Azt hittem csak én nem értem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 02. szerda 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 02. szerda 19:22
Törölt felhasználó (869472)
Hát én sem értem mi történik... csak nézek, mint a moziban.
Na jó. Én is megyek. De csak mára. Hiányozni fog Mackó, mindig ő nyitotta a nappalit reggel és televidámkodta a napot.
Szép éjszakát...
Szép estét!
Most mi van?? Maci ne már..
Na mifaszvanitt?
Titusz a nappaliban?!!!
Ehj... Ha vissza olvastatok lathattátok mekkora veszekedések voltak a mi időnkbe is... Olyankor eltűntünk naponta, hetente. De nem nyírtuk ki magunkat...
Akik vannak maradjanak higgadtak...
Titusz a nappaliban?!!!
Ehj... Ha vissza olvastatok lathattátok mekkora veszekedések voltak a mi időnkbe is... Olyankor eltűntünk naponta, hetente. De nem nyírtuk ki magunkat...
Akik vannak maradjanak higgadtak...
Sziasztok.
Úgy látom akkor -1 medvétek van.
Ha nem bánja senki akkor csatlakozom néha.
A nappali nyitva,jó reggelt,szép napot érkezők.
Úgy látom akkor -1 medvétek van.
Ha nem bánja senki akkor csatlakozom néha.
A nappali nyitva,jó reggelt,szép napot érkezők.
Jó reggelt mindenkinek :*
Neked is
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2019. 01. 03. csütörtök 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2019. 01. 03. csütörtök 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Huzom az igat, mert egy barom vagyok.
Én is
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 03. csütörtök 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (869472)
Sziasztok! Huzom az igat, mert egy barom vagyok.
Szevasz
(Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2019. 01. 03. csütörtök 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia mindenki! Megőrültél Jason?? Remélem!
Szevasz kutyu.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 03. csütörtök 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 03. csütörtök 10:27
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 03. csütörtök 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3901512)
Szia mindenki! Megőrültél Jason?? Remélem!
A tökömnek rémísztgeted az embert??
Elgurult..hagyjuk.
Voltak akik meggyőztek a maradás mellett,teszek egy próbát még.Meg hamár egyszer elköszöntem...állom a szavam.
De többször nem jövök vissza,nem vagyok Terminátor.
Voltak akik meggyőztek a maradás mellett,teszek egy próbát még.Meg hamár egyszer elköszöntem...állom a szavam.
De többször nem jövök vissza,nem vagyok Terminátor.
Örülök! Maradj(itt) Crazy!
Amúgy köszi mindenkinek,meg bocsi a drámáért mindenkitől
Téma off
Jöhet másik...
Téma off
Jöhet másik...
Na akkor segíts! Én telóról bénázok. Azért nem tudok megnézni ezt-azt mert nincs társkeresőm?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 03. csütörtök 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 03. csütörtök 11:04
Törölt felhasználó (3901512)
Örülök! Maradj(itt) Crazy!

GG-ufsz

matyiek
Zeeky