Rá se ránts... vagy inkább...???

Fasza
Úgy legyen...
Ma nem vagyok formában...
de talán lehetek...
Mondom én..ez a szar is szivat...

Mondom én..ez a szar is szivat...
Fasza
Úgy legyen...
de talán lehetek...

hát akkor...mókára fel
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 21. hétfő 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Végre itthon....
bohózatból miért kell drámát csinálni?
de most komolyan... a "csipkelődésre minek berágni" ?
ehhh....
Megtettem. Ment az adok kapok.
Olvass vissza

Amúgy mi ez a harc?
Ha menned kell,menj,de nézegess vissza!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 21. hétfő 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 21. hétfő 17:24
Törölt felhasználó (869472)

Attól nagyon messze vagyok még, hogy ideges legyek. De hagylak titeket érvényesülni, mert képzett barátunk újra lelép és még unatkoznátok nélküle. Kell a bohóc a színpadra.....

- Na,milyen volt a nudistrand Klárikám?? Jaj,hagyd el,az összes pasi töpörödött fütyivel flangált!
Férfiban,nőben is akad elvarázsolt személyiség! Jó,pasiban több! De fültanúja voltam két ötven körüli hölgy beszélgetésének a nudiról!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 21. hétfő 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 21. hétfő 17:17
Törölt felhasználó (4003272)

Nem azért írtam mert magamra vettem.
Igen,5 percig kutyu
Soha nem néztem Mónika show-t,így ezt nem tudom igazán
Igen,5 percig kutyu

Attól nagyon messze vagyok még, hogy ideges legyek. De hagylak titeket érvényesülni, mert képzett barátunk újra lelép és még unatkoznátok nélküle. Kell a bohóc a színpadra.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 21. hétfő 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 21. hétfő 17:20

Törölt felhasználó (3901512)

Azt nem is mondtam,hogy hagyd magad,csak nyugiban! Az idegesség árt a szépségednek!!

Azt nem is mondtam,hogy hagyd magad,csak nyugiban! Az idegesség árt a szépségednek!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 21. hétfő 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 21. hétfő 17:17

Törölt felhasználó (869472)

Bocs kutyu. Meg kellett vedenem magam.
Bocs kutyu. Meg kellett vedenem magam.
Nem azért írtam mert magamra vettem.
Igen,5 percig kutyu
Soha nem néztem Mónika show-t,így ezt nem tudom igazán
Igen,5 percig kutyu

Ahh. Ujra itt. De jo. A klubozas az en dolgom. Gyakorisagarol fogalmad sincs. Ja es nem is a te dolgod. Ha ennel kreativabb erved nincs, akkor meg olvasgass par konyvet. Ja es nem tudom feltunt-e milyen oldalon vagy epp?
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 21. hétfő 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 21. hétfő 15:47

Öreg vagyok én má' ahhoz.. meg a vívóleckékhez is.. pláne olyan drÁÀga magyar(állam-)polgár társammal, akinek a dupla-V-s klubokban,a lelketlen, ösztönlény ÁÀllatkodás a kedvenc "időtÖLTéSE"..szimpla 3V-s létére..
AzanAGYbüdöshelyzetkéremaláSSSan..
AzanAGYbüdöshelyzetkéremaláSSSan..