Ezt most olvastam...:Nem mindegy hogy a nyúl fingik,vagy a fing nyúlik...hát igen...

Ezt most olvastam...:Nem mindegy hogy a nyúl fingik,vagy a fing nyúlik...hát igen...

Szia tangás,szépet neked is
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 24. csütörtök 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép napot...

Nekik könnyebb,mi oroszt tanultunk régen,ők meg mást,meg használják is
Ez a netes világ is nagy segítség,mindent megtalál az ember.Ha meglesz minden akkor gratulálj

Gratulálok! Én csak a nyelvet sajnálom. Gimiben két év után dobtam az angolt. Mondjuk azóta ragadt rám egy kevés,de a fiam beszél angolul! Irígylem.
Nem kicsit,vén fejjel meló meló mellett..sok év kihagyással.intenzív tempón...de rám fér az okosodás,már 3. Éve
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 24. csütörtök 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 24. csütörtök 08:37
Törölt felhasználó (3901512)

Fárasztó,a meló mellet,mi??
Visszaolvasgattam...tegnap meg félre..
Hülye medve..
meg a javítás...
seráfütty..

Fárasztó,a meló mellet,mi??
Nyelv,érettségi,szakmai cuccok
Mit tanulsz? Megkérdezhetem?
Köszi,talán laza lesz..egy két kisebb buktatóval
Ma legalább rövidebb

Az út jó,a munka se lesz nagyon szopós! Ritkán vidékezek,néha jó eljönni az idióta pesti forgalomból! Neked is laza napot!
Szasz kutyu
Jó az út? Kevés melót,fasza napot.Azt nem mondom hogy jó munkát,mert olyan nincs..

Jó az út? Kevés melót,fasza napot.Azt nem mondom hogy jó munkát,mert olyan nincs..

Szeva Crazy! Én Nyíregyházára döngetek,a többiek meg alszanak még!
Vidám reggelt
Ehh..látom h tegnap kicsit túltoltam..
Ma duplán vettem be a gyóccert...

Ehh..látom h tegnap kicsit túltoltam..

Jó éjt mindenki

Bocsánat.
Kicsit "he" voltam,viselkedek
Remélem nem húztam ki..... (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 23. szerda 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 23. szerda 22:02
Kicsit "he" voltam,viselkedek

Remélem nem húztam ki..... (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 23. szerda 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4003272)

medve....ne....
Jó éjt mindenkinek
Jó éjt mindenkinek

Fasza..hogy a bánatba tudnék ide koncentrálni mikor pancsizol..hát így nem itt jár az eszem ..
Oké,ide
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 23. szerda 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 23. szerda 21:59

Oké,ide

Törölt felhasználó (4003272)

Láttam. Koncentrálj ide.
Én pedig elvonulok pancsizni.

Én pedig elvonulok pancsizni.
medve....ne....
Jó éjt mindenkinek
Jó éjt mindenkinek