Szép reggelt,pussz csajok

Ettől még nem kell.. Mármint nem a nagy farok a lényeg. Sőt, ha túl nagy, az fájhat is.
exemnek úgymond átlagos volt, 15-6os,de sosem volt gond. Ügyesen bánt vele, nyelvével is.
De az 5 centissel nem tudtam mit kezdeni
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)

De az 5 centissel nem tudtam mit kezdeni

Szép reggelt...

Másik oldalra való,de: ettől is lehet aszexuális egy pasi. Tudok ilyen férjről. Már nyelvvel,ujjakkal se kezd neki.
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 08:31
Ez qva jó
Erről eszembe jutott egy régi partnerem. Eskü, oda nagyító kellett..

Szia,szép reggelt! Azon ne múljon!
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Állati vagy Mackó
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 12. szombat 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 12. szombat 22:38

Remek kérdés!
Kutya pózban farkasnak képzelem magam,és félek hogy jön a simabőrű a villámló bottal..
Lehet hogy nem jól értettem a kérdést...
Kutya pózban farkasnak képzelem magam,és félek hogy jön a simabőrű a villámló bottal..
Lehet hogy nem jól értettem a kérdést...
Szia Lady
Milyen a hétvégéd?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 12. szombat 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 12. szombat 19:40

Törölt felhasználó (869472)

Sziasztok! En is itt vagyok.

Egy pasas felszed egy nőt, hazaviszi a lakására. Levetkőznek, a nő meglátja, hogy a pasasnak bizony nincs nagy oka a büszkeségre, megkérdi:
- És mit gondolsz, ki fog azzal a kisméretű micsodáddal kielégülni?
- Hogyhogy ki? Hát én.
"Annyira GGés".
- Hogyhogy ki? Hát én.
"Annyira GGés".

Szia Kutyu! Akkor valószínűleg azért nem láttam
Máskor kiabálj
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 12. szombat 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 12. szombat 19:30

Törölt felhasználó (3901512)

Szia! Pedig mennyit integettem tegnap este mikor jöttem haza az M1- en,de hiába! Mondjuk sötét volt!
Viszont,álmodj szépeket....
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 12. szombat 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép álmokat mindenkinek...
Remek kérdés!
Lehet hogy nem jól értettem a kérdést... (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 12. szombat 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 12. szombat 22:18
Lehet hogy nem jól értettem a kérdést... (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 12. szombat 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3715492)

Milyen szituacioba kepzelitek bele magatokat szex kozben?
Milyen szituacioba kepzelitek bele magatokat szex kozben?
Mi a különbség az erotikus és a perverz szex között?
- ???
- Az erotikus szexnél egy tollpihét használsz, a perverznél meg egy egész csirkét!
- ???
- Az erotikus szexnél egy tollpihét használsz, a perverznél meg egy egész csirkét!

Egy pasas felszed egy nőt, hazaviszi a lakására. Levetkőznek, a nő meglátja, hogy a pasasnak bizony nincs nagy oka a büszkeségre, megkérdi:
- Hogyhogy ki? Hát én.
"Annyira GGés".
- Hogyhogy ki? Hát én.
"Annyira GGés".

- Hogyhogy ki? Hát én.
"Annyira GGés".
- Hogyhogy ki? Hát én.
"Annyira GGés".

Én mókáznék veled ..
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 12. szombat 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát... mókára fel.... holnap vasárnap..lehet lustálkodni...
Sziasztok
Jajj már..félre értettetek
Nem depi,meg nem szemrehányás, nem is lehet,de látni hogy mostanában döglött a nappali,persze érthető hogy senki sem itt éli az életét.

Jajj már..félre értettetek

Nem depi,meg nem szemrehányás, nem is lehet,de látni hogy mostanában döglött a nappali,persze érthető hogy senki sem itt éli az életét.

Sziasztok! En is itt vagyok.