Hmm.. assz'ittem a mackók a puszta fő'dön, max az oduba becibált száraz falevél/fűcsomón pusztulnak..
Ágy.. betojok.. micsoda luXus.. nekem polifoam a fekhelyem mostanság.. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 17. csütörtök 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Ágy.. betojok.. micsoda luXus.. nekem polifoam a fekhelyem mostanság.. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 17. csütörtök 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Ebben az esetben tuti hogy táncos kedve lenne
Ügyesebb dolgokat csinálna a mancsával
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 17. csütörtök 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 17. csütörtök 17:19

Ügyesebb dolgokat csinálna a mancsával

Helyedben vigyáz(z!)KOdnék.."majd oda hÚÚÚzza"a kis kacsód.. . há'/sze.. ha épp' nincs táncos kedve a "mókásnak", a mellső lábaival(lásd még:mancs) elég vicces dó'gokat tud csináZni.. tudod.. 1 csapással letaglóz ökr5, bivalyt, E.T-t..bÁÀrmit..
CsaXólok..
CsaXólok..
Nem is kell bútor, max egy ágy.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 17. csütörtök 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 17. csütörtök 17:33

Törölt felhasználó (4003272)

Azé össze nem butrozunk...az asszony leveri a veséjét

De a medvejelmezben nem mi?pedig jó az is,nincs kiszakadva..
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2019. 01. 17. csütörtök 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeretném ha kapásom lenne
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 17. csütörtök 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Azé össze nem butrozunk...az asszony leveri a veséjét

Minden jóban benne vagyok
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 17. csütörtök 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 17. csütörtök 16:44

Ezek szerint szóba(-szóbaszó..) állsz velem..mégsem tapostam annyira bele a lelkivilágodba(Ami nyAlván nem is volt célom..) helyes..
ÖrvendCCC? Társulok.. örvendjünk ketten.. mivel Démon "csak röhög", sz.tem beszáll Ő is..?..
Ha-valóban-kíváncsI vAGY Noki, privátban megírom, h. milyen nicknéven "szerepelek" itt-ott.. aztán elemezgetHECCC..
(p.s. : nem tudok keringőzni.. SE..)
ÖrvendCCC? Társulok.. örvendjünk ketten.. mivel Démon "csak röhög", sz.tem beszáll Ő is..?..
Ha-valóban-kíváncsI vAGY Noki, privátban megírom, h. milyen nicknéven "szerepelek" itt-ott.. aztán elemezgetHECCC..
(p.s. : nem tudok keringőzni.. SE..)
Szinte mindig.. lakva ismerszik meg a.. a.. kölök maci is..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 17. csütörtök 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 17. csütörtök 17:03

Gondolom elég FURÁkon
Nem tapostál...nehéz abba bele...nyugalom.
Sajnos ember-elemzésben (s)nem vagyok jó,szinte mindig mellé nyúlok

HahÓÓÓ...!.. "Kapásod" van...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 17. csütörtök 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 17. csütörtök 17:05

Elemezz medvét,mióta mondom már..
Nem nyúlsz mellé,majd odahúzom a kezed
Jóvanna..viselkedek

Jóvanna..viselkedek

Tehát óvakodjak a medvétől. Nem félek tőle
kölök maci az csak....
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 17. csütörtök 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 17. csütörtök 17:19

Helyedben vigyáz(z!)KOdnék.."majd oda hÚÚÚzza"a kis kacsód.. . há'/sze.. ha épp' nincs táncos kedve a "mókásnak", a mellső lábaival(lásd még:mancs) elég vicces dó'gokat tud csináZni.. tudod.. 1 csapással letaglóz ökr5, bivalyt, E.T-t..bÁÀrmit..
CsaXólok..
CsaXólok..
CsaXólok.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 17. csütörtök 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
CsaXólok.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 17. csütörtök 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Gondolom elég FURÁkon

Elemezz medvét,mióta mondom már..
Jóvanna..viselkedek
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 17. csütörtök 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóvanna..viselkedek

Gondolom elég FURÁkon

Hát nincs sok jelentkező a jelmezre...szívesen rá is adom az illetőre a medvebőrt..tényleg nem harap,majd rakok a szájába valamit..

Gondolom elég FURÁkon

Ezek szerint szóba(-szóbaszó..) állsz velem..mégsem tapostam annyira bele a lelkivilágodba(Ami nyAlván nem is volt célom..) helyes..
(p.s. : nem tudok keringőzni.. SE..) (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 17. csütörtök 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 17. csütörtök 16:20
(p.s. : nem tudok keringőzni.. SE..) (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 17. csütörtök 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)

A mentálisban is biztos vagy figu?
khm....örvendetes

Ennek örülök,egészség legyen,meg szorítson a selymes
Kitartás az van,sosem adja fel aki medve,csak néha elmegy a kedve
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 17. csütörtök 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 17. csütörtök 15:54

Kitartás az van,sosem adja fel aki medve,csak néha elmegy a kedve

A(mentàlis+fizikai) egÉSZségem "oké".. & az a legfontosabb..
A "többi momentum".. hÁÀt.. az nem annyira..
Sebaj.. Tóbiás.. kitartás..

Az jó, legalább így mosolygosóssá teszünk
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2019. 01. 17. csütörtök 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez sem jött be.....dehogy igazi,élethű baszki!
Marad az asszonyka, szerencsére kellemes B terv...

Marad az asszonyka, szerencsére kellemes B terv...

A mentálisban is biztos vagy figu?
khm....örvendetes
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 17. csütörtök 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 17. csütörtök 15:54

A(mentàlis+fizikai) egÉSZségem "oké".. & az a legfontosabb..

Ez igazi medve...há'bujjonbé a nőstény