Most akkor visszasértegettelek,egy alaptalan feltételezéssel,így eg az ál.
Szaggatnám a filmed sose volna vége
Csak ma asszem túl nyomi vagyok ilyen kijelentésekhez...
Szaggatnám a filmed sose volna vége

Te kis tündér madárkás-Nock..
Figu nem szok' 5 sört inni/nap.. csak elvétve(kániQla, munka)
1-2-t minden nap, mert szeretem az ízét.. a részeg állapotot viszont utálom.. a2kezem bőven elég MEKKKszámolni, egész eddigi életemben hányszor voltam ittas.. de akkor se volt filmszakadàs..
Bizonyám.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 20. vasárnap 12:14
Figu nem szok' 5 sört inni/nap.. csak elvétve(kániQla, munka)
1-2-t minden nap, mert szeretem az ízét.. a részeg állapotot viszont utálom.. a2kezem bőven elég MEKKKszámolni, egész eddigi életemben hányszor voltam ittas.. de akkor se volt filmszakadàs..
Bizonyám.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4003272)

Sziasztok.
Figu,neked 5 sör után nem kellene már fórumoznod
A kávét ma vénásan kellene valahogy....

Sziasztok.

Gyakorlok má" 1 kis önkritikát.. tehát : Töredelmesen bevallom, Xegény Medvét mindig csak bántom.. csúfságokat, piszokságokat irkálok Neki..
Engesztelésképp' adok Rà 1 szavazatot a" kit tartotok itt a legXeXibb csajnak" versenyen.. & akkor-remélem-szent a béke, + pííísz, meeeeeg minden..
XaXtok népek..
Engesztelésképp' adok Rà 1 szavazatot a" kit tartotok itt a legXeXibb csajnak" versenyen.. & akkor-remélem-szent a béke, + pííísz, meeeeeg minden..
XaXtok népek..
Jó reggelt nappalisok...

Legyen szép napod....kávéééééé hurrrááááá...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 20. vasárnap 07:45

Fasza reggelt.
Csak kinyitottam,oszt lépek tovább
Sör,kávé,csoki a szokott helyen.
Csé

Csé

Fasza reggelt.
Csé

Csé

Csórikám.. "sok a dolog" vásárnap? Mi1/2e?Talpvakargatás?
Nem irigyellek.. nekem annyi dó'gom lesz, h. hurkát kell falatoznom.. a déli kelést követően.. denevéreset.
Morbid cuCCC ez a hurka..csoze malacot legyilkoláXXXák, ledarálják a puhos testét, &viXXXatő'tik a saját beleibe.. pfff.. mi meg belakmározzuk.. hasonlóan a medvetalphoz..
(remélem a Te talpad nem tyúXemes.. & nem gombás..?.. mer' akkó' a kóborQtyák elé hajigálom..annak rendje,' s módja szerint.. )
Nem irigyellek.. nekem annyi dó'gom lesz, h. hurkát kell falatoznom.. a déli kelést követően.. denevéreset.
Morbid cuCCC ez a hurka..csoze malacot legyilkoláXXXák, ledarálják a puhos testét, &viXXXatő'tik a saját beleibe.. pfff.. mi meg belakmározzuk.. hasonlóan a medvetalphoz..
(remélem a Te talpad nem tyúXemes.. & nem gombás..?.. mer' akkó' a kóborQtyák elé hajigálom..annak rendje,' s módja szerint.. )
Lefűrészelték a "kereplőd" csövét?
JeXXXus... csóri Medve.. tekergesse meg a bangómargitnagynéNNNYe.. pl..
Sör ciXXXen.. a devla éltessen erőben-egészségben minket.. Téged még min. 159évig,de engem is legalább 152-ig..ha má'200..
Dobri vécser..
Zdrasztye.. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 19. szombat 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 19. szombat 21:46
JeXXXus... csóri Medve.. tekergesse meg a bangómargitnagynéNNNYe.. pl..
Sör ciXXXen.. a devla éltessen erőben-egészségben minket.. Téged még min. 159évig,de engem is legalább 152-ig..ha má'200..
Dobri vécser..
Zdrasztye.. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 19. szombat 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Csapatok egy hátast asszem én is, holnap sok a dolog..
Ha maradsz még figura,lesz sör hűtőben,holnap hozok még.
Amennyiben nem bírsz a csáknorisszal,van a pult alatt egy lefürészelt csövű kereplő,tekerd meg 2 balra,aztán jövök,hátrakötöm a sarkát
Jó éjt is

Amennyiben nem bírsz a csáknorisszal,van a pult alatt egy lefürészelt csövű kereplő,tekerd meg 2 balra,aztán jövök,hátrakötöm a sarkát

Jó éjt is

Csapatok egy hátast asszem én is, holnap sok a dolog..
Jó éjt is

Jó éjt is

Neked is,szia,szépeket
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 19. szombat 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)

ennyi voltam mára..szép álmokat Nektek...
Egyetértek..1 ...
Nekem akkor annyi gyógyszerem van hogy 200 évig élek

Nekem akkor annyi gyógyszerem van hogy 200 évig élek

így gondolom én is.
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 19. szombat 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 19. szombat 21:27

Vállalom.. soXor segít.. gyógyír erre a beteg világra a gyagya-humor..
Vállalom.. soXor segít.. gyógyír erre a beteg világra a gyagya-humor..
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 19. szombat 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)

2 vérszerinti : Csák Berry & Csák Norisz..
+1 mostoha : Nemcsákkarcsi.. (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 19. szombat 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
+1 mostoha : Nemcsákkarcsi.. (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 19. szombat 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
nincs meg :-(
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 19. szombat 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Az megvan, h. mennyi gyereke volt Csák Máténak?
Helyedben vigyázkodnék.. rendben van, h. VérMedve..mancs+karom+fogh1ek...de Csáknorisz nem piskóta ellen1/2..ne feledd..
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 19. szombat 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)