Na,azért mi is gyónunk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 14. vasárnap 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 14. vasárnap 19:51

Törölt felhasználó (4052772)

Már lassan minden tudtok rólam....

Anál,nem jött be itthon,de nem vagyunk egyformák! Volt kollégám mostani csaja megőrül érte!
Már lassan minden tudtok rólam....

Mondjuk egy esetben bejönne, ha nem tudnék róla, hogy épp játék.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 04. 14. vasárnap 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát az anált próbáltam már 2x. Nekem nem jött be. Videon sem szoktam nézni, csak néha rácsodálkozva, hogy mi a jó ebben?
Az már fél győzelem, ha határozott vagy. Volt már több élő randim innen az előző squirtlady regemmel. Többször nem lett szex belőle, mert már élőben eldőlt, hogy a másik fél nem tud "erős" lenni mellettem, én lettem volna az irányító és ahhoz nem mindig van kedvem. Van olyan is, hogy épp van hangulatom kicsit használni a férfit a vágyaimra a szó jó értelmében.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 14. vasárnap 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 14. vasárnap 19:27

Törölt felhasználó (3901512)

Én határozott vagyok,de nem domináns! A Nő gyönyöre érdekel,akkor az enyém is megvan!

Szerepjáték...hát szétröhögném magam,az biztos...

Mondhatjuk hogy igen,több dolog is.
A dominancia nálam partnerfüggő,de nem tolom túl.
Én az anál dolgokkal vagyok hasonlóan,filmen tetszik,megnézem,de élőben nem vonz annyira.Eccer-eccer... (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 14. vasárnap 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 14. vasárnap 19:23
A dominancia nálam partnerfüggő,de nem tolom túl.
Én az anál dolgokkal vagyok hasonlóan,filmen tetszik,megnézem,de élőben nem vonz annyira.Eccer-eccer... (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 14. vasárnap 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor téged is több dolog izgat.
A szerepjátékok pl. nem az én műfajom, általában elnevetem magam.
Érdekes, mert filmen nem nézek ilyesmit, de élőben szeretem a férfi dominanciát a szexben. Mondjuk nem könnyű velem, mert általában erős egyéniség vagyok agy a férfiak jó része zavarban van velem szemben élőben. Én így tapasztalom. De ha néha egy erősebb fickóra ( nem bunkót értek alatta ) akadok, azt nagyon szoktam kedvelni....
Érdekes, mert filmen nem nézek ilyesmit, de élőben szeretem a férfi dominanciát a szexben. Mondjuk nem könnyű velem, mert általában erős egyéniség vagyok agy a férfiak jó része zavarban van velem szemben élőben. Én így tapasztalom. De ha néha egy erősebb fickóra ( nem bunkót értek alatta ) akadok, azt nagyon szoktam kedvelni....
Én határozott vagyok,de nem domináns! A Nő gyönyöre érdekel,akkor az enyém is megvan!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 14. vasárnap 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 14. vasárnap 19:23

Amatör swingers bejön nekem is,de igazándiból a szituációk foglalkoztatnak.
Creampie kivételével, hasonló
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 14. vasárnap 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 14. vasárnap 19:12

Hát engem hangulatfüggő, hogy épp mi izgat fel. De szeretem a 3-as 2 nő 1 ffi, leszbikus punci nyalás,nyilvános szex, creampie eating, lightos bdsm, squirt, amatör swingers. De új témákat is megnézek, aztán meglátjuk tetszik-e?
Szeva
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 14. vasárnap 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 14. vasárnap 19:13

És szia Crazy,bocsi!
És szia Crazy,bocsi!
Hát engem hangulatfüggő, hogy épp mi izgat fel. De szeretem a 3-as 2 nő 1 ffi, leszbikus punci nyalás,nyilvános szex, creampie eating, lightos bdsm, squirt, amatör swingers. De új témákat is megnézek, aztán meglátjuk tetszik-e?
Van aki kinyílik,van aki becsukódik,van akinek mindegy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 14. vasárnap 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 14. vasárnap 18:59

De szerintem ők is változtathatóak, ha érzik, hogy a férfi maximálisan odavan értük. Akkor lassan kibontogathatóak lesznek nem?
Szerintem is ki lehet hozni a vadmacsekot a szényellősebb csajszikból,csak megfelelő törődés kell hozzá.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 14. vasárnap 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 14. vasárnap 18:59

De szerintem ők is változtathatóak, ha érzik, hogy a férfi maximálisan odavan értük. Akkor lassan kibontogathatóak lesznek nem?
Én is szeressem sci-fit is,néha megnézek valami toszóst is.
Abból tetszik a pl a gangbang,vagy milf,játékos,stb.,az sem baj ha van története.
After,te a felnöttből milyent?
Abból tetszik a pl a gangbang,vagy milf,játékos,stb.,az sem baj ha van története.
After,te a felnöttből milyent?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 14. vasárnap 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 14. vasárnap 18:41

Háát,igen! Szokták is mondani,hogy kesztyűs kézzel fogja a f...szt!( bocsi) Meg aki csak sötétben,csak ágyban,csak misszionárius pózban...stb.
Háát,igen! Szokták is mondani,hogy kesztyűs kézzel fogja a f...szt!( bocsi) Meg aki csak sötétben,csak ágyban,csak misszionárius pózban...stb.