Dead már munkában?
Megosztom egy kardinális tapasztalatomat, melyet az évek alatt gyűjtöttem. Sose szexelj olyan férfivel, aki a cicikre bukik. Ha jót akarsz játszani, akkor kezdj azzal, aki fenék centrikus. Bizony-bizony.

Hát mi másról...

Helló fiúk. Látom a popsim a téma. Én meg a pénzről hadováltam botor módon.
A fenekem minden törődést szívesen fogad.
Ha főnök vagyok, ha nem.....
A fenekem minden törődést szívesen fogad.

Ha főnök vagyok, ha nem.....
Félre olvastam vmit... Ha főnök lenne..mindegy.. úgy is
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 04. péntek 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)

De nyalnák is
(Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2019. 01. 04. péntek 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 04. péntek 17:57

Az se rossz akkor nem unatkoztal , azt a popsit sokan vakargatnák

Az se rossz akkor nem unatkoztal , azt a popsit sokan vakargatnák
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 04. péntek 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 04. péntek 13:26

Törölt felhasználó (869472)

Sziasztok. Ma a nacimat elhagytam, annyit meloztam. Brrr. Ideje, hogy fonok legyek valahol es csak a popsimat vakargassam, meg lokjem a sodert.....

Erre jártam,hoztam sört

Nekem mindegy, kevés meló legyen

Lehet Kormsnykozeli is? Mondjuk Soros utalkozok alapitvanyanak elnoke es elnokhelyettese? Ez most aktualisan tamogatott lehet.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 04. péntek 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Menő vagy
Majd valami facca helyet szerezz nekem
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 04. péntek 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 04. péntek 14:44

Majd valami facca helyet szerezz nekem

En leszek a gore es majd dol a love. Na mit szolsz? Rittyentettem egy rap sort?

En leszek a gore es majd dol a love. Na mit szolsz? Rittyentettem egy rap sort?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 04. péntek 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 04. péntek 13:39

Szia lédi!
Már azt hittem elvesztél.Legyél góré, legyen szerencséd

Ééés hétvége!
Ti se dolgozzatok már sokat!
Már aki..
Ti se dolgozzatok már sokat!

Szia lédi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 04. péntek 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 04. péntek 13:26

Sziasztok. Ma a nacimat elhagytam, annyit meloztam. Brrr. Ideje, hogy fonok legyek valahol es csak a popsimat vakargassam, meg lokjem a sodert.....

Köszönöm :*
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 04. péntek 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sok sikert a vizsgához

Pirostanga már egy literrel megittam
lehet teát is kéne, mert fullosan megfáztam. Vagy forraltbort.. De akkor a tanulásnak lőttek
Mackó drága :szakmai számitasok, vendéglátói gazdálkodás.. És még 1-2 dolog. 2 hónap múlva vizsga.. Ideje volt előszednem a könyveket
Surdapapa szia
Lady még nem volt ma?

Mackó drága :szakmai számitasok, vendéglátói gazdálkodás.. És még 1-2 dolog. 2 hónap múlva vizsga.. Ideje volt előszednem a könyveket

Surdapapa szia

Lady még nem volt ma?
Szeva surda
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2019. 01. 04. péntek 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Tovább a Lenini úton...
Tanulni-tanulni-tanulni... (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 04. péntek 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Tanulni-tanulni-tanulni... (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 04. péntek 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)