A hétvégén? Hol van az még ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 11. hétfő 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 11. hétfő 12:19

Törölt felhasználó (4030862)

Max. en leszek a medve morgos valtozata....
Olvasod draga parom? A hetvegen szex lesz. Ha ott vagy, ha nem.
En szoltam.

En szoltam.

En szoltam.

En szoltam.

En szoltam.

En szoltam.

Szia
Gyorsan tegyél ellene

Gyorsan tegyél ellene

Akkor gyorsan szexelj

Azt is vállalok,remekül tudok zoomolni...
(Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 03. 10. vasárnap 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 10. vasárnap 22:54

Idegenvezető már van ezek szerint
Esetleg akadna egy fotós is?

A péntek nem munkanap,ne dolgozz te sem

Szia Crazy! Akkor ne is szidd a mai napot!
Szeva kutyu.
Nekem csütörtökig is jó
Nekem csütörtökig is jó

Sziasztok! Mindenkinek azt kívánom,gyorsan teljen el ez a pár nap péntekig! Aztán lazulás!!
Reggelt
Seggfej hétfő
Szépet mindenkinek

Seggfej hétfő

Szépet mindenkinek

Idegenvezető már van ezek szerint
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 10. vasárnap 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 10. vasárnap 18:55

Egy ilyen kedves természetű csajszinak ne lennének?
Elírás történhetett,velem is sokszor megesik..
Tudok ajánlani egy várost
Még idegenvezetőt is,nem is akármilyent
Mellesleg kiváló kikapcs az ilyen, szerintem is.

Mellesleg kiváló kikapcs az ilyen, szerintem is.
Mára csá

Egy ilyen kedves természetű csajszinak ne lennének?
Mellesleg kiváló kikapcs az ilyen, szerintem is. (Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 03. 10. vasárnap 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 10. vasárnap 18:17

Mellesleg kiváló kikapcs az ilyen, szerintem is. (Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 03. 10. vasárnap 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Persze, értem és vannak is barátaim
Minden mondatoddal egyetértek. Amolyan "bóknak" szántam
Bár egy gondolatot elinditottal...
Szoval csak csajok elmenni egy idegen városba és egy kicsit felebreszteni a fantáziákat...

Szoval csak csajok elmenni egy idegen városba és egy kicsit felebreszteni a fantáziákat...

Persze, értem és vannak is barátaim
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 10. vasárnap 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 10. vasárnap 17:39

Hát ez egy eléggé zárt társaság és persze nem internetes ismeretség egyik tagja sem. A normál élet szereplői.
Ha vannak barátaid, akkor szerintem érdemes időt tölteni velük így. Sokkal közelebb kerülhettek ( nem a szexuális értelemben természetesen ) és mindenki jobban elmondja a kis dolgait, melyet közösen megvitatunk és ha tudunk tanácsot adunk. Meg rengeteget iszunk, eszünk, bulizunk is közben. Igazi feltöltődés.
Ha vannak barátaid, akkor szerintem érdemes időt tölteni velük így. Sokkal közelebb kerülhettek ( nem a szexuális értelemben természetesen ) és mindenki jobban elmondja a kis dolgait, melyet közösen megvitatunk és ha tudunk tanácsot adunk. Meg rengeteget iszunk, eszünk, bulizunk is közben. Igazi feltöltődés.
Hát ez egy eléggé zárt társaság és persze nem internetes ismeretség egyik tagja sem. A normál élet szereplői.
Egy ilyen kikapcsolódáshoz én is szívesen csatlakoznék
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 10. vasárnap 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 10. vasárnap 14:52

Pl. videkre utazunk par napra csak csajok. Kidumaljuk a ferfiakat, kicsit huzzuk a helyi pasikat.
Lazulunk.
Lazulunk.
Megegyezünk merre menjünk. Nincs fix tájegység.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 10. vasárnap 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 10. vasárnap 15:47

Törölt felhasználó (3977362)

Mely vidékeket tüntettek ki a kikapcsolódás ezen izgalmas módjával?
Igen, ezek kétségtelenül egyéni sportok.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 10. vasárnap 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 10. vasárnap 15:46

Hát igen
Ha elmegyek kiengedni a gőzt,pl céges buli,motoros tali,azt igen kreatív állatság közepette teszem,jobb ha egyedül megyek.Egyrészt csak úgy tudom elengedni magam,másrészt nem kell mindenről tudnia

Ha elmegyek kiengedni a gőzt,pl céges buli,motoros tali,azt igen kreatív állatság közepette teszem,jobb ha egyedül megyek.Egyrészt csak úgy tudom elengedni magam,másrészt nem kell mindenről tudnia

Mely vidékeket tüntettek ki a kikapcsolódás ezen izgalmas módjával?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 10. vasárnap 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 10. vasárnap 14:52

Pl. videkre utazunk par napra csak csajok. Kidumaljuk a ferfiakat, kicsit huzzuk a helyi pasikat.
Lazulunk.
Lazulunk.