tedd
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 03. vasárnap 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Megpörgetem..

Hééé!!!!
Hová tűnt a Lédink????Kérem vissza!
Mi az hogy törölve?
Remélem lesz feltámadás...
Egész vidám voltam eddig..
A végén már csak én maradok a régi csapatból..
Hová tűnt a Lédink????Kérem vissza!
Mi az hogy törölve?

Remélem lesz feltámadás...
Egész vidám voltam eddig..
A végén már csak én maradok a régi csapatból..

El is pirultam
Nem vagyok én nagy szám,említetteket is csak amatőr szinten űzöm.
Egyszerű vagyok,meg néha seggfej stb.Azért köszi
Mosolyt csalni mások arcára jó...és ingyenes..
Mondjuk a páromnak álompasi vagyok szerencsére,meg igazi kincs.Néha azon gondolkozik hogy hova ásson el..
Főzést nem vállalok,de szívesen ledögönyözlek bármikor,lehet hogy ez sem jó ötlet,a te esetedben nem biztos hogy tudnám magam kontrollálni,gyenge is vagyok ...

Nem vagyok én nagy szám,említetteket is csak amatőr szinten űzöm.
Egyszerű vagyok,meg néha seggfej stb.Azért köszi

Mosolyt csalni mások arcára jó...és ingyenes..

Mondjuk a páromnak álompasi vagyok szerencsére,meg igazi kincs.Néha azon gondolkozik hogy hova ásson el..

Főzést nem vállalok,de szívesen ledögönyözlek bármikor,lehet hogy ez sem jó ötlet,a te esetedben nem biztos hogy tudnám magam kontrollálni,gyenge is vagyok ...

Álom pasi. Egyszerre konyhatündér, masszőz, a mondandoiban ott a humor kedvesség ,és az odafigyelés. Hmmm. Gondolkodasra késztetsz jó értelemben.

Jah,mellesleg nálunk is ez volt a kaja,kirántottam

Hát valóban nem csirke... inkább gazella lehet,de hmm... "nem kutya",az biztos...
Nincs azokkal semmi baj,hanem jóval feljebb..
Nomeg hogy rossz helyen vannak...
Remek lazító,alakformáló masszázsom van,ha így érzed,egye fene,neked ingyen,bár nagyon nincs rá szükséged.Nari ültetvény elűzésre,megelőzésre is tökéletes.Persze többszöri kezeléssel.
Ha nem használ,visszaadom az árát...

Nincs azokkal semmi baj,hanem jóval feljebb..

Nomeg hogy rossz helyen vannak...

Remek lazító,alakformáló masszázsom van,ha így érzed,egye fene,neked ingyen,bár nagyon nincs rá szükséged.Nari ültetvény elűzésre,megelőzésre is tökéletes.Persze többszöri kezeléssel.
Ha nem használ,visszaadom az árát...

Hm....Csak az a baj ,hogy azok a "combok" már nem csirke combik.Sajna.Van ott lehet nari ültetvény is.
8
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 03. vasárnap 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 03. vasárnap 09:07

Ennek örülök
Ha valaki megcsinálja a kaját,addig én szívesen foglalkozom a "csirkecombjaiddal"...

Ha valaki megcsinálja a kaját,addig én szívesen foglalkozom a "csirkecombjaiddal"...

Ennek örülök
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 03. vasárnap 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 03. vasárnap 08:53

Törölt felhasználó (4021382)

Igen nagyon. A csirke combjaim ki kéne rántanom. Egykis krumpli pürével. Van jelentkező?
h

Igen nagyon. A csirke combjaim ki kéne rántanom. Egykis krumpli pürével. Van jelentkező?
h
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 03. vasárnap 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor jól sikerült a buli?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 03. vasárnap 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 03. vasárnap 08:13

Törölt felhasználó (4021382)

Jajj a fejem a hasam. De azért szép jó reggelt.
Jajj a fejem a hasam. De azért szép jó reggelt.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 03. vasárnap 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt

Hello...szép vasárnapot...

Hmmm. Simúlós változat? Még nem hallottam.De akkor majd simulós lesz.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 02. szombat 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 02. szombat 17:31

Elfelejtettem mondani...én csak a simulós változatát ismerem..mindegy,már megígérted..

Jo ejt macko!
Ismeros vagy a videon. Mikor legutobb lattalak meg kiskoru voltam...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 02. szombat 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 02. szombat 21:36
Ismeros vagy a videon. Mikor legutobb lattalak meg kiskoru voltam...

Elpilledt a medve....elköszön..jó éjt
Holnap asszem nem sokat leszek, inkább este,cserébe itt az esti home videom,ágyjelenettel,vetkőzéssel
homevideóm
Pusszantás

Holnap asszem nem sokat leszek, inkább este,cserébe itt az esti home videom,ágyjelenettel,vetkőzéssel

homevideóm
Pusszantás

jó éjt..pussz
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 02. szombat 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 02. szombat 21:36

homevideóm
Pusszantás

homevideóm
Pusszantás

homevideóm
Pusszantás

homevideóm
Pusszantás

Hát...nahát..
Nem szeressem a bort, biztos ezért nem jöttem rá...

Nem szeressem a bort, biztos ezért nem jöttem rá...
Hát...nahát..
Nem szeressem a bort, biztos ezért nem jöttem rá... (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 03. 02. szombat 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem szeressem a bort, biztos ezért nem jöttem rá... (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 03. 02. szombat 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)