divat. Nem csak itt, új ismeretségek esetén is. Valahogy más férfiak számára onnantól, hogy megtudják, hogy egy nőnek párja van, és nem szingli, kapósabb lesz. Feltámad a versenyszellem, vagy tényleg arra blazíroznak, hogy nem akar többet a másik fél?
Na jó, de te mindenhol ott vagy, ahol jó a társaság. :P
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 04. 18. csütörtök 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 18. csütörtök 18:11

Néha pörög,néha nem
De nagyon jó kis baráti társaság verődött itt össze,meg én...

Néha pörög,néha nem
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 18. csütörtök 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 18. csütörtök 18:10

Szevasz! Eddig nem is figyeltem, hogy milyen népes társaság gyűlt ide, és mennyire pörög ez a topic

Szevasz! Eddig nem is figyeltem, hogy milyen népes társaság gyűlt ide, és mennyire pörög ez a topic
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 04. 18. csütörtök 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeva Csumpi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 18. csütörtök 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 18. csütörtök 17:52

Erre a témára amúgy én is kíváncsi lennék, hogy miért lett ekkora divat. Nem csak itt, új ismeretségek esetén is. Valahogy más férfiak számára onnantól, hogy megtudják, hogy egy nőnek párja van, és nem szingli, kapósabb lesz. Feltámad a versenyszellem, vagy tényleg arra blazíroznak, hogy nem akar többet a másik fél?

Igen. Ezert.

(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 18. csütörtök 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 18. csütörtök 10:37

Ez a mas nojenek dugasa nsgy divat most ugy latom.

Igen. Ezert.

Mert épp nem voltunk itt a Medvével?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 18. csütörtök 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 18. csütörtök 17:18

Vasarnap rosszalkodom, szoval en is szerencses vagyok nemikepp....maradok az egyik volt fickomnal. Nem talaltam erdekesseget a szetnezeskor.

Vasarnap rosszalkodom, szoval en is szerencses vagyok nemikepp....maradok az egyik volt fickomnal. Nem talaltam erdekesseget a szetnezeskor.

Akkor ezt megbeszeltuk.