Szép estét...
Persze,mert betoltad az összes sört...
Egs,tettem még a hűtőbe,elkezdtem takarítani,megettem a postást,khmm....a medve(bőr )leápolását másra bíznám
Ne kelljen saját kezűleg már..
Én is szeretek reagálni az új levelekre,mindenkinek másképp ...

Egs,tettem még a hűtőbe,elkezdtem takarítani,megettem a postást,khmm....a medve(bőr )leápolását másra bíznám

Én is szeretek reagálni az új levelekre,mindenkinek másképp ...

Zöldel a tavasz én meg nem tudok reagálni az új levelekre, pedig szeretnék.

Oké
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 27. szerda 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 27. szerda 08:03

Törölt felhasználó (3901512)

Na jó,de ne vidd túlzásba! Ha totál kikészítve engeded vissza őket ide,akkor cseszhetem!
Na jó,de ne vidd túlzásba! Ha totál kikészítve engeded vissza őket ide,akkor cseszhetem!
Igazából is-is..

Erre nem gondoltam,pedig igazándiból kézenfekvő! Ilyen nagyétvágyú vagy,vagy csak a változatosság gyönyörködtet???
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 27. szerda 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 27. szerda 07:25

Dehogynem,de hol vannak itt ilyenek?
Nincs nagy gáz...
Pszt.. bevallom neked hogy én rabolom el őket és fogva tartom a pincémben szexrabszolgának..
Ezért tűnnek el..
Majd azért néha felengedem őket ide játszani

Nincs nagy gáz...

Pszt.. bevallom neked hogy én rabolom el őket és fogva tartom a pincémben szexrabszolgának..

Dehogynem,de hol vannak itt ilyenek?
Nincs nagy gáz...
Ezért tűnnek el..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 27. szerda 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 27. szerda 07:00

Nincs nagy gáz...

Kicsit munkába fulladtam,de idenéztem időnként. Most tényleg az van,hogy a rendes srácok nem érdeklik a csajokat? Vagy miért tünnek el sorban?
Kicsit munkába fulladtam,de idenéztem időnként. Most tényleg az van,hogy a rendes srácok nem érdeklik a csajokat? Vagy miért tünnek el sorban?
Szasz kutyu
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 27. szerda 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 27. szerda 06:55

Szia Crazy,jó reggelt!
Szia Crazy,jó reggelt!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 27. szerda 06:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 27. szerda 06:34

Szeva
Pisszents egy sört ha felkeltél,remélem Ikarosz hagyott még.
Pisszents egy sört ha felkeltél,remélem Ikarosz hagyott még.
Szeva
Pisszents egy sört ha felkeltél,remélem Ikarosz hagyott még. (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2019. 03. 27. szerda 00:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 27. szerda 00:57
Pisszents egy sört ha felkeltél,remélem Ikarosz hagyott még. (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2019. 03. 27. szerda 00:57), amit ide kattintva olvashatsz)

szolgálati közlemény vagy lakó közlemény vagy .... mit tudom én mi:
postást valaki etesse meg azért, mert most ép nem használja senki, attól még kellhet , a dohányzó asztal mögötti piros szőnyeg alatt van a csapó ajtó hozzá, sajnos a díjbeszedő megszökött, mert valaki nem csukta vissza a reteszt.
medvebőrt megtakarítsa ki valaki mert lassan már olyan mint a tépőzár.
sarokban az öreg megkopott fotelban a takaró halom alatt én horkolok... hagyni aludni.
postást valaki etesse meg azért, mert most ép nem használja senki, attól még kellhet , a dohányzó asztal mögötti piros szőnyeg alatt van a csapó ajtó hozzá, sajnos a díjbeszedő megszökött, mert valaki nem csukta vissza a reteszt.
sarokban az öreg megkopott fotelban a takaró halom alatt én horkolok... hagyni aludni.
Vidám reggelt

szolgálati közlemény vagy lakó közlemény vagy .... mit tudom én mi:
Oszt csá

Kicsit elfoglalt a medve..meg nincsenek csicsergős csajszikak sem..
Sör? Nincs ellenvetésem
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 26. kedd 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 26. kedd 18:25
Sör? Nincs ellenvetésem

Törölt felhasználó (3977362)

Jó estét kívánok, megjöttek és sört hoztak a huszárok! Ihaj! Mi ez a csendesség, még brummogás sem hallik?
Jó estét kívánok, megjöttek és sört hoztak a huszárok! Ihaj! Mi ez a csendesség, még brummogás sem hallik?
Szia,neked is.
Szép a mosolyod..
(Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 03. 26. kedd 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép a mosolyod..

Jó reggel mindenkinek!

Facca reggelt,gyorsan tellős,kevés melós napot