Amúgy kinek mi a csillagjegye?
Én a rák..
Én a rák..

Szexhoroszkópod:
A neve ellenére a szűz nem szűzies, ellenben maximalista. Szereti elejétől a végéig végigcsinálni a dolgokat, a titka az apró részletekben rejlik. Igényes típus, a párjaitól is elvárja az ápoltságot és az odafigyelést. Első megítélésre ugyan lehet hűvös, de gondos türelemmel előbújik belőle a parázsló énje.
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 16. szombat 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
A neve ellenére a szűz nem szűzies, ellenben maximalista. Szereti elejétől a végéig végigcsinálni a dolgokat, a titka az apró részletekben rejlik. Igényes típus, a párjaitól is elvárja az ápoltságot és az odafigyelést. Első megítélésre ugyan lehet hűvös, de gondos türelemmel előbújik belőle a parázsló énje.

De bizony az...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 16. szombat 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Basz ...
Tényleg te? Azt tudom hogy nem szűz..
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 16. szombat 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 16. szombat 08:51

Tényleg te? Azt tudom hogy nem szűz..

- Honnan tudod meg, hogy egy nõ szûz-e?
- ???
Felhívod a szobádba, eléraksz egy újságot, és kifigyeled, hogy melyik csillagjegy horoszkópját olvassa.
- ???
Felhívod a szobádba, eléraksz egy újságot, és kifigyeled, hogy melyik csillagjegy horoszkópját olvassa.
- Honnan tudod meg, hogy egy nõ szûz-e?
- ???
- ???
Tcs,üdv a
Zenebona...
Zenebona...
Szép reggelt neked is
Jó lenne ..
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 16. szombat 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó lenne ..

Szép reggelt... vidám napot...

Legyen lyan amilyennek szeretnéd...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 16. szombat 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Vidám reggelt,remek hétvégét.

A férj váratlanul hazaér, és ott találja a feleségét az ágyban egy idegen férfival.
- Mit műveltek itt? - ordítja.
Mire az asszony odafordul a szeretőjéhez:
- Látod, ugye megmondtam, hogy a férjem egy hülye

A férj váratlanul hazaér, és ott találja a feleségét az ágyban egy idegen férfival.

Hm. Vág az eszed

Na az pech....
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 15. péntek 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)

És ha mindkettő?

Mi a különbség az izgalom és a stressz között?
- Izgalom az, amikor a feleséged terhes.
- Stressz az, amikor a barátnőd!!
Fából van...
(Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 02. 15. péntek 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi a különbség az izgalom és a stressz között?
Szep estét
Ez a lovas izé... Igazi favicc

Ez a lovas izé... Igazi favicc