Mára :

Jó ez az Anikó show. Vicces. Hogy keveredtem ide?
Jajj dehogy vagy mufurc,sőt egy vidám, aranyos csajszi vagy
Hasonlóan gondolom ezeket a dolgokat,mar én is a hasonló gondolkodású,és érdeklődésű embereket keresem,csak nálam az a baj hogy kevés ilyen lökött van mint én
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 17. szerda 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 17. szerda 13:34

Hasonlóan gondolom ezeket a dolgokat,mar én is a hasonló gondolkodású,és érdeklődésű embereket keresem,csak nálam az a baj hogy kevés ilyen lökött van mint én

Törölt felhasználó (4052772)

Tudod, van akivel nemi osszhang van gondolkodasilag es erdeklodesileg. Az a baj, hogy ennyi idosen en mar ezt keresem. Nem lenezesbol mondom, de untatnak ezek a sablon korok. Nincs kedvem az egeszhez. Talan kicsit gazos lettem az evek alatt, de mig fiatalon elmegy az ember lanya randizni, csak a buli kedveert, en mar nem annyira mozdulok ra minden meghivasra. Mufurc lettem mi?
Hat igen. Ez is benne van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 17. szerda 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 17. szerda 13:51

Törölt felhasználó (3901512)

Nem lettél mufurc,csak eleged lett a csalódásokból,meg a hülyékből!( gondolom)
Nem lettél mufurc,csak eleged lett a csalódásokból,meg a hülyékből!( gondolom)
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 17. szerda 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 17. szerda 13:34

Tudod, van akivel nemi osszhang van gondolkodasilag es erdeklodesileg. Az a baj, hogy ennyi idosen en mar ezt keresem. Nem lenezesbol mondom, de untatnak ezek a sablon korok. Nincs kedvem az egeszhez. Talan kicsit gazos lettem az evek alatt, de mig fiatalon elmegy az ember lanya randizni, csak a buli kedveert, en mar nem annyira mozdulok ra minden meghivasra. Mufurc lettem mi?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 04. 17. szerda 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 17. szerda 13:16

Ugyan...neked ne menne?
Szerintem csak fura...mondjuk nekem is az lenne

Ugyan...neked ne menne?

Ahh. Maradok itt inkabb. Nem megy nekem ez az ismerkedes szerintem.

Sablon kérdések...
Hát figyelj,lehet hogy csak bátortalan
Írj vissza,hátha másodszorra másabb

Hát figyelj,lehet hogy csak bátortalan

Írj vissza,hátha másodszorra másabb

Kaptam egy levelet egy masik ( nem szex ) tarskereson. A srac hozzam intezett kerdesei:
Kivel elsz egyutt? - adatlapomon ott all fuggetlen vagyok es gyermektelen, meg mar nem is szeretnek gyereket. Persze az meg lehet, hogy ennyi idosen anyammal elek, csak hat valoszinutlen. Masodik kerdes: Szereted a munkad? Hat persze. Allatidomar vagyok egy kis letszamu cirkuszban. Hat hogyne imadnam a munkam....
Milyen kapcsolatot keresel? Olyan falhozbaszos, dongetoset. Vallalod? Nem mindegy mit keresek? Minden indul valahogy es csak a jo eg tudja mi lesz belole?
Ennyi. Nem tudom erdemes-e egyaltalan visszairnom....
Kivel elsz egyutt? - adatlapomon ott all fuggetlen vagyok es gyermektelen, meg mar nem is szeretnek gyereket. Persze az meg lehet, hogy ennyi idosen anyammal elek, csak hat valoszinutlen. Masodik kerdes: Szereted a munkad? Hat persze. Allatidomar vagyok egy kis letszamu cirkuszban. Hat hogyne imadnam a munkam....
Milyen kapcsolatot keresel? Olyan falhozbaszos, dongetoset. Vallalod? Nem mindegy mit keresek? Minden indul valahogy es csak a jo eg tudja mi lesz belole?
Ennyi. Nem tudom erdemes-e egyaltalan visszairnom....
Mindenképpen csípőmozgással
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 17. szerda 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 17. szerda 10:23

Törölt felhasználó (3901512)

És azt,hogy kell kimaszturbálni?? Hullahoppozzak??

Gondolkodtam Kutyu...szerintem öreg vagy!
A merevedésed a derekadig ér

És azt,hogy kell kimaszturbálni?? Hullahoppozzak??
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 04. 17. szerda 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 17. szerda 10:21

Hát úgy látszik muszáj lesz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 17. szerda 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 17. szerda 08:09

Ohh. Iszol eleget?
Ohh. Iszol eleget?
Lehet hogy egy kis vesegörcs...
Szia Crazy! Kettökor arra ébredtem,hogy kurvára fáj valami a derekam környékén. Háromnegyed óra para,szenvedés,aztán a fájdalomcsillapító segített. Most jól vagyok,de nem volt frankó érzés,azt se tudom mi lehetett,csak tájékozódok.

Szia!
Jo. En nem fozok, te meg nem dugsz meg.
Jo. En nem fozok, te meg nem dugsz meg.