Kellemesebbre gondoltam ,csincsilla,ugyanmár....mindig az állatkodás

Mint amilyen a csinCsilláknak van? Beférsz Te oda?
Szegény pici prémes jószág.. t'án túl se' élné.. Szégyejjedmagadotelfelédegyorsan.. őrült medvéje..
Szegény pici prémes jószág.. t'án túl se' élné.. Szégyejjedmagadotelfelédegyorsan.. őrült medvéje..

Ne adjunk neki melót,nem kell gyertyát tartani sem,csak jöjjön
Tartani...a rendet ...
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 19. szombat 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 19. szombat 15:26

Tartani...a rendet ...

Tangás majd tartja nekünk a gyertyát.. és ha nem jön elég közel, akkor kap 1-2-X szép sallert.. a tangájára.. csakhogy jobb l1en a "szórakozás"...
Mint amilyen a csinCsilláknak van? Beférsz Te oda?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 19. szombat 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 19. szombat 15:22

Nem döf az figurát, inkább selymes nyílást
Maradj inkább a vajaskenyérnél,nem olyan macerás beszerezni

Tangás majd tartja nekünk a gyertyát.. és ha nem jön elég közel, akkor kap 1-2-X szép sallert.. a tangájára.. csakhogy jobb l1en a "szórakozás"...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 19. szombat 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 19. szombat 15:16

Mint most...
Gyere cimbora,vidámítsuk együtt a hangulatot.Csak szólok,Tangás csúnya sallerral űzi el a rosszkedvet,én sem merek szórakozni vele

Gyere cimbora,vidámítsuk együtt a hangulatot.Csak szólok,Tangás csúnya sallerral űzi el a rosszkedvet,én sem merek szórakozni vele
Nem döf az figurát, inkább selymes nyílást
Maradj inkább a vajaskenyérnél,nem olyan macerás beszerezni
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 19. szombat 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 19. szombat 15:17

Inkább rÚÚÚgjon, mint tESZEMazt.. "döfJÖN"..?..
ApróPopÓÓÓ jut-e szemBEEEE.. : nem vAGY hajlamos a gutaütésre ugye Noki?
.. nem 1/2sz,h.felm1 annyira a vérnyomásod, (ha{-ha-ha} felnyomLYuk a vérünket)???
A kis szexi csípődről nem szállnának el a madárkáid? Kár lenne értük.. az agyad az elszáll6.. az csak jó.. LENNE..
.. nem 1/2sz,h.felm1 annyira a vérnyomásod, (ha{-ha-ha} felnyomLYuk a vérünket)???
A kis szexi csípődről nem szállnának el a madárkáid? Kár lenne értük.. az agyad az elszáll6.. az csak jó.. LENNE..
Jól oda vannak azok vésve,nem tudnak elszakadni tőlem (csak nagyon durva módszerrel,de arról szót se
)
A gutaütésre kevésbé vagyok hajlamos,az agy elszállásra...nos...arra többnyire

A gutaütésre kevésbé vagyok hajlamos,az agy elszállásra...nos...arra többnyire

Inkább rÚÚÚgjon, mint tESZEMazt.. "döfJÖN"..?..
A kis szexi csípődről nem szállnának el a madárkáid? Kár lenne értük.. az agyad az elszáll6.. az csak jó.. LENNE.. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 19. szombat 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 19. szombat 15:02
A kis szexi csípődről nem szállnának el a madárkáid? Kár lenne értük.. az agyad az elszáll6.. az csak jó.. LENNE.. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 19. szombat 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak vigyázz nehogy farbarúgjon mielőtt leveszed róla a talpát

Mint most...

Néma haver,bírjuk mi
Szokott ilyen lenni máskor is,akkor meg csak én aktívkodok
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 19. szombat 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 19. szombat 14:57

Szokott ilyen lenni máskor is,akkor meg csak én aktívkodok

Pláne, h. csak én aktívkodok itten.. amire-ezek szerint-kevesen vagytok vevők..?..
Ebben az esetben ha közös a játszótér,dehogy irigykedem,társasozni is jó
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 19. szombat 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 19. szombat 14:56

Törölt felhasználó (4003272)

Természetesen. Szeretek lovagolni,aaaaaa...lovamon....
Ha belegondolok...felszökik a vérnyomásom
Te lehet,hogy nem vagy irigy,de a medve az picit azt hiszem

Csak vigyázz nehogy farbarúgjon mielőtt leveszed róla a talpát
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 19. szombat 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Én speckó remek ötletnek tartom
Már csak meg kell győzni róla
Szeressem ha nem vagy irigy
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 19. szombat 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 19. szombat 14:48

Szeressem ha nem vagy irigy

Igaz is.. nem vagyok irigy.. v1ük be a "buliba"..ha csíped az ef1/2e időtöltést..?..
Gondolj bele.. 2kéz+4mancs..&&& 2 f@sz...-ánkóval érkeznénk a sátrad elé.. hisz mingyá' esik +int a hÓÓÓ..
Gondolj bele.. 2kéz+4mancs..&&& 2 f@sz...-ánkóval érkeznénk a sátrad elé.. hisz mingyá' esik +int a hÓÓÓ..
Pláne, h. csak én aktívkodok itten.. amire-ezek szerint-kevesen vagytok vevők..?..
Természetesen. Szeretek lovagolni,aaaaaa...lovamon....
Te lehet,hogy nem vagy irigy,de a medve az picit azt hiszem

Pause.. eszek má' 1 kis medvetalpat.. áfonyával..
Az enyém a hoXXXúúú.. khm.. "füstjel", a medvéé a rövid.. amiből az 1ik a farka.. (+ lehet, h. a másik is?)
Igaz is.. nem vagyok irigy.. v1ük be a "buliba"..ha csíped az ef1/2e időtöltést..?..
Gondolj bele.. 2kéz+4mancs..&&& 2 f@sz...-ánkóval érkeznénk a sátrad elé.. hisz mingyá' esik +int a hÓÓÓ.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 19. szombat 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 19. szombat 14:41
Gondolj bele.. 2kéz+4mancs..&&& 2 f@sz...-ánkóval érkeznénk a sátrad elé.. hisz mingyá' esik +int a hÓÓÓ.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 19. szombat 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Ahh a bilincs....
khm..
Mi bajod a medvékkel?
khm..
Mi bajod a medvékkel?

Lent a völgyben.. a patakparton.. a reKETTY(int)ÉS mellett áll a Te sátrad..?.. jól tudom? A sátor előtti PÓZnára k5ve tárolsz lóbőrben 1....lovat..ugye?
Ahh a bilincs....
khm..
Mi bajod a medvékkel?
khm..
Mi bajod a medvékkel?

Van bilincsed? szájkosarad? láncod? Akkora, ami 1 nagy benga kanmedvére is rám1.. lehet, h. szükségem lenne rá.. a (kis hab)testi épségem érdekében.. hümmmm?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 19. szombat 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 19. szombat 14:18

Kenjed inkább az enyémre...egy kis masszírral egybekötve...kellemes volna