megtörtént...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 08. kedd 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát olvass vissza
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 08. kedd 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)

ohhh...mennyi mindenből maradtam ki :-(
Az én valag..m nem játék,meg nem is lesz
Heterók ők is,lap szerint..rohadtul érdekelne mitől nézek ki csajnak...bár van egy tippem.
Hasonló nevű csajszi...
Átregelek: "Orbitron és a Megaharcosok" -ra

Heterók ők is,lap szerint..rohadtul érdekelne mitől nézek ki csajnak...bár van egy tippem.
Hasonló nevű csajszi...
Átregelek: "Orbitron és a Megaharcosok" -ra

Animálra vágynak.
Meg a jövő pinácskája a ffi segg. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 08. kedd 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 08. kedd 19:42
Meg a jövő pinácskája a ffi segg. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 08. kedd 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Meg..szta a kutya...
Ma a 4. hetero pasi próbálkozik nálam
Hát most mi a tök csajos bennem?
Én nem mozdulnék magamra az tuti...

Meg..szta a kutya...

Kell is móka! Jó stresszoldó,még egészséges

Crazy! Néha kell egy kis dili! Külónben is,úgy szeretünk,ahogy vagy!
Köszi! Komolyan.
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2019. 01. 08. kedd 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Öregszem
Na jó,lehet hogy nem volt szép....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 08. kedd 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 08. kedd 19:13

Na jó,lehet hogy nem volt szép....

Törölt felhasználó (869472)

Dilis.
Dilis.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 08. kedd 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Egészségedre.

Nah,bontok egy sört...
Kutyu ez most olyan szép volt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 08. kedd 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 08. kedd 14:32
Törölt felhasználó (3901512)

Nem könnyű annyi időt tölteni( szerezni,lopni) egy nővel,amennyit megérdemelne! A normális pasi ezt tudja és nem okoz fájdalmat!
Szikra, vibrálás mindenképp.
Ha ez nincs, akkor csak e.ü ürítésről, tűzoltásrol beszélünk,,ahol végképp nem számít kitől, mitől, hogyan jut csúcsra az ember, csak hogy megkönnyebbüljön szinte bárhogy...
Hát, aki ezt részesíti elönybe, megveregetheti a vállát. Igazi "gourmet"
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 08. kedd 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 08. kedd 17:17
Ha ez nincs, akkor csak e.ü ürítésről, tűzoltásrol beszélünk,,ahol végképp nem számít kitől, mitől, hogyan jut csúcsra az ember, csak hogy megkönnyebbüljön szinte bárhogy...
Hát, aki ezt részesíti elönybe, megveregetheti a vállát. Igazi "gourmet"

Nem is azt mondtam! Persze,sokszor sexröl beszélgetünk viccesen vagy komolyan. Ha nem próbálkozik az ember,nem is jön ösdze semmi. De egy szikra,vagy valami vibrálás legyen azért,nem?
Nem is azt mondtam! Persze,sokszor sexröl beszélgetünk viccesen vagy komolyan. Ha nem próbálkozik az ember,nem is jön ösdze semmi. De egy szikra,vagy valami vibrálás legyen azért,nem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 08. kedd 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 08. kedd 16:51
Törölt felhasználó (3997382)

Tudom. Nekem is jófiium" van itthon.
(A szerett nő meg a párod, nyilván nem kérdés, hogy......
De itt egyikünk se nősülni, vagy épp férjhez menni akar

Igen, a hitegetés, elhuzni a mézes madzagot, az egyik legaljasabb, játszani a másikkal.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 08. kedd 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 08. kedd 15:44

Valami olyasmi! De nem is töróm össze a szívét egy nönrk se fals igérgetésekkel! Csak mióta a GG.-t olvasgatom,azóta látok ilyeneket,hogy megigéri- lemondja,le se mondja- nem megy el,hívhatatlan lesz..stb
Tudom. Nekem is jófiium" van itthon.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 08. kedd 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 08. kedd 16:13

Tudod egyébként,hogy egy " jófiú" mennyi dologra hajlandó,a szeretett nő kedvéért??
Még akár szexelni is....