John C. Holmes?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Én tudok jobbat...
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Béke jeléül,elengedem a labdát,hiszen kaptam reggel egy voksot,de nincs bőrtangám
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 20. vasárnap 18:44

Puszikát? A nílusi krokodil inkább.. vagy a már múltkor is említett 1/2szemű,sánta,fogatlan,bolhás&rühes-bundás,szifilisz- es-TBC-s veszett róka..4db.veresen izzó billoggal nyomjon a seGGGedre "puszikát" ..a piros bőr tanga 1/2rehúzását köverően, finoman.. 1rózsaszín3szögeset,1szivárvány zászlósat, 1 lambda-betűset+a két 1másba fonódó karikásat, 1/2-2 irányába mutató kis nyilacskákkal..ha má' barátkozunk..
De béke a köbön.. részemről is..
Ostoros Nock.. hoppácska.. jól hangzik.. gyere babám a kertünk aljába..!
Ostoros Nock.. hoppácska.. jól hangzik.. gyere babám a kertünk aljába..!
nem....
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 20. vasárnap 16:45

Mongyuuuk.. Billgéccc.. Hävájon.. hó'napután.. a nászéjszakátokon..
Nos? f@Xa opció?
Nos? f@Xa opció?
Puszikát? A nílusi krokodil inkább.. vagy a már múltkor is említett 1/2szemű,sánta,fogatlan,bolhás&rühes-bundás,szifilisz- es-TBC-s veszett róka..4db.veresen izzó billoggal nyomjon a seGGGedre "puszikát" ..a piros bőr tanga 1/2rehúzását köverően, finoman.. 1rózsaszín3szögeset,1szivárvány zászlósat, 1 lambda-betűset+a két 1másba fonódó karikásat, 1/2-2 irányába mutató kis nyilacskákkal..ha má' barátkozunk..
Ostoros Nock.. hoppácska.. jól hangzik.. gyere babám a kertünk aljába..! (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 20. vasárnap 18:09
Ostoros Nock.. hoppácska.. jól hangzik.. gyere babám a kertünk aljába..! (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Nehezen hagyod abba témában a fartúrást
+ az én seggem említése....
Nem lesz harag,gyere,nyomj rá egy puszikát
Oszt ennyi,nem kapsz mást

Vagy azt mikor abbahagyod...

Lehet,hogy még élvezné is

Jó,de lásd hogy nem vagyok irigy,előre engedem a figurát.

Ha már csináljuk,akkor csináljuk rendesen...nincs finomkodás

Csak barátkozunk
De én nyújtom a pííísz jobbot!
Figura,béke?
De finoman ostorozás attól még,bőrtangában..?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 20. vasárnap 18:14

De én nyújtom a pííísz jobbot!

Figura,béke?

De finoman ostorozás attól még,bőrtangában..?

Törölt felhasználó (4003272)

Hozom az ostorom,és közétek csapok. Oszt elfenekellek benneteket. Hát mi ez az adok-kapok?

Hozom az ostorom,és közétek csapok. Oszt elfenekellek benneteket. Hát mi ez az adok-kapok?

Nem én kezdtem...
Nem voltál,már az én seggem a téma
Maradt pogi? Hoztál?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 20. vasárnap 18:11

Nem voltál,már az én seggem a téma

Maradt pogi? Hoztál?

Törölt felhasználó (4003272)

Ejha...
Ejha...
Nehezen hagyod abba témában a fartúrást
+ az én seggem említése....

Ja-ja.. így vó't.. pont.. ott gyömöX-Ölték 1mást a der Medvék, minden1/2e figurában.. miXXXionárius+Qtyapóz figura is jáCCCott, & való igaz.. a szőrös farú copfos-bundás bőszen vigyorgott szelfizés közben..
Biztos, h. felt1em? Nem orrolsz meg rám?. (személyiségi jogok, stb..?)
Nehogy örök harag l1en!
A korona Téged illet.. a bizományiban adnak érte 1/2hektár málnás megvásárlásához elegendő zsetont.. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 20. vasárnap 17:07
Biztos, h. felt1em? Nem orrolsz meg rám?. (személyiségi jogok, stb..?)
Nehogy örök harag l1en!
A korona Téged illet.. a bizományiban adnak érte 1/2hektár málnás megvásárlásához elegendő zsetont.. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen ezt felvettem én is,csípőről történő madárka megfigyelés után,de akkor már két kanmedve gyömöszölt egy figurát,aki bőszen vigyorogva lőtte közben a szelfiket és tekerte a szőrös farát.....
Na azt tedd fel,megnyered a koronát
Na én pííísz

Na én pííísz

Igen ezt felvettem én is,csípőről történő madárka megfigyelés után,de akkor már két kanmedve gyömöszölt egy figurát,aki bőszen vigyorogva lőtte közben a szelfiket és tekerte a szőrös farát.....
Na azt tedd fel,megnyered a koronát
Na én pííísz
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 20. vasárnap 16:28

Na én pííísz

Nem til-csaja szabályzat/adminOK? 2X is saját magadra?
Csak az a vidim van, amit pár éve suttyomban sikerült lencsevégre kapnom a veszprémi 6árban, a Qkoricafő'd melletti lessátorból(eredeti cél csípőről felszálló madárkák megfigyelése volt..) zoom-os cuccal..
Az erdőszélen 2 nagy-benga kanmedve épp'.. khm.. "birkóztak".. csak az volt a furcsa, h. mind2 azt brummogta, h. : "Ahh-ahh, még-még..! nehogy abbahagyd..!.. vazzz!"
Megj1zem.. az 1iknek copfja is volt..
Csak az a vidim van, amit pár éve suttyomban sikerült lencsevégre kapnom a veszprémi 6árban, a Qkoricafő'd melletti lessátorból(eredeti cél csípőről felszálló madárkák megfigyelése volt..) zoom-os cuccal..
Az erdőszélen 2 nagy-benga kanmedve épp'.. khm.. "birkóztak".. csak az volt a furcsa, h. mind2 azt brummogta, h. : "Ahh-ahh, még-még..! nehogy abbahagyd..!.. vazzz!"
Megj1zem.. az 1iknek copfja is volt..
A käcsälábon forgó käzstílyban.. ez lemarattt.. bocsi..
Mongyuuuk.. Billgéccc.. Hävájon.. hó'napután.. a nászéjszakátokon..
Nos? f@Xa opció? (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 20. vasárnap 16:39
Nos? f@Xa opció? (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)

engem... a kérdés ki..mikor..hol... és nem bizti, hogy tetszene...
engem... a kérdés ki..mikor..hol... és nem bizti, hogy tetszene...
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Téged.. ha úgy jobban teCCCene..
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)