Én is olvastam... de vajon véletlen hogy Orbán esküvőn és Andy sírjáról lopnak?? Mindenhol csak meghívottak...
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 02. 02. szombat 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 02. szombat 20:32

Te/Ti is..
Más : most olvastam, h. a sugardeddy-hörcsög hantjáról elcsórtak min. 1/2milla értékű Qbai Xivart.. mik vannak..
Más : most olvastam, h. a sugardeddy-hörcsög hantjáról elcsórtak min. 1/2milla értékű Qbai Xivart.. mik vannak..
Mérnök? "Lektoráld" le.. nehogy elb@XXatok bármit is..
A nap süssön ránk holnap is.. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 02. szombat 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
A nap süssön ránk holnap is.. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 02. szombat 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is lekocc mára..kedvesem tervez valamit...
Jó éjt..

Jó éjt..
Úgy l1en.. erre iszunk.. Qpak ciXXXen, Staropramen premium csúXik.. nyamm-nyamm..
Az én síromról max a legelő kecskét fogják ellopni,sőt,én inkább meg sem halok...

Jó éjt,aludj jól
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 02. szombat 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Te/Ti is..
Más : most olvastam, h. a sugardeddy-hörcsög hantjáról elcsórtak min. 1/2milla értékű Qbai Xivart.. mik vannak.. (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 02. szombat 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Más : most olvastam, h. a sugardeddy-hörcsög hantjáról elcsórtak min. 1/2milla értékű Qbai Xivart.. mik vannak.. (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 02. szombat 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Aludjatok jól...

Vagy méginkább úgy gondolnák hogy szar az élet...
"Állat"buli lehet..A "sikíts béby" mehet ilyenkor?

"Állat"buli lehet..A "sikíts béby" mehet ilyenkor?

Ha gyogyódoki lennék, felírnám a depiseknek receptre ezt a "mókát".. végig kellene nézniük, ahogy a sok Beavis&Butthead akciózik a gumibebyn..
Sz.tem gyógyultra fulladozva-röhögnék magukat a látványon..
Sz.tem gyógyultra fulladozva-röhögnék magukat a látványon..
Vagy tán chili...
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 02. 02. szombat 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 02. szombat 19:48

Ki tudja.. lehet, h. van benne poloska.. igaz, még mindig jobb, mintha egérfogó lenne a lik végébe rejtve.. vagy medvecsapda..
Ki tudja.. lehet, h. van benne poloska.. igaz, még mindig jobb, mintha egérfogó lenne a lik végébe rejtve.. vagy medvecsapda..
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 02. szombat 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 02. szombat 19:39

Lehet hogy egyedül nem tudja felfújni....
Basz...ez már gáz...
Mondjuk a felfújós nem meséli el senkinek...

Basz...ez már gáz...

De még milyeneket..szerintem olyan nincs is..
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 02. szombat 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)

ennél a cseten furábbakat írnak
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 02. 02. szombat 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 02. szombat 19:43

Múltkor majdnem beírtam a "vertétek-e már haverral"... khm.. "rovatba"..
Ja.. vertük 1 haverral még fiatalabb koromban.. ki a fogát a ránk támadó skandináv cserediákoknak 1 kocsmában.
De 1edül is előfErdült 1X..vertem..be az orra alá 1 passzióból engem gumibotozó sündőrnek akkorát, h. rögvest hanyatt esett.. mondjuk azt követően simán nyertem volna a 400m-es síkfutás olympiai számot..
Ja.. vertük 1 haverral még fiatalabb koromban.. ki a fogát a ránk támadó skandináv cserediákoknak 1 kocsmában.
De 1edül is előfErdült 1X..vertem..be az orra alá 1 passzióból engem gumibotozó sündőrnek akkorát, h. rögvest hanyatt esett.. mondjuk azt követően simán nyertem volna a 400m-es síkfutás olympiai számot..
Múltkor majdnem beírtam a "vertétek-e már haverral"... khm.. "rovatba"..
Lehet hogy egyedül nem tudja felfújni....
Basz...ez már gáz...
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 02. 02. szombat 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 02. szombat 19:25

Basz...ez már gáz...

Itt olvasgattam róla.. másik "társalgóban".. van pölö olyan tÓÓbiás, aki gumibeby bukakke partyhoz(!!!) toBORZott itt további tóbiáSokat.. minél többen vannak, annál jobb mottóval.
Igen.. alacsony a kerítés.. pfff.. mekkora nyomor ez már..
igen... érdekesen keresnek érdekeseket
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 02. 02. szombat 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 02. szombat 19:25

Itt olvasgattam róla.. másik "társalgóban".. van pölö olyan tÓÓbiás, aki gumibeby bukakke partyhoz(!!!) toBORZott itt további tóbiáSokat.. minél többen vannak, annál jobb mottóval.
Fontos dolgok ezek...és ha szembe jön egy ilyen?Fel kell ismernünk..nehogy....
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 02. szombat 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)

fiúk..fiúk....