Macskanyelv. Kicsit csípős.
Ha lehet választani..?.. inkább a nyelved..
Comprende? Hümmm? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 15. kedd 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 15. kedd 18:38
Comprende? Hümmm? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 15. kedd 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4003272)

Első körben??? Hányadikban harapnád át? Csak hogy időben csapjam rád az ajtót

Első körben??? Hányadikban harapnád át? Csak hogy időben csapjam rád az ajtót

Kisbetűset még nem.. csak főtt Áll-a-POTTYában.. de még Nagybetűset sem.. de ha meghívna 1X vendégségbe a nagybetűs, (Nockedlefalvára) lehet, h. MEEEKKKóstolnám.. /sze csak érzéssel.. első körben nem harapdálnám át a gigáját.. inkább csak "kÓÓsTologatnám".. nyAlván kölcsönös szimpátia eset-én..?..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 15. kedd 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 15. kedd 18:23

Nyersen....ettél már nyers nockedleet?
Sosem volt kuktám,nem tudom mi okból lépnek bele az emberek

Az jó ránk nézve?
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2019. 01. 15. kedd 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Olvasok és csak röhögök...

Nyersen....ettél már nyers nockedleet?

Nokedlit pl. ne főzz(ünk) Qktában.. - gyanítom-nyersen jobb..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 15. kedd 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 15. kedd 17:51

De miért lépett bele a kuktába?
Nézd.. kishazánkban simán lehetnek/vannak többen is, akiknek nem AGY-GYAA ki a gyagyaagya, h. vajh' mi a repeTTlóf@X funkciója lehet a Qkta tetején a gőzkieresztő (vész)szelepnek..
Noki.. nyomás.. érted.. érted?..
A QrrvaQkta fedele "be van gyógyulva" feszíti belű'rű' a... khm.. szerelem.. oszt' az 1Xeriember meg úgy "okoskoDIKK", h. MEEEKKKKszerelem-MEEEKKKjavítom.. oszt'megeszem belőle.. a.. medvepörkölt5..
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 15. kedd 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Noki.. nyomás.. érted.. érted?..

Fázott a lába

De miért lépett bele a kuktába?
Elhiszem,de tényleg ismerős a történet.
Domahidinek hívják.. becs'szó, h. megtörtént vele.. láttam a gyógyuló1/2ben lévő bőrét..

Ezt lehet hogy hallottam már..valahol
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 15. kedd 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 15. kedd 16:16

Élő "pörköltet"? Láttam..
Sírva fakadtál volna Te is a röhögéstől..
1 "nagyeszű" gyerekkori cimborám nem ismerte a Qkta működési elvét.. & amikor a-majdnem-anyósa megkérte, h. (neki dó'ga van.. elm1..) kb: X idő múlva vegye le a tűzről, és 1en belőle, akkor ez a gyök2 úgy nyitotta ki, h. beletaposta a fedelét.. a teraszon.. nyáron.. klottgyatyában/strandpapucsban..
Eredmény : élő pörkölt.. orvos lett belőle.. hetekig borogatta a hüJ1erek..
1 "nagyeszű" gyerekkori cimborám nem ismerte a Qkta működési elvét.. & amikor a-majdnem-anyósa megkérte, h. (neki dó'ga van.. elm1..) kb: X idő múlva vegye le a tűzről, és 1en belőle, akkor ez a gyök2 úgy nyitotta ki, h. beletaposta a fedelét.. a teraszon.. nyáron.. klottgyatyában/strandpapucsban..
Eredmény : élő pörkölt.. orvos lett belőle.. hetekig borogatta a hüJ1erek..
...csába..medvéből nem csinálnak...
Amúgy jó
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 15. kedd 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 15. kedd 16:43

Amúgy jó

Na az passzolna hozzám....az élő pörkölt. Keresési feltételeim közt majdan egyszer ezt írom "hozzám illő feltétem keresem feltétlen"

Na az passzolna hozzám....az élő pörkölt. Keresési feltételeim közt majdan egyszer ezt írom "hozzám illő feltétem keresem feltétlen"

Pause van..?.. akkó' moTYogatok 1 kicsit én is..
1/2 zacsinak kampó lett..égési sérülés.. full làbszáron..
Kukta lett a "beceneve"..
Kukta lett a "beceneve"..
Élő "pörköltet"? Láttam..
Eredmény : élő pörkölt.. orvos lett belőle.. hetekig borogatta a hüJ1erek.. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 15. kedd 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 15. kedd 15:52
Eredmény : élő pörkölt.. orvos lett belőle.. hetekig borogatta a hüJ1erek.. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 15. kedd 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Értem én
Csak mókázgatok,de hidd el ha táncolni látsz azon inkább sírva fakadsz
Dögöt enni...Élő pörköltet láttál már?

Hmm.. szív-at-nak a "bolhák"?
A főoldalon az van, h. 15:52-kor j5t beírás, oszt' nekem meg olvas6atlan.. nem nyissa meg.. akkor most lefelé görbül.. a szám.. is...
A főoldalon az van, h. 15:52-kor j5t beírás, oszt' nekem meg olvas6atlan.. nem nyissa meg.. akkor most lefelé görbül.. a szám.. is...