Sziasztok
Én se voltam a napokban, bocsi..
Családi kötelezettségek, meló, stb.
Szia! Pedig mennyit integettem tegnap este mikor jöttem haza az M1- en,de hiába! Mondjuk sötét volt!
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2019. 01. 12. szombat 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 12. szombat 18:51
Sziasztok
Sziasztok! En is itt vagyok.
Sziasztok
Jajj már..félre értettetek
Nem depi,meg nem szemrehányás, nem is lehet,de látni hogy mostanában döglött a nappali,persze érthető hogy senki sem itt éli az életét.
Jajj már..félre értettetek
Nem depi,meg nem szemrehányás, nem is lehet,de látni hogy mostanában döglött a nappali,persze érthető hogy senki sem itt éli az életét.
Hát... mókára fel.... holnap vasárnap..lehet lustálkodni...
Én mókáznék veled ..
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 12. szombat 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 12. szombat 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy pasas felszed egy nőt, hazaviszi a lakására. Levetkőznek, a nő meglátja, hogy a pasasnak bizony nincs nagy oka a büszkeségre, megkérdi:
- És mit gondolsz, ki fog azzal a kisméretű micsodáddal kielégülni?
- Hogyhogy ki? Hát én.
"Annyira GGés".
- Hogyhogy ki? Hát én.
"Annyira GGés".
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 12. szombat 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy pasas felszed egy nőt, hazaviszi a lakására. Levetkőznek, a nő meglátja, hogy a pasasnak bizony nincs nagy oka a büszkeségre, megkérdi:
- Hogyhogy ki? Hát én.
"Annyira GGés".
- Hogyhogy ki? Hát én.
"Annyira GGés".
Mi a különbség az erotikus és a perverz szex között?
- ???
- Az erotikus szexnél egy tollpihét használsz, a perverznél meg egy egész csirkét!
- ???
- Az erotikus szexnél egy tollpihét használsz, a perverznél meg egy egész csirkét!
Milyen szituacioba kepzelitek bele magatokat szex kozben?
Remek kérdés!
Lehet hogy nem jól értettem a kérdést... (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 12. szombat 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 12. szombat 22:18
Ku
pózban alf
ty alf
afa
képzelem magam,és félek hogy jön a simabőrű a villámló bottal.. alf
rk alf
as alf
nakLehet hogy nem jól értettem a kérdést... (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 12. szombat 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3715492)
Milyen szituacioba kepzelitek bele magatokat szex kozben?
Szép álmokat mindenkinek...
Viszont,álmodj szépeket....
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 12. szombat 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 12. szombat 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Kutyu! Akkor valószínűleg azért nem láttam
Máskor kiabálj
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 12. szombat 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 12. szombat 19:30
Máskor kiabálj
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 12. szombat 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3901512)
Szia! Pedig mennyit integettem tegnap este mikor jöttem haza az M1- en,de hiába! Mondjuk sötét volt!
Ez qva jó
Erről eszembe jutott egy régi partnerem. Eskü, oda nagyító kellett..
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 12. szombat 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
- Hogyhogy ki? Hát én.
"Annyira GGés".
- Hogyhogy ki? Hát én.
"Annyira GGés".
Szia Lady
Milyen a hétvégéd?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 12. szombat 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 12. szombat 19:40
Milyen a hétvégéd?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 12. szombat 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (869472)
Sziasztok! En is itt vagyok.
Állati vagy Mackó
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 12. szombat 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 12. szombat 22:38
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 12. szombat 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Remek kérdés!
Lehet hogy nem jól értettem a kérdést...
Ku
pózban alf
ty alf
afa
képzelem magam,és félek hogy jön a simabőrű a villámló bottal.. alf
rk alf
as alf
nakLehet hogy nem jól értettem a kérdést...
Szia,szép reggelt! Azon ne múljon!
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Másik oldalra való,de: ettől is lehet aszexuális egy pasi. Tudok ilyen férjről. Már nyelvvel,ujjakkal se kezd neki.
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 08:31
Ez qva jó
Ez qva jó
Szép reggelt...

GG-ufsz

Gabrielle de la Moon