Tudod mit? Akkor játszunk megerőszakolósat!
(Régi vicc..) (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 07. péntek 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 07. péntek 16:53

(Régi vicc..) (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 07. péntek 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3958902)

Nem vagyok jó társaság
Ma legalábbis. Hát még a szexet sem kívánom
itt a világvége

Nem vagyok jó társaság
Ma legalábbis. Hát még a szexet sem kívánom
itt a világvége

Hát bejöhet bárki... beszélgessünk

Jelen!
Visszaolvasva milyen jó kis beszélgetős "hely" volt ez...
Kár érte

Visszaolvasva milyen jó kis beszélgetős "hely" volt ez...
Kár érte

Sajnos csak ritkán van alkalmam írni.
Munkahelyen lekorlátozták, otthon pedig szinte csak olvasója vagyok a fórumnak. (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2018. 11. 24. szombat 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Munkahelyen lekorlátozták, otthon pedig szinte csak olvasója vagyok a fórumnak. (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2018. 11. 24. szombat 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Pfuuu. Kihalt mindenki?
Csak én szedek itt béres cseppet?
Csak én szedek itt béres cseppet?

Szellőztetek már egy kicsit

Szia Spapa!
Rég láttalak, hogy szolgál a kedves?
Másé vótá, az igaz, mi lehet a drága Charlotte-tal?
Rég láttalak, hogy szolgál a kedves?

Másé vótá, az igaz, mi lehet a drága Charlotte-tal?

Mást állítanál Te az itt megforduló nőknek!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2018. 05. 01. kedd 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 01. kedd 10:11

Éljen május elseje! Állítanék májusfát minden nőnek, ki itt valaha is megfordult, de akkor ki kellene vágnom az erdőt.
Azt meg nem akarjátok ugye?
Na, húzzatok kifele a természetbe.........

Surdapapa másé wót!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2018. 04. 15. vasárnap 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 15. vasárnap 10:29

Még hogy érintetlen.........te szégyentelen. Boldogult lánykorodban mindenkit szétrakott lábbal fogadtál. Így volt? Vagy kérdezzük meg Cuncust, Surdapapat, stb, stb....
Nem győztük cserélni alattad a medvebőröket. Meg is ritkultak rendesen a Bakonyban
Nem győztük cserélni alattad a medvebőröket. Meg is ritkultak rendesen a Bakonyban

Térdre hullva? hm.....nem is olyan rossz felállás. Egye fene, megbocsájtok
, de többet elő ne forduljon

Ezredes? Hol élsz te? Minimum dandártábornagy
.........nyugállományban...........
És te vagy a 25 000. a felújított nappaliban.
Még egy kicsi és meg lesz az 50.000.
Előzmények

.........nyugállományban...........

És te vagy a 25 000. a felújított nappaliban.
Még egy kicsi és meg lesz az 50.000.
Előzmények
Hát, ha addigra lemásznak a májusfáról

Éljen május elseje! Állítanék májusfát minden nőnek, ki itt valaha is megfordult, de akkor ki kellene vágnom az erdőt.

Csókom a hölgyeknek

Még hogy érintetlen.........te szégyentelen. Boldogult lánykorodban mindenkit szétrakott lábbal fogadtál. Így volt? Vagy kérdezzük meg Cuncust, Surdapapat, stb, stb....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2018. 04. 03. kedd 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 03. kedd 12:38

dehogy vagyok érintett! hiszen tudhatnád, hogy érintetlen vagyok *pirulós szmájli*
csak hát ugye megint kinek nagy a pofája?? hát muszáj vagyok rendet rakni

1000 éve nem jártam erre
Üdv mindegy kinek

ooooh, hát gyere kicsikém ide a nappaliba, megrendezünk mi téged
(Ez egy válasz joeyvand üzenetére (2018. 03. 28. szerda 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)

dehogy vagyok érintett! hiszen tudhatnád, hogy érintetlen vagyok *pirulós szmájli*
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2018. 03. 22. csütörtök 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 22. csütörtök 18:24

Osztán mé' bántod?
Ne má', hogy érintve érzed magad
A tieided mióta kő' plasztikázni?
Ne má', hogy érintve érzed magad

A tieided mióta kő' plasztikázni?

Ajánlom neked MmePrune-t. Igaz kicsit bizonytalan, nem tudja mit csináljon a seggel.....dugja, avagy rúgja...
Kellemes húsvétot mindenkinek. A lányoknak sok locsolót, a fiúknak sok locsolni valót. Nem félre magyarázni
De....... (Ez egy válasz joeyvand üzenetére (2018. 03. 28. szerda 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Kellemes húsvétot mindenkinek. A lányoknak sok locsolót, a fiúknak sok locsolni valót. Nem félre magyarázni

De....... (Ez egy válasz joeyvand üzenetére (2018. 03. 28. szerda 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)