Nem vagyunk egyformák,nekem semekkora sem kéne
Szóval neked mi az ideális? Ha már témánál...
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 16:29

Szóval neked mi az ideális? Ha már témánál...

A méret részben ízlés dolga.... volt a chatan egy csaj... sokáig keresett 24+ ost.... eltűnt...ezek szerint talált. É azt hiszem...elszaladnék....

A méret részben ízlés dolga.... volt a chatan egy csaj... sokáig keresett 24+ ost.... eltűnt...ezek szerint talált. É azt hiszem...elszaladnék....

Én értem mit írsz.... csak tapasztalatból tudom..ami elmúlt... le kell zárni.... és keresni az újat, jobbat.... én csupán az elengedésre értettem.....Tény ha nem jó a sex..vagy nem elég.... akkor jobb változtatni.... mind két fél érdekében...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 14:38
Törölt felhasználó (869472)

A kis kukikról beszélgettünk. Én meg elmeséltem, hogy nem tudtam megmaradni egy régi pasim mellett hiába volt minden egyéb tekintetben jó adottságú. Mert 10 cm-es farka volt. De itt többen úgy vélik, hogy a kis farokméretet egyéb tényezőkkel lehet kompenzálni. Persze tudom én lehet mást is játszani, ami jól esik és izgalmas, de őszintén, ha nincs mivel megdugnia ( nálam ez 15 cm-től kisebb méretet jelent épp ), akkor úgyis hiányérzetem lesz előbb utóbb. Vagy együtt keresünk majd kalandot erre, vagy a háta mögött tenném meg ( ezt a verziót nem tartom fairnek senkivel szemben). Röviden ennyi.....
Így érthető
Gondolom én hogy ha nem is érezni,akkor azt nem is lehet kompenzálni... (Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 16:07

Gondolom én hogy ha nem is érezni,akkor azt nem is lehet kompenzálni... (Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)

A 10 centi már jó
Akiről írtam, neki kB 5, max 7centis volt. Komolyan. Bedugta és nem éreztem. Viszont nem is tudott nagyon mással kompenzálni. Nem tartott sokáig a kapcsolatunk..

A 10 centi már jó
Akiről írtam, neki kB 5, max 7centis volt. Komolyan. Bedugta és nem éreztem. Viszont nem is tudott nagyon mással kompenzálni. Nem tartott sokáig a kapcsolatunk..

Remélem is hogy nem
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 15:40

Szerintem nem bántódott meg. Biztos dolga van.
Amúgy miért ne lehetne vitatkozni valamin? Nincs azzal baj, ha eltérőek a vélemények.
A nagy egyetértés nem viszi előre a világot, csak az érvek ütköztetése. Abból születnek jó dolgok szerintem.
Amúgy miért ne lehetne vitatkozni valamin? Nincs azzal baj, ha eltérőek a vélemények.
A nagy egyetértés nem viszi előre a világot, csak az érvek ütköztetése. Abból születnek jó dolgok szerintem.
De nem is a farokméret volt igaziból az alapkérdés. Csak úgy a kapcsolatok.
Gondolhatod,higy amikor szóba került,próbáltam terelgetni. De egy pasinak meg egy nőnek is fel kell nőni,minden téren! Sok fiatal lány kónnyen odaadja magát egy buliban. Már amiket mesélt eddíg.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 15:26

Na látod, ez is baj szerintem. Azt szereti, ha az ő farkát szopják? Akkor a viszonzás is jól esne a másiknak úgy vélem.
Szerintem nem bántódott meg. Biztos dolga van.
A nagy egyetértés nem viszi előre a világot, csak az érvek ütköztetése. Abból születnek jó dolgok szerintem. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 15:36
A nagy egyetértés nem viszi előre a világot, csak az érvek ütköztetése. Abból születnek jó dolgok szerintem. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Hmm..seggfej voltam vagy félre érthető?
Én kérek elnézést....
Nem volt szándékos....
Én kérek elnézést....

Nem volt szándékos....

Hmm..seggfej voltam vagy félre érthető?
Én kérek elnézést....
Nem volt szándékos....
Én kérek elnézést....

Nem volt szándékos....

Jajj már...nem mondtam hogy hallgass
Nem nyírtál ki semmit..írtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 15:23

Nem nyírtál ki semmit..írtam

Törölt felhasználó (3997382)

Vita? Beszélgetünk.
De persze el is hallgathatok.
De persze el is hallgathatok.
Ezt ti jobban vágjátok
Gondolom vagy egy köztes méret,meg persze hogy lényeg hogy ebben benne legyen.
Nekem akkor is az a véleményem hogy némi fantázia meg játékosság is kell a jó szexhez.
Az hogy bevágja valaki a félméterest és két órán keresztül reszel,és ennyi az messze van ettől.
Persze ebben is ti vagytok az okosabbak
Nekem átlag,de szerencsére elégedett volt velem mindenki eddig,fel sem merült hogy jó lett volna ha nagyobb
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 15:22

Gondolom vagy egy köztes méret,meg persze hogy lényeg hogy ebben benne legyen.
Nekem akkor is az a véleményem hogy némi fantázia meg játékosság is kell a jó szexhez.
Az hogy bevágja valaki a félméterest és két órán keresztül reszel,és ennyi az messze van ettől.
Persze ebben is ti vagytok az okosabbak

Nekem átlag,de szerencsére elégedett volt velem mindenki eddig,fel sem merült hogy jó lett volna ha nagyobb

Elcsépelt ám az, h a méret nem lényeg.
Dehogynem.nem jo ha kicsi, nem jo, ha tul hosszu.
De a vastagság lényeges.
A nagy makk meg maga a menyország!
De a vastagság lényeges.
A nagy makk meg maga a menyország!
Szerintem a férfiaknak is van lelkük. Csak nagyon mélyen elrejtik az évek alatt. Sokkal kevesebb csalódástól és rossz tapasztalástól megkeményednek, mint a nők. Aztán győzd kihámozni út a sok kéreg alól, míg felcsillan az igazi valója. Azt is csak percekre mutatja meg. Ha szerelmes, akkor láthatod őt teljes valójában. Viszont olyankor néha olyan, mint elefánt a porcelánboltban. Válogatás nélkül rád önti a gondolatait és néha igencsak meglepődsz....Én így tapasztalom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 15:15

Megboldogult Nagyapám mondta régen:
Kislányom, egyet jol jegyezz meg. A férfi csak megemeli a kalapját, és odébb áll, hátra sem néz, már látja a következőt"
Summa summarom: a ffiak zöme (peeersze itt is van kivétel) nem vesz lelkére olyat, amin egy nöi lélek megfeszül.
Kevésbé vagytok lelkisek és ez tény. Így vagytok össze rakva.
Gondolj a példákra: hárem.
Vagy az állatvilág... miböl áll ált.egy csorda. Sok nőstény, egy vezérhím.... s pár lúzer aki várja a lepattanót. Kb.igy van ez ...
Kislányom, egyet jol jegyezz meg. A férfi csak megemeli a kalapját, és odébb áll, hátra sem néz, már látja a következőt"
Summa summarom: a ffiak zöme (peeersze itt is van kivétel) nem vesz lelkére olyat, amin egy nöi lélek megfeszül.
Vagy az állatvilág... miböl áll ált.egy csorda. Sok nőstény, egy vezérhím.... s pár lúzer aki várja a lepattanót. Kb.igy van ez ...
Na kinyortam a bulit.
Léptem.
Léptem.
Na látod, ez is baj szerintem. Azt szereti, ha az ő farkát szopják? Akkor a viszonzás is jól esne a másiknak úgy vélem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 15:11
Törölt felhasználó (3901512)

A fiam pl. huszonkét éves,magas,jóképű,nagyfarkú. Nem erőlteti a puncikényeztetést!!
Vita? Beszélgetünk.
De persze el is hallgathatok. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 15:20
De persze el is hallgathatok. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem vitázom
Akkor más téma....van kezes képem
Kérhetek egy "elemzést"?

Kérhetek egy "elemzést"?

Elcsépelt ám az, h a méret nem lényeg.
De a vastagság lényeges.
A nagy makk meg maga a menyország! (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 15:18
De a vastagság lényeges.
A nagy makk meg maga a menyország! (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Partner kényeztetése sem farok méret függő
Nálam alap,nem azért mert kicsi a lajcsika,hanem mert élvezem,meg a partner is,én meg szeressem ha minden igény kielégítve

Nálam alap,nem azért mert kicsi a lajcsika,hanem mert élvezem,meg a partner is,én meg szeressem ha minden igény kielégítve

Nem vitázom
Kérhetek egy "elemzést"?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 15:15

Kérhetek egy "elemzést"?

Megboldogult Nagyapám mondta régen:
Áh, ennyire nem fontos.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 15:11

Kb 3 perc alatt megoldható,persze kicsi macera.
Vannak oldalak ahol kiválasztható ideig fent van a kép,alatta lehet cserélni,reg sem kell hozzá.
De te tudod.
Amúgy szeressük a szexi képeket
Vannak oldalak ahol kiválasztható ideig fent van a kép,alatta lehet cserélni,reg sem kell hozzá.
De te tudod.
Amúgy szeressük a szexi képeket

Partner kényeztetése sem farok méret függő