Nem ok..csak jó kifogás..... és a pasik panaszkodnak a nőkre...
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2019. 01. 16. szerda 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!! Nekem ha fáj a fejem,nehezebben megyek el! De aztán el is múlik!!!
Jó reggelt..szép napot

Jó reggelt
Mackó a fejfájás nem ok arra hogy ne dugj
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 16. szerda 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Mackó a fejfájás nem ok arra hogy ne dugj

Jajj...szét megy a fejem...ma nem dugok..

Jó reggelt.
Naná hogy tudok
Elvégre Démon vagyok. Van aki szerint boszorkány
A nők meg már eleve több dolgot is tudnak egyszerre csinálni.
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 15. kedd 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 15. kedd 19:10

TuCCC Démon létedre röhögés közben pötyögni? 1Xerre m1?
Ez a röhögés/röhögtetés időtöltés is úgy műXik frankón-jó/optimális esetben-, mint a 6.parancsolat elleni vétkezés.. adni-kapni..
Ez a röhögés/röhögtetés időtöltés is úgy műXik frankón-jó/optimális esetben-, mint a 6.parancsolat elleni vétkezés.. adni-kapni..
Jó hát
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 15. kedd 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 15. kedd 18:33

Törölt felhasználó (4003272)

Az jó ránk nézve?

Marcangolni nem jó 1mást..piros tangát sokkal inkább..
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 15. kedd 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)

JóCCCakát gyerekek.. pihengessetek.. kezeket a paplan.. khm.. alà..
Infra-üvegtető-locsolás-fény zsákszámra-termés-óvás.. "csak" továbbgondoltam a kertészkedős 5letedet..ilyen szerkó "szimpla nokedlinek" nem kék.. annak elég 1 ÓÓriási nagy.. khm.. vajasmézeskenyér.. (na jó.. desszertnek..diétázni rengeteg mozgással jobb)
Isten ments.. dehogy zárnálak.. sőt.. óvlak..
Az itta piros, hola piros az úgy f@Xa,ha utánabiggyesztjük, h. : TANGA..!..?..
Isten ments.. dehogy zárnálak.. sőt.. óvlak..
Az itta piros, hola piros az úgy f@Xa,ha utánabiggyesztjük, h. : TANGA..!..?..
Gyanús hogy mindig a rácsost hozod fel velem kapcsolatba....
Bezárnál mi?
Lépek én is,ha maradsz még akkor tartsd a frontot,reggel jövök nyitni.
Jó éjt (Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 15. kedd 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 15. kedd 21:00

Bezárnál mi?

Lépek én is,ha maradsz még akkor tartsd a frontot,reggel jövök nyitni.
Jó éjt (Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 15. kedd 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)

A rácsos barlangban nincs fÓÓrumozás(se' rumozás).. max. itta piros, hol a piros.. az echte barna "bocsokkal"..
Szia tangás! Dehogy
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 15. kedd 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó éjt neked is
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 15. kedd 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 15. kedd 21:13

Törölt felhasználó (4003272)

Őőő...
Azt hiszem jó éjt
Vagy a csuda tudja
Ződ nokedli...ki hallott még ilyet...
Azt hiszem jó éjt

Szép álmokat..szét ne marcangoljátok egymást..

Őőő...
Azt hiszem jó éjt
Vagy a csuda tudja
Azt hiszem jó éjt

A rácsos barlangban nincs fÓÓrumozás(se' rumozás).. max. itta piros, hol a piros.. az echte barna "bocsokkal"..
Ző'd nokedli esetén nem biztos, h. csak irigykedne.. lenyúlná-kiporciózná.. Te meg csak brummog6nál..
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 15. kedd 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 15. kedd 20:51

Ismerem a csőrmestert!
Akin egyenruha+tányérsapka van
Legális,max irigykedne mocskosul a figyelő hogy neki nincs
Akin egyenruha+tányérsapka van

Legális,max irigykedne mocskosul a figyelő hogy neki nincs

Ezt ne folytasd... mert...
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 15. kedd 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 15. kedd 20:51

Pííísz.. a köbön.. a medve nem játék.. max jáCCCásiból.. pl. Veres1házon.. a rácson át mézbe mártott hosszú bottal.. (amiben nem cirQlál vér..)
Medve rajongóként voltam többször is ott,szeressem azt a helyet
Cirkulálós botot nem adunk nekik! Ott a villanypásztor
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 15. kedd 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 15. kedd 20:43

Cirkulálós botot nem adunk nekik! Ott a villanypásztor

Üvegtető nem fain.. fentről drónnal kifigyelnek a csőrmesterek.. & oda a termés.. + bevarrnak.. a "rácsos barlang" nem pàlya..