Asszem itt vannak az ágy alatt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 17. vasárnap 21:44

Törölt felhasználó (869472)

Mind itt szaladgált nálam. De én tovább küldtem őket Mackóhoz.
Megérkeztek már?

Megérkeztek már?

Mind itt szaladgált nálam. De én tovább küldtem őket Mackóhoz.
Megérkeztek már? (Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Megérkeztek már? (Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is csá,reggel nyitok
Aludjatok jól, persze miután....
ööö...tornásztatok

Aludjatok jól, persze miután....

Szia,jó éjt
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép álmokat mindenkinek...
A nyolcvanéves bácsika feleségül vesz egy 25 éves leányzót. Eljön a nászéjszaka, a feleség - gondolván hogy férjét elfárasztotta a ceremónia - külön hálószobában készül nyugovóra térni, amikor kopogtatnak az ajtón. Az öreg az, befekszik a felesége mellé.
Mikor végeznek, jó éjszakát kíván az arának, majd eltávozik. A menyasszony már majdnem elalszik, amikor ismét kopogtatnak. Ismét az öreg az, szerelemre éhesen.
Amikor befejezik, az öreg ismét jó éjszakát kíván, és elmegy. A menyasszony megint majdnem elalszik, de ismét jön a kopogás, a felajzott idősödő férjjel.
Amikor befejezik, a leányzó nem hagyhatja szó nélkül az esetet:
- Áruld már el, hogyan csinálod? Amilyen férfiakkal eddig dolgom volt, hiába voltak fiatalabbak, nem bírták háromszor egymás után. Honnan van ennyi energiád?
Mire az öreg kicsit meglepetten:
- Hogyan? Már jártam itt ma este?
Mikor végeznek, jó éjszakát kíván az arának, majd eltávozik. A menyasszony már majdnem elalszik, amikor ismét kopogtatnak. Ismét az öreg az, szerelemre éhesen.
Amikor befejezik, az öreg ismét jó éjszakát kíván, és elmegy. A menyasszony megint majdnem elalszik, de ismét jön a kopogás, a felajzott idősödő férjjel.
Amikor befejezik, a leányzó nem hagyhatja szó nélkül az esetet:
- Áruld már el, hogyan csinálod? Amilyen férfiakkal eddig dolgom volt, hiába voltak fiatalabbak, nem bírták háromszor egymás után. Honnan van ennyi energiád?
Mire az öreg kicsit meglepetten:
- Hogyan? Már jártam itt ma este?

Cserébe tangás vicc:
Két régi barát teniszezni készül, az öltözőben vannak, amikor az egyik döbbenten kérdezi a másiktól:
- Jesszusom, Te mióta viselsz női fehérneműt?
- Sajnos azóta, hogy a feleségem az autó kesztyűtartójában egy női tangát talált és el kellett hitetnem vele, hogy én szoktam hordani..
Két régi barát teniszezni készül, az öltözőben vannak, amikor az egyik döbbenten kérdezi a másiktól:
- Sajnos azóta, hogy a feleségem az autó kesztyűtartójában egy női tangát talált és el kellett hitetnem vele, hogy én szoktam hordani..

Cserébe tangás vicc:

Az agresszív kismalac egy fenyőfán üldögél. Arra megy a medve és megkérdezi:
- Mit csinálsz itt kismalac?
- Cseresznyét eszek.
- De hát ez egy fenyőfa!
- Kuss! Hoztam magammal!
- Mit csinálsz itt kismalac?
- Cseresznyét eszek.
- De hát ez egy fenyőfa!
- Kuss! Hoztam magammal!

Az éhes nyúl veszélyes....

A nyuszika, a róka és a medve belesnek egy verembe. Pár nap múlva már nagyon éhesek. Megszólala róka és azt mondja:
- Együk meg azt, aki legkisebb!
Erre a nyuszika felpattan, és fenyegetően a rókára néz:
- Ha valaki bántani meri a medvét, annak velem gyűlik meg a baja!
A nyuszika, a róka és a medve belesnek egy verembe. Pár nap múlva már nagyon éhesek. Megszólala róka és azt mondja:
Biztos senki,kedves,aranyos, jóravaló...stb egy medve ez...meg szupervérmedve is...

Ki bántana egy medvét??
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 17. vasárnap 19:56

Ha nem Ámorkodok akkor ugye nem nyírsz ki?
Csak mert telihold hold van...netán átalakulsz "VérNockedle" -vé..
Meg amúgy is kiment a divatból a bunda,jön a tavasz is,jó idő,lőjél magadnak széldzsekit
Meg amúgy is kiment a divatból a bunda,jön a tavasz is,jó idő,lőjél magadnak széldzsekit

Ha nem Ámorkodok akkor ugye nem nyírsz ki?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 17. vasárnap 17:09

Törölt felhasználó (4003272)

Ha esetleg fehér tógában kis szivecskés nyilakat támad kedved lövöldözni,jobb ha elkerülsz. Ahhoz már elég jól célzok,hogy téged eltaláljalak

Sanszos . Elég nagy lendülettel csináltam
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor te kergetted át lédihez
(Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Azt ma én is kiűztem
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 17. vasárnap 14:55

Törölt felhasználó (869472)

En kergetem a porcicakat.

Á, nem teszek olyant,egyrészt úgysem találok el semmit,meg tógában nem megyek az utcára,mindenki rajtam röhögne