Ki is nyírtam a bulit asszem...

Adsz egy emailt megmutatom hogyan énekelek,tiszta Lukács
Én is bírom amúgy (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 16. szerda 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 16. szerda 20:25

Én is bírom amúgy (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 16. szerda 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4003272)

A hangja...imádom
Szervusz itthon mackó

Szervusz itthon mackó

A hangja...imádom
Szervusz itthon mackó

Szervusz itthon mackó

Végre itthon

Ez elég dirrekte volt
meglátjuk?

Kíváncsi-fáncsi Noki..
Ha gondolod(?) küldj 1 mail-címet privátban.. oszt' meglesHECCC..
L.L.(sógor)-nak "elvetemültebb"(de csak..) a hangja.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 16. szerda 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 16. szerda 20:13
Ha gondolod(?) küldj 1 mail-címet privátban.. oszt' meglesHECCC..
L.L.(sógor)-nak "elvetemültebb"(de csak..) a hangja.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 16. szerda 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)

25? 28? Micsoda lófarkak...
Neeeem...nem a méret a lényeg. Olyan LukácsLaci style? Hmmm

25? 28? Micsoda lófarkak...

Csak néha vagyok még..
Megmértem..28..a copfom...
Megmértem..28..a copfom...

Amikor úgy eszembe jut
Viccet félretéve lovaglópóban szoktam leginkább, vagy esetleg kutyapózban.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 16. szerda 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 16. szerda 17:07

Viccet félretéve lovaglópóban szoktam leginkább, vagy esetleg kutyapózban.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 16. szerda 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3901512)

Szia Démon! Mindíg is,vagy egyszer csak??
Van mitől... kb. 25centi HoXXXúúú. a khm... copfom.. (a Tiéd mekkorka Brummogó?)
Itt vagy? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 16. szerda 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 16. szerda 19:19
Itt vagy? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 16. szerda 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezek után? Azt hiszem félteném a hátsóm a seggítségedtől

Ezek után? Azt hiszem félteném a hátsóm a seggítségedtől
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 16. szerda 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 16. szerda 18:56

SzegesdrÓÓt HÚÚÚzgálás közben is kell hajlongani.. ergo : fain 5let..
Ha(-ha-ha?) előttem (is) hajlongsz, m1ek.. khm.. izé.. segíteni! ( jóúttörőfigura ahol tud SEGGGit..)
Hümmm?
Ha(-ha-ha?) előttem (is) hajlongsz, m1ek.. khm.. izé.. segíteni! ( jóúttörőfigura ahol tud SEGGGit..)
Hümmm?
SzegesdrÓÓt HÚÚÚzgálás közben is kell hajlongani.. ergo : fain 5let..
Hümmm? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 16. szerda 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 16. szerda 18:49
Hümmm? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 16. szerda 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)

A becserkészésemre a tipped...zseniális
Húzok ki valami szeges drótot asszem... sánta róka ellenit.

Húzok ki valami szeges drótot asszem... sánta róka ellenit.
afennéket... a farkincájukat...... vagy már nem is tudom
szögesléc ajánlat után némaság...
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 16. szerda 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Má'mmint a fogukat?
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 16. szerda 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 16. szerda 18:47

persze.. "cseten sokszor kérdezték: kivernéd? hát persze...szöges léccel bármikor....

A becserkészésemre a tipped...zseniális
Húzok ki valami szeges drótot asszem... sánta róka ellenit. (Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 16. szerda 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 16. szerda 18:35

Húzok ki valami szeges drótot asszem... sánta róka ellenit. (Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 16. szerda 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)

A K!-ORRmányablak végre id'atta a hoXXított jogsimat.. hurrá.. 8e. pezó.. B...-ák +!
Noki.. bÁÀrcsak ott tartanánk, h. "seGGGet-ér?CSünk" 1mással..nem 1 másvalakivel, Te+én..
Qlcskarikás plüsstezsvír.. csak 1db. 5let a dilemmádra : etesd BEEEE Nokit, h. csinázol Neki fincsi erdei gyümölcsszörpikét(ugyanmá'diéta.. minden Q. fogyóQ! ahogy itt minap idéztétek..)
De ehhez kell ugyi ÄlÄpÄnyÄg.. csald ki a.. a.. a.. erdőbe(kerek-rombusz.. FUCKultatív..) . a hosszú botoddal.. izé.. khm.. bökdösd meg+húzd szét a.. khm.. izé.. bokrokat, leveleket.. tudod.. áfonya,vadmálna,szeder,kökény,vadm1gy, stb..
Azoké' le kell hajolni.. tudod.. onnantól kezdve má'csak az ügyesen mögésettenkedés a dó'god.. oszt a hosszú botoddal.. khm.. izé.. hajQrász6od a Rátok támadó szifiliszes-rühes-fogatlan-1/2szemű-sánta-veszettrókáKATT!
NA? Mit szó'sz?
Noki.. bÁÀrcsak ott tartanánk, h. "seGGGet-ér?CSünk" 1mással..nem 1 másvalakivel, Te+én..
Qlcskarikás plüsstezsvír.. csak 1db. 5let a dilemmádra : etesd BEEEE Nokit, h. csinázol Neki fincsi erdei gyümölcsszörpikét(ugyanmá'diéta.. minden Q. fogyóQ! ahogy itt minap idéztétek..)
De ehhez kell ugyi ÄlÄpÄnyÄg.. csald ki a.. a.. a.. erdőbe(kerek-rombusz.. FUCKultatív..) . a hosszú botoddal.. izé.. khm.. bökdösd meg+húzd szét a.. khm.. izé.. bokrokat, leveleket.. tudod.. áfonya,vadmálna,szeder,kökény,vadm1gy, stb..
Azoké' le kell hajolni.. tudod.. onnantól kezdve má'csak az ügyesen mögésettenkedés a dó'god.. oszt a hosszú botoddal.. khm.. izé.. hajQrász6od a Rátok támadó szifiliszes-rühes-fogatlan-1/2szemű-sánta-veszettrókáKATT!
NA? Mit szó'sz?
persze.. "cseten sokszor kérdezték: kivernéd? hát persze...szöges léccel bármikor....
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 16. szerda 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)

/verz zuhanykabin.. alaQl.. a'la-COOL..
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 16. szerda 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 16. szerda 18:40

Naaa.... mackó botjával szedret piszkáltatnál.... perverz vagy....(bár a kökény se semmi....
Vaú-vaÚÚÚ..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 16. szerda 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 16. szerda 17:05

Törölt felhasználó (3901512)

Hi, Lord of F+ Lord of fig!
Naaa.... mackó botjával szedret piszkáltatnál.... perverz vagy....(bár a kökény se semmi....
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 16. szerda 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 16. szerda 18:35

A K!-ORRmányablak végre id'atta a hoXXított jogsimat.. hurrá.. 8e. pezó.. B...-ák +!
NA? Mit szó'sz?
NA? Mit szó'sz?
Azt tudom hogy nem tudom..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 16. szerda 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 16. szerda 18:02

Mit tudsz? Nagyon okosodsz te hallod ott az oskolában....