Mára csá
Oké,de a csokim rajtad van
nekem nem jár,nő nap van...
Majd megkeményedik rajtad ...
nekem nem jár,nő nap van...
Majd megkeményedik rajtad ...
Még a végén megsajnállak :P
Ezért most itt hagylak a csokiddal
Csak vigyázz nehogy megfájduljon a fogad
Ezért most itt hagylak a csokiddal
Csak vigyázz nehogy megfájduljon a fogad
Ha már stapálom magam,boltba megyek...
A keserű elfogyott...amúgy szeretem
Csak ne a hajadra kend
A keserű elfogyott...amúgy szeretem
Csak ne a hajadra kend
Persze, arra lenne eszed
Jól van akkor a keserű csoki része a tied
Jól van akkor a keserű csoki része a tied
Olvastad,a felét lenyalatni..
Sokat hozok....
Sokat hozok....
Na kapok csokit?
Már meg is van!
Mit hozzak ?
Itt nem dob le...
(Ez egy válasz Cuncikam4 üzenetére (2019. 03. 08. péntek 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Mit hozzak ?
Itt nem dob le...
(Ez egy válasz Cuncikam4 üzenetére (2019. 03. 08. péntek 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Szépet
Őőó..nem igazán ajánlotta fel senki a csoki felét lenyalásra..
Igaz,nincs vége a napnak...
Igaz,nincs vége a napnak...
Jö
kaptok,azt mindet nekem adjátok.. alf
vő alf
re alf
sört
Vagyis ez csak természetes ..
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 08. péntek 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 08. péntek 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Ugyan....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 08. péntek 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 08. péntek 13:13
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 08. péntek 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4030862)
Szeretjuk a csokit. Meg a Mackokat is.
Koszonom, hogy gondoltal ram is.
Szeretjuk a csokit. Meg a Mackokat is.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 07. csütörtök 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 07. csütörtök 22:29
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 07. csütörtök 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
[b] HAPPY N NAP [b]
Ezt csak holnap (pénteken) olvassátok,hátha nem írok:
Kedves csajszik,nem vagyok Nő nap párti, szerintem egész évben kell tisztelni,szeretni titeket.(Meg nálatok van az összes....
)
De nem leszek ünneprontó,köszönjük hogy vagytok nekünk,csodálatosak vagytok,(az itteniek főleg)boldog N napot nektek és aki olvas minket.
Virágot a virágnak minek,meg olyan lejárt már....tőlem csokit kaptok,abban bízva legalább a felét lenyalhatom rólatok
(Lédi,Nőci,tudom hogy látjátok, nektek 2 csokit fejenként
)
Kedves csajszik,nem vagyok Nő nap párti, szerintem egész évben kell tisztelni,szeretni titeket.(Meg nálatok van az összes....
)De nem leszek ünneprontó,köszönjük hogy vagytok nekünk,csodálatosak vagytok,(az itteniek főleg)boldog N napot nektek és aki olvas minket.
Virágot a virágnak minek,meg olyan lejárt már....tőlem csokit kaptok,abban bízva legalább a felét lenyalhatom rólatok
)
Ehh...lököttek..
Mivel nem mindenkinek volt egyértelmű...N nap= Nő nap!
A csoki közös
Mivel nem mindenkinek volt egyértelmű...N nap= Nő nap!
A csoki közös
Vidám reggelt
Fasza pénteket,csuda nőnapot.
Van lehetőség a nappali átnevezésére,ha akarunk,ötleteket fogadnak,jöhet ide vagy nekem.
Mondjuk most nem a legjobb alkalom...
Fasza pénteket,csuda nőnapot.
Van lehetőség a nappali átnevezésére,ha akarunk,ötleteket fogadnak,jöhet ide vagy nekem.
Mondjuk most nem a legjobb alkalom...
[b] HAPPY N NAP [b]
)
De nem leszek ünneprontó,köszönjük hogy vagytok nekünk,csodálatosak vagytok,(az itteniek főleg)boldog N napot nektek és aki olvas minket.
)
)De nem leszek ünneprontó,köszönjük hogy vagytok nekünk,csodálatosak vagytok,(az itteniek főleg)boldog N napot nektek és aki olvas minket.
)
Jó éjtcsá
Amúgy milyen földrengés?
Ügyi...
Gy
mindenre képesek alf
er alf
ek alf
ek
Én is gy
vagyok még... alf
er alf
ek
(Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 03. 07. csütörtök 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát az egy
Az enyém egyszer hajat mosott a WC ben
....
gy
sok(k) alf
er alf
ek
....
Hát az egy
....