Szia Macko!

Jó reggelt, fasza hétvégét

Csapok egy vízszintest reggelig...
Jó éjt meg csá
After ,ha gondolod vedd fel a kiskiflit,aztán megyek..
Reggel bundáskenyér..
Jó éjt meg csá

After ,ha gondolod vedd fel a kiskiflit,aztán megyek..

Reggel bundáskenyér..

Kicsit megpörgetem ...

Hát a hozzájutáshoz nêha igen...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 12. péntek 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 12. péntek 18:13

Törölt felhasználó (4052772)

Mar logisztika kell a punahoz is....
Mar logisztika kell a punahoz is....
Dilis.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 04. 12. péntek 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Találkoztam kutyuval,mikor melózott..

Vagy kicsi az ágy...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 12. péntek 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 12. péntek 15:34

Biztos nagyon horkol valamelyikuk.

Biztos nagyon horkol valamelyikuk.

Ötvenkettő vagyok. Egyre többször fordulok elő olyan pároknál,ahol apa és anya külön alszik. Ez számomra elfogadhatatlan! Jó,vannak esetek is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 12. péntek 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 12. péntek 15:13

Miert is kellene? Az ember belul nem oregszik. Ez tenyleg igy van.

Miert is kellene? Az ember belul nem oregszik. Ez tenyleg igy van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 12. péntek 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 12. péntek 15:05

Törölt felhasználó (3901512)

Ilyen vagyok! Fogom a kezét és ha olyanunk van csókolózunk! Bárhol! Franc se öregszik meg!
Ilyen vagyok! Fogom a kezét és ha olyanunk van csókolózunk! Bárhol! Franc se öregszik meg!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 12. péntek 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 12. péntek 15:02

Kell egy kis odafigyeles a csajokra. Ez jol esik nekunk, ha velunk vagytok, fogjatok a kezunket es esetleg meg valami csini ajandekot is kapunk....

Kell egy kis odafigyeles a csajokra. Ez jol esik nekunk, ha velunk vagytok, fogjatok a kezunket es esetleg meg valami csini ajandekot is kapunk....

Méghogy a házastársi sex ingyen van!

Én mehetek az asszonnyal butikozni,megnézni miújság divatfronton!
Hát egy jó alvást bevenne a testem nekem is,szét vagyok csúszva egy kicsikét..
Meg egy csomó mindent is elviselne.....
Hétvége? Lazultok ?
Meg egy csomó mindent is elviselne.....

Hétvége? Lazultok ?
Egy ideje nem vagyok kiskifli. De szerettem az lenni.

És az alvás csak a tiéd,vagy szeretsz kiskifli lenni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 12. péntek 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 12. péntek 12:56

Hello Kutyu!
En is szeretek kicsit lustalkodni reggel.
Atfordulok a masik oldalamra es rahuzok meg egy ora alvast. Hetvegen meg az arcom is szebb, kisimult lesz.

Atfordulok a masik oldalamra es rahuzok meg egy ora alvast. Hetvegen meg az arcom is szebb, kisimult lesz.
Hello Kutyu!