Szeva Mackó! Jó éjszakát! Társad vagyok a bajban,én is akkor kelek!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 22. kedd 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 22. kedd 22:01

Na lépek,hamar reggel 4 lesz...
További minden jót,jó éjt!
(Gondozz el ezen kutyu,jó pont Nokinál...
csak vicc volt
)

Réges-régen hajszál híján volt egy négyes gabalyodásunk,csajok egymás köztröl volt szó,de a pasi bisex fel se merült.
Na lépek,hamar reggel 4 lesz...
csak vicc volt
)

Meghökkentő azért volt,mert azt hittem ha hármas szituba keverednél,a pasik Veled legyenek elfoglalva,ne egymással!
Persze,tök érthető ez is

Ebben végül is igazad van! Én elismerem ha egy pasi jóképű,vagy jótestű,de mivel én a női testért rajongok,nehezen emésztem két pasi sexét!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 22. kedd 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 22. kedd 21:48
Törölt felhasználó (4003272)

No mivel kutyu?
Egy nőnek nem lehetnek vonzóak a bi pasik,csak a pasiknak a bi nők?
Ne hökkenj meg drága

Így van mackó
Nem gondolom,hogy ez olyan meghökkentő dolog volna

Hát ha nekünk bejön csajosba,fordítva is érthető,szerintem

No mivel kutyu?
Egy nőnek nem lehetnek vonzóak a bi pasik,csak a pasiknak a bi nők?
Ne hökkenj meg drága

Azért szeretlek,csak meghökkentettél!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 22. kedd 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 22. kedd 21:32

Igen,ez nagyon is jellemző egyébként. Ha két nő gabalyodik az uhhh és ahhh de szexi....ha két pasi,az fujj gusztustalan stb
Izlések és pofonok kutyu. Nekem nincs bajom velük,sőt vonzónak találom. Szívesen részt vennék egy hármasban ilyen srácokkal. Most ezért persze "nemszerethetsz",de ez van

Kutyu ilyen veszélyek nem fenyegetnek
Csak az egyiket bánom
,hetero medve maradok,tuti

Csak az egyiket bánom

Igen,ez nagyon is jellemző egyébként. Ha két nő gabalyodik az uhhh és ahhh de szexi....ha két pasi,az fujj gusztustalan stb
Izlések és pofonok kutyu. Nekem nincs bajom velük,sőt vonzónak találom. Szívesen részt vennék egy hármasban ilyen srácokkal. Most ezért persze "nemszerethetsz",de ez van

Szia Crazy! Plíz maradj hetero medve! Inkább hódítsd el az orrom elöl a legklasszabb Nokit!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 22. kedd 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Szász kutyu
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 22. kedd 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 22. kedd 21:21
Törölt felhasználó (3901512)

Sziasztok, szép estét,jó éjszakát! Noki,kiváncsivá tettél evvel a Bo Sinn gyerekkel! Nem pont egy olyan videót dobott ki,ahol lepippant egy travit?? Ne már!!!
Maradi vagyok! A női bisexet elfogadom,a férfit nem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 22. kedd 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 22. kedd 21:23

Szia kutyi
Deee....de már
biszex a pasi.

Értem
Jó az ízlésed
Ez is bejön nekem is
Nekem is szélsőséges.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 22. kedd 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 22. kedd 21:19

Jó az ízlésed

Ez is bejön nekem is

Igen igen
Csajban? Hm. Tetszenek a nőiesen teltek,a hosszú haj,fazonos punci,formás cicik. Az én korosztályomban persze
Legyen jó fej,és nőies. A fiús csajok neeeeem...
Szóval ilyen apróságok

Csajban? Hm. Tetszenek a nőiesen teltek,a hosszú haj,fazonos punci,formás cicik. Az én korosztályomban persze

Szia kutyi
Deee....de már
biszex a pasi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 22. kedd 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 22. kedd 21:21

Törölt felhasználó (3901512)

Sziasztok, szép estét,jó éjszakát! Noki,kiváncsivá tettél evvel a Bo Sinn gyerekkel! Nem pont egy olyan videót dobott ki,ahol lepippant egy travit?? Ne már!!!
Igen igen
Legyen jó fej,és nőies. A fiús csajok neeeeem...
Szóval ilyen apróságok

Szia tangás
Jó éjt!
(Azt hittem eltűntél..) (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 22. kedd 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó éjt!

(Azt hittem eltűntél..) (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 22. kedd 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)