Ohhh, de imadom. En is kerek. Leccciii

Kicsi desszert ebéd utánra
Megkóstoltam,facca
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 14. vasárnap 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 14. vasárnap 15:06
Megkóstoltam,facca

Törölt felhasználó (4052772)

Sziasztok!
Itt egy csajszi.

Itt egy csajszi.
Szia
Nem is akármilyen csajszi! A kedvenc "csajszink"
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 14. vasárnap 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 14. vasárnap 15:06

Nem is akármilyen csajszi! A kedvenc "csajszink"

Törölt felhasználó (4052772)

Sziasztok!
Itt egy csajszi.

Itt egy csajszi.
Sziasztok!
Itt egy csajszi.

Itt egy csajszi.
Hmm.. Ne is panaszkodj. Ráadásul 2 db. Biztosan jó pipik voltak.Középen egy jo nagy párolt répával egész jó látvány lenne.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 04. 14. vasárnap 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Nálam ez volt az ebéd....

Legyen sikered!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 14. vasárnap 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 14. vasárnap 12:41

Törölt felhasználó (4036482)

Kipróbállom en is hátha bejön.

Kipróbállom en is hátha bejön.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 14. vasárnap 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 14. vasárnap 11:51

Törölt felhasználó (3901512)

Én meg rendbevágtam a konyhát,hátha lesz valami...ebédre!

Én meg rendbevágtam a konyhát,hátha lesz valami...ebédre!

Hát nekem nem picsa jut ebédre
Én segédkezem a főzésben,annyira nem kedvelem a vasárnap délelőttöt
Szerintem nem verte seprűvel senki

Én segédkezem a főzésben,annyira nem kedvelem a vasárnap délelőttöt

Szerintem nem verte seprűvel senki

Így ebédídő kozeledtevel ,megkérdeztem, mi llesz az ebéd? A válasz letablozott. "NEKED NAGY PICSA" Hmmm. Mondtam az sem rossz.
Ma ekkor láttam az első mosolyt a párom arcán.Mivel itt is passzívak a hölgyek, gondolom mindenki főz. Azert rákerdezek! Hölgyek ,aszonnyok kedvelitek a vasarnap délelőtott ,ti is? Mi fiuk szerintem imádjuk. Remélem nem vertek ki innét seprűvel?

Finom sör,szexi szemüveges csajszik..hmm,jól indul,én is kedvelem

Fasza reggelt

Szia! Akkor igyunk is egyet a szép hölgyekre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 14. vasárnap 06:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 14. vasárnap 06:38

Jó reggelt,szép napot! Egyetértek. A Gösser- ben is,de a széparcú,szemüveges hölgy tekintetében is!

Jó reggelt,szép napot! Egyetértek. A Gösser- ben is,de a széparcú,szemüveges hölgy tekintetében is!

Jóreggelt!
Ha már fácán ,abból is csak a tyúkok.yAmúgy tényleg más íze van a mit kint kapsz aranyfácán sörnek. Mivel az most nincs beérem egy kicsit késöbb gösserrel is.Tyúkot meg remélem találok hozzá.
A szemüveges hölgyek ? Szerintem az egyik legizgatobb dolog, szexi, sejtelmes, és ha van mellé egy csini pofika,akkor sugárzik az erotika az ilyen hölgyekről.Szerintem bizti ,te is ilyen vagy.
Ha már fácán ,abból is csak a tyúkok.yAmúgy tényleg más íze van a mit kint kapsz aranyfácán sörnek. Mivel az most nincs beérem egy kicsit késöbb gösserrel is.Tyúkot meg remélem találok hozzá.

A szemüveges hölgyek ? Szerintem az egyik legizgatobb dolog, szexi, sejtelmes, és ha van mellé egy csini pofika,akkor sugárzik az erotika az ilyen hölgyekről.Szerintem bizti ,te is ilyen vagy.
Elteszem magam holnapra...mára csá

Nem rossz,de az eredeti teljen más.Próbáld ki
Eredeti fácánt nem ittam, de a magyar hamis fácán iható sztem
Sokat jártam a Felvidékre régen,rengeteget hoztam haza,jó árú
A tálcával lecsúszott abból is...
Jó éjt neked is. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 13. szombat 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 13. szombat 21:10

A tálcával lecsúszott abból is...

Jó éjt neked is. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 13. szombat 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Majd igyekszem itt lenni! Szép estét,fácános àlmokat! Én is ittsm már 12%- os Fácánt! Az már ütős!